Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

selam kızlar:KK68::KK68::KK68:
kahvaltım
2 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
1 tatlı kasıgı tahın pekmez(grıp olduğum ıcın yedım enerjım dusmesın dıye)
2 fıncan yesıl cay
su ana kadar 1 lt su
sabah 50 kere ıp atladım metabolızmam hızlansın dıye

kahvaltım
2 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
2 fıncan yesıl cay
su ana kadar 1 lt su
Ohh harikaa

Kendi vucudunu tanimakta bitiyo canim hersey. Gerisi fasafiso:))

aynen şekerim bizim yaptığımızda oydu zaten herkes kendini biliyor.
Nelerden vazgeçer nelerden vazgeçmez saatli mi olmalı saatsiz mi:KK70:Bakalım pazartesi neler olacak:KK70:

Bende öyle düşünüyorum canım en gec 6 da biticek insallah:)

Tamam canım tesekkur ederim ugrastın yazdın böyle ayrıntılı ayrıntılı
Didik didik incelicem menulerinizi zaten supheniz olmasın:KK53:

Kolay gelsin hepimize

Hiç önemli değil şekerim önemli olan birbirimize destek olmak.

bunu beğendim hadi bu hafta çok uslu duralım..... hedefimiz pazartesi olsun.... herkez kendine baksın bakalım uslu durmuş mu :)

Aynen canım bakalım pazartesi neler olacak merakla bekliyorum:KK70:

Ben şimdi işlerime dönüyorum canlar menü paylaşımını ben ertesi gün yaparım.
Dışarda yediğim için ve listemde olmadığı için bugün yazsam bile şaşabilir.

Yine gelicem :KK66:

6 çok erken yaa ben anca işten çıkıyom o saatte yemeği nerden bulcam :KK43:

Bencede erken :KK70:

kahvaltım
2 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
2 fıncan yesıl cay
su ana kadar 1 lt su

Süpersin şekerim aynen devam :KK66:

ornek alınası bı degısım gerçekten canım:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler kuzuşum :KK66:

kahvaltım
2 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
2 fıncan yesıl cay
su ana kadar 1 lt su

Sağlık fışkırıyor maşallah kahvaltıya bakkk

Suyu ihmal etmiyoruz dimi kizlarr:)
Günlük en az 2 litre icmeniz gerekiyo unutmayin hem metabolizmayi hizlandirir hem hazimsizliga iyi gelir. Su icerken sunu da unutmayın, midenizin doldugunu hissettiginiz an birakin zorlamayin yoksa gereksiz yere midenizi genisletirsiniz.

Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği çok az yağsız krem peynir ve 1 domates yedim yanında da süt içtim. İşe yetişeceğim diye sabahları böyle geçiştiriyorum. Öğle yemeğimi de az önce yedi ofiste. 1 kepçe domates çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, kıymalı patates yemeği ve bol yoğurt. :kk77:

Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği çok az yağsız krem peynir ve 1 domates yedim yanında da süt içtim. İşe yetişeceğim diye sabahları böyle geçiştiriyorum. Öğle yemeğimi de az önce yedi ofiste. 1 kepçe domates çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, kıymalı patates yemeği ve bol yoğurt. :kk77:
Patatesi hergun tuketmiyosun dimi canim:)

Suyu ihmal etmiyoruz dimi kizlarr:)
Günlük en az 2 litre icmeniz gerekiyo unutmayin hem metabolizmayi hizlandirir hem hazimsizliga iyi gelir. Su icerken sunu da unutmayın, midenizin doldugunu hissettiginiz an birakin zorlamayin yoksa gereksiz yere midenizi genisletirsiniz.

Ben çok zorlanıyorum su içerken :KK43: Unuttuğum için de bundan sonra masama bir şişe su koycam her gün en azından 1 buçuk litre bitirmem lazım. 2-3 bardağı zor içiyorum

Ben çok zorlanıyorum su içerken :KK43: Unuttuğum için de bundan sonra masama bir şişe su koycam her gün en azından 1 buçuk litre bitirmem lazım. 2-3 bardağı zor içiyorum

Patates değil kız patlıcan yazcaktım içinde patates yok yazcaktım. İçinde kıyma patlıcan havuç ve domates vardı
evet camim hatta masana 1 bucuk litrelik sise koy ve onu gunde iki kez bitirmeye calis. Patlicansa tmam:))

evet camim hatta masana 1 bucuk litrelik sise koy ve onu gunde iki kez bitirmeye calis. Patlicansa tmam:))

Patatesle pek aram yok yani normal yemeklerde varsa yemem. Benim kilo almamın sebebi iki günde bir hamburger veya pizza yemem bunlardan uzaklaşınca zaten ilk haftalarda güzel kilo veriyorum. Moralim bozuk olunca kendimi yemeğe veriyordum artık onu da bıraktım başka uğraş bulcam kendime :KK76: İş yerinde strese girdikçe eve gidince yedim durdum

Merhaba kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum 1,68 boy 67 kg'yum göbek ve bel çok kötü duruyor onları eritmem lazım acil
60 kg olsam bana yeter

X