Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kizlar bu arada oglumu artik tamamen sutten kestim insallah daharahat diyet yapabilcem

Dün 69.7 kiloydum ama heralde su gitti. Boyumda 1.63 cm başka bir ölçüye ihtiyaç var mı??

Boy kilo yeterli canim
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza fakat resim yuklenicekmis yuklemesek olur mu ?
Hosgeldin canim sende :)) Resim yuklemek zorunlu degil canim ama yarista oldugumuz icin ve daha iyi motive olabilmek acisindan yukluyoruz

Kizlar sabah uyaninca 1 bardak limonlu su ictim ve sonra 1 elna yedim kahvaltida ise
1 bardak acik sekersiz xay 3 zeytin
Yarim demet limonlu maydanoz 1 dilim peynir cay kasigii kadar helva ve 1 haslanmis yumurta oglen velim borek getirmisti kucuk bir dilim ondan yedim
Aksam yemegi menum ise yagsiz tavuk haslama ve 1 kase mehir

ne demek ine ine bu kadar inmişimm. az mı bu deli kız.

hoşgeldin aramıza canım tabi ki katılabilirsin:) boyunu ve kilonu mesaj olarak atar mısın :)
beni de ekler misiniz yarışmaya arkadaşlar
boyunu ve kilonu msj olarak atman yeterli:)

maralım : ) bende geldım yarın sabah kılomu bıldırecegım olur mu =)
hoşgeldin lorineemm sonunda:)

ben vereceksin demiştim amaa:) bak beklediğinden daha çok verdin:)

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza???
tabiki boyunu ve kilonu msj olarak at bana yeter:)

Bayanlar listede adim yok sizin aileden olamadimmi yoksa
aşkolsuunn:) msj olarak atmamışsan gözümden kaçmıştır canım yazar mısın boyunu kilonu:)
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza fakat resim yuklenicekmis yuklemesek olur mu ?

kızlar resimden kasıt kilo bildirimini mi resimli paylasicaz
menüleri fotolu paylaşmak zorunda değilsin bir tek kiloyu fotolu paylaşıyoruz o da yarış yapıyoruz kendi aramızda o yüzden:)
boyunu kilonu msj olarak yaz bana:)

adım sevgi canım benim:) senin.

Selam kızlar :))

Kahvaltı edemedim. Bi yeşil çay içtim sabah.

Öğlen
1-2 kaşık bulgur pilavı, etli nohut, bahar çorbası (sebzeli bişeydi)

Akşam
Patatesli köfteli bi yemek vardı evde, dayanamadım yedim valla... yanında da bir kase yogurt; ama 5 gibiydi yediğimde saat yani bugün daha bişey yemezsem çok bişey olmaz herhalde

Su
1.5 lt,, en azından 2 yapmaya çalışırım

Spor
Ekstra yapmadım ama gün boyu dışardaydım. Merdiven çıktım 2-3 defa 6 kat :)

diyette çok zorlaniyorum ama.ins.sizinle beraber yapabilirim bu arada bugün karar verdim 6 dan.sonra yenek yemiyorum hiç.diyet yapmayıp belli bi saatten.sonra yemek yemeyince bile çok zayiflayanlar olmuş aylık 3 4 kilo fln .. bu arada benim hedefim 55

evet 6dan sonra bir şey yememek çok etkili canım yazmadın boyunu?

Yeni gelen fıstıklar, kilonuzu ve boyunuzu bana mesaj olarak atın lütfen.
burada gözden kaçırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…