hosgeldın canım ınsallah bırlıkte kurtulucaz kılolarımızdanMerhaba kızlar.
Boyum 166, 70 kg tartıldım bu sabah.
Geçen yıl 66 kg başladığım diyetimde çok zor kilo verdiğim için 3 haftada 2 kg vermiştim. Diyeti bırakınca 70'e çıktım.
Neticede sizinleyim burası cidden işe yarıyor.
Keşke yürüyüş imkanım da olsa.
İnşaallah!hosgeldın canım ınsallah bırlıkte kurtulucaz kılolarımızdan
Olucak canim olucak yeterki buradan kopmayip azimli olalim:)))İnşaallah!
İnanınca oluyor ben gördüm.
2 kilo vermiştim ama pantolonlarım sanki hiç benim değil gibiydi vücudum o kadar değişmişti.
Tekrar olcak inşallah
hosgeldin canim ulascaz bu sefer hedefimize eminim:)günaydın kızlar
yenı topıgımız hayırlı uğurlu olsun ınsallah herkes hedefine ulaşmış bı sekılde yaza gırer
merhaba belkide zor kilo veren bi bunyen vardir ya da farkinda olmadan yanlis seyler yapmissindir. burada eksiklerimizi gorerek basariya ulascaz:) tabloya eklememi ister misinMerhaba kızlar.
Boyum 166, 70 kg tartıldım bu sabah.
Geçen yıl 66 kg başladığım diyetimde çok zor kilo verdiğim için 3 haftada 2 kg vermiştim. Diyeti bırakınca 70'e çıktım.
Neticede sizinleyim burası cidden işe yarıyor.
Keşke yürüyüş imkanım da olsa.
cok tesekkur ederim:)Sevgi'cim yeni konun hayırlı olsun:) Sen yolun çoğunu tamamladın zaten inanıyorum ki kısa sürede yeni hedefine de ulaşırsın. Keşke ben de senin gibi azimli olabilsem. Ben de konumda tek başıma kaldım kimse yazmıyor bakalım ben de fırsat buldukça girip yazıyorum bu sefer ortadan kaybolmıcam şişmanlayıp
hosgeldin canim ulascaz bu sefer hedefimize eminim:
merhaba belkide zor kilo veren bi bunyen vardir ya da farkinda olmadan yanlis seyler yapmissindir. burada eksiklerimizi gorerek basariya ulascaz:) tabloya eklememi ister misin
evet isterimhosgeldin canim ulascaz bu sefer hedefimize eminim:)
merhaba belkide zor kilo veren bi bunyen vardir ya da farkinda olmadan yanlis seyler yapmissindir. burada eksiklerimizi gorerek basariya ulascaz:) tabloya eklememi ister misin
cok tesekkur ederim:)
Aslinda pes etmesen buranin pesini birakmasan inaniyorum ki sende basaracaksin canim. Istersen sen de artik yeniden baslamalara son ver ve gercekten basla ?:)
1 yil sonra neden sende hedefjne ulasmis olmayasin..
Ben de inanıyorum çünkü bir kere başardım aslında 72 kiloya kadar inmiştim devam etseydim şimdi zayıftımSabah tartıldım 85.4. İlk hedefim şu 8 li rakamlardan kurtulmak. Kabul edersen ben de katılırım size. Yediklerimi yazarım bide tartılmayı ihmal etmem Geri kilo alınca utanıp kaçtım herkesten ailemden bile kaçıyorum
Günaydınnn benide listeye ekleyin lütfennn
Kendimi tanıtayım.
157 boyunda 70.5 kilodayım
Hedefim 45
Yalnız sunu anlamadım kızlar
Herkes istediği diyetimi yapıyor yoksa belli bir diyet varmı?
Herkes istediği diyeti yapıyor canım.
Önemli olan menü paylaşımı ve düzenli kilo bildirimi.
Sırasıyla değişimim
Sırasıyla değişimim