:) ekliyorum tabloya, ulaşacağızAy hadi inşAllah canım :)
Birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız! Ben de çok memnun oldum. :)
Ekle canım, ellerine sağlık şimdiden. Ben yatıyorum, çok geç oldu. Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz. :):) ekliyorum tabloya, ulaşacağız
oo süpersin hedefine az kalmış tebrik ederim şimdiden :)))O zamaaaan kendimi tanıtıyorum hemen :)
23 yaşındayım.
1.57 boyunda (Cuma tartıldığım kadarıyla) 60.3 kiloyum. Öncelikli hedefim 57, sonraki hedefim ise 55!
Çok zayıf olmak istemiyorum. Şimdilik en az 55 olsam yeter. Sonrasına bakarız. Tatmin olmazsam devam ederim. Hele bi 55e geleyim de.
teşekkür ederim canım :) benim de hedefim 65 di aslında ama biraz önce kafam karıştı daha da mı düşürsem diye düşünüyorum kararsızım 1 mayısa kadar 65 olayım da gerisini sonra düşüneyim bari zaten 65 e anca gelirim o zamana kadar :)güzel gidiyosun canım 8 günde yaklaşık 4 kilo vermişsin umarım hedefe kadar devam edersin:)
adım sevgi canım memnun oldum tanıştığıma, sana sadece 1 ay veriyorum sonra 55sin:)
iyi geceler tatlımEkle canım, ellerine sağlık şimdiden. Ben yatıyorum, çok geç oldu. Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz. :)
ufak ufak hedefler koy, ulaştığında yeterli gelmezse biraz daha düşürürsün:) ben ilk önce 59 diyodum mesela. sonra 55 dedim. 57 yi gördüğüm zaman 55 in de yeterli gelmeyeceğini anladım:) şimdide bi 50 olsun da gerisine de bakarız diyorumoo süpersin hedefine az kalmış tebrik ederim şimdiden :)))
teşekkür ederim canım :) benim de hedefim 65 di aslında ama biraz önce kafam karıştı daha da mı düşürsem diye düşünüyorum kararsızım 1 mayısa kadar 65 olayım da gerisini sonra düşüneyim bari zaten 65 e anca gelirim o zamana kadar :)
aah ah aslında en iyisi benim için 47-50 ama çok uzak gözüm korkuyor. ben kolay pes ederim hep aslında ama bu sefer takımdaki kızların elimden tutması ve nişanlımın söylediği zayıflayacaksın düğünde herkes şaşıracak hayran kalacak sana herkes deyip durmasıyla iyi gidiyorum. zaten mayısa kadar en fazla 65 olur fazla hayal kurmamalıyım beniyi geceler tatlım
ufak ufak hedefler koy, ulaştığında yeterli gelmezse biraz daha düşürürsün:) ben ilk önce 59 diyodum mesela. sonra 55 dedim. 57 yi gördüğüm zaman 55 in de yeterli gelmeyeceğini anladım:) şimdide bi 50 olsun da gerisine de bakarız diyorum
emin ol zor değil, zayıfladığın zaman en yakının olan nişanlının bile bakışları değişecek göreceksin, başarı hikayemde bende yazmıştım mesela erkek arkadaşım bile inanmıyodu diyeaah ah aslında en iyisi benim için 47-50 ama çok uzak gözüm korkuyor. ben kolay pes ederim hep aslında ama bu sefer takımdaki kızların elimden tutması ve nişanlımın söylediği zayıflayacaksın düğünde herkes şaşıracak hayran kalacak sana herkes deyip durmasıyla iyi gidiyorum. zaten mayısa kadar en fazla 65 olur fazla hayal kurmamalıyım ben
gerisi de gelirse iyi olur ya tabii ki :))
sen spor falan yapacak mıydın ? nasıl bi planın var
şimdiden bakışlar değişti zaten :))) ben de zayıflamalıyım bile dedi görümcemle bayadır görüşmüyorduk 2 gün önce gözlerini benden alamadı çok değişmişsin ne yaptın kendine ben de istiyorum dedi kayınvalidem sürekli inceledi durdu çok fark var dedi o kadar mutlu oldum ki :)))emin ol zor değil, zayıfladığın zaman en yakının olan nişanlının bile bakışları değişecek göreceksin, başarı hikayemde bende yazmıştım mesela erkek arkadaşım bile inanmıyodu diye
ben her gün 1 saat kadar yürüyordum zaten. ama yaklaşık 4-5 aydır bıraktım. şimdi yeniden tempolu yürüyüşlere ve haftada 2 gün pilatese geri döneceğim. :)
leslie benim bacaklarıma iyi gelmişti biraz. jillian çok fena yoruyo :) aslında haftada 2 güne de onu koyabilirim.şimdiden bakışlar değişti zaten :))) ben de zayıflamalıyım bile dedi görümcemle bayadır görüşmüyorduk 2 gün önce gözlerini benden alamadı çok değişmişsin ne yaptın kendine ben de istiyorum dedi kayınvalidem sürekli inceledi durdu çok fark var dedi o kadar mutlu oldum ki :)))
ben hava soğuk olduğu içindışarda yürüyemiyorum hemen hasta oluyorum. bu yüzden leslie yapıyordum ama pek sonuç alamadım sonra Jillian'ı keşfettim ve 2. günün sonunda yatağa yattığımda bel kısmımın inceldiğini farkettim hemen sonuç alınca da büyük hevesle devam ediyorum ona. Leslie yi de komşumla beraber ara ara yapıyoruz. Müzik açıp hoplayıp zıplıyorum falan iyi oluyor :)
ayy inşallah ulaşırım yaaa :) sizlerde inşallaaahh :)) benim yürüyüşüm merdiven iniş çıkışım falan değişti sanki yere daha sağlam daha sıkı basıyormuşum gibi hissediyorumleslie benim bacaklarıma iyi gelmişti biraz. jillian çok fena yoruyo :) aslında haftada 2 güne de onu koyabilirim.
sen daha dur bak hedefine ulaşınca neler neler söylicekler:)
severim severim bende şarkı dinliyodum:)))
bu şarkı benden sana gelsin seversen :)) kıpır kıpır oynuyorum deminden beri oturduğum yerde
evet nefesin bile düzene giriyoayy inşallah ulaşırım yaaa :) sizlerde inşallaaahh :)) benim yürüyüşüm merdiven iniş çıkışım falan değişti sanki yere daha sağlam daha sıkı basıyormuşum gibi hissediyorum
ekle bence sakıncası yok farklı insanlar farklı düşünceler farklı motivasyon kaynakları :))))evet nefesin bile düzene giriyobu kilonun ne kadar berbat bir şey olduğunu daha iyi anlıyosun.
tabloya eklememi ister misin bu arada?
tabi kii:) boyun kaçtı canımekle bence sakıncası yok farklı insanlar farklı düşünceler farklı motivasyon kaynakları :))))
153tabi kii:) boyun kaçtı canım
tamamdır:)) ben şimdi uyuyacağım canım sabah sağlıklı bir kahvaltıyla görüşürüz:)
görüşürüz iyi uykulartamamdır:)) ben şimdi uyuyacağım canım sabah sağlıklı bir kahvaltıyla görüşürüz:)