Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

oo süpersin hedefine az kalmış tebrik ederim şimdiden :)))
güzel gidiyosun canım 8 günde yaklaşık 4 kilo vermişsin umarım hedefe kadar devam edersin:)

adım sevgi canım memnun oldum tanıştığıma, sana sadece 1 ay veriyorum sonra 55sin:)
teşekkür ederim canım :) benim de hedefim 65 di aslında ama biraz önce kafam karıştı daha da mı düşürsem diye düşünüyorum kararsızım 1 mayısa kadar 65 olayım da gerisini sonra düşüneyim bari zaten 65 e anca gelirim o zamana kadar :)

Ekle canım, ellerine sağlık şimdiden. Ben yatıyorum, çok geç oldu. Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz. :)
iyi geceler tatlım

ufak ufak hedefler koy, ulaştığında yeterli gelmezse biraz daha düşürürsün:) ben ilk önce 59 diyodum mesela. sonra 55 dedim. 57 yi gördüğüm zaman 55 in de yeterli gelmeyeceğini anladım:) şimdide bi 50 olsun da gerisine de bakarız diyorum

aah ah aslında en iyisi benim için 47-50 ama çok uzak gözüm korkuyor. ben kolay pes ederim hep aslında ama bu sefer takımdaki kızların elimden tutması ve nişanlımın söylediği zayıflayacaksın düğünde herkes şaşıracak hayran kalacak sana herkes deyip durmasıyla iyi gidiyorum. zaten mayısa kadar en fazla 65 olur fazla hayal kurmamalıyım ben

gerisi de gelirse iyi olur ya tabii ki :))

sen spor falan yapacak mıydın ? nasıl bi planın var

emin ol zor değil, zayıfladığın zaman en yakının olan nişanlının bile bakışları değişecek göreceksin, başarı hikayemde bende yazmıştım mesela erkek arkadaşım bile inanmıyodu diye
ben her gün 1 saat kadar yürüyordum zaten. ama yaklaşık 4-5 aydır bıraktım. şimdi yeniden tempolu yürüyüşlere ve haftada 2 gün pilatese geri döneceğim. :)

şimdiden bakışlar değişti zaten :))) ben de zayıflamalıyım bile dedi görümcemle bayadır görüşmüyorduk 2 gün önce gözlerini benden alamadı çok değişmişsin ne yaptın kendine ben de istiyorum dedi kayınvalidem sürekli inceledi durdu çok fark var dedi o kadar mutlu oldum ki :)))

ben hava soğuk olduğu içindışarda yürüyemiyorum hemen hasta oluyorum. bu yüzden leslie yapıyordum ama pek sonuç alamadım sonra Jillian'ı keşfettim ve 2. günün sonunda yatağa yattığımda bel kısmımın inceldiğini farkettim hemen sonuç alınca da büyük hevesle devam ediyorum ona. Leslie yi de komşumla beraber ara ara yapıyoruz. Müzik açıp hoplayıp zıplıyorum falan iyi oluyor :)

leslie benim bacaklarıma iyi gelmişti biraz. jillian çok fena yoruyo :) aslında haftada 2 güne de onu koyabilirim.
sen daha dur bak hedefine ulaşınca neler neler söylicekler:)

bu şarkı benden sana gelsin seversen :)) kıpır kıpır oynuyorum deminden beri oturduğum yerde

leslie benim bacaklarıma iyi gelmişti biraz. jillian çok fena yoruyo :) aslında haftada 2 güne de onu koyabilirim.
sen daha dur bak hedefine ulaşınca neler neler söylicekler:)
ayy inşallah ulaşırım yaaa :) sizlerde inşallaaahh :)) benim yürüyüşüm merdiven iniş çıkışım falan değişti sanki yere daha sağlam daha sıkı basıyormuşum gibi hissediyorum

ayy inşallah ulaşırım yaaa :) sizlerde inşallaaahh :)) benim yürüyüşüm merdiven iniş çıkışım falan değişti sanki yere daha sağlam daha sıkı basıyormuşum gibi hissediyorum
evet nefesin bile düzene giriyo bu kilonun ne kadar berbat bir şey olduğunu daha iyi anlıyosun.
tabloya eklememi ister misin bu arada?

Merhaba kızlar.
Boyum 166, 70 kg tartıldım bu sabah.
Geçen yıl 66 kg başladığım diyetimde çok zor kilo verdiğim için 3 haftada 2 kg vermiştim. Diyeti bırakınca 70'e çıktım.
Neticede sizinleyim burası cidden işe yarıyor.
Keşke yürüyüş imkanım da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…