- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
hiç bişey yememek olmaz canım en azından bi çorba bi yoğurt ye yürüyüş yapmana da gerek kalmaz hafif şeyler.
bende bugün hiç çikolata isteği yoktu reglimin ilk günü olmasına rağmen ama şimdi yine hafif hafif başladı hep akşamları bulur zaten
seni de kutluyorummm eski duygu olsa kesin yemiştiii
Bu süreci bir tedavi süreci gibi gergin bir şekilde değil de kafaya takmadan eğlenceli bir şekilde geçirmemiz gerektiği düşüncesindeyim, haftalık sonuçlar ne olursa olsun.kılosu cok olan genelde ılk zaman bıraz fazla verıyor dımı motıve olsun ıstıyorum kılo vererek kuzum ya umudum bu yonde
Bu süreci bir tedavi süreci gibi gergin bir şekilde değil de kafaya takmadan eğlenceli bir şekilde geçirmemiz gerektiği düşüncesindeyim, haftalık sonuçlar ne olursa olsun.
aynı şekilde ben deee:))))Yeşil çayımı içiyorum şimdi bir saate uyucam. Bu arada saftirik sevgilime sucuklu yumurta yaptım bir saat önce ekmek bana bana yedi hiç canımmistemedi dayanın kızlar bir süre sonra alışıyor insan ben en sevdiğim şeylere bile artk hayır diyorum çok mutluyumm
Nerelerdesin kuzumGünaydın kızlar
Kahvaltım peynir salatası 1 dilim ekmek ve kahve
Tabiki gideceekk:)Kizlar cok gec oldu ama anca girrebildim bugun kahvaalti
1 bardak sut yumurtali peynirli omlet oglen
1 kase tavuk corbasi yagsiz
1bardak ada cayi
Aksam yine tavuk corbasi ve 2 kasik ispanak bakalim gidecekmi kilolar
Nerelerdesin kuzum
Bana yetersiz geldi menü. Gün içinde enerji de lazım ben bunları yesem kolumu kıpırdatamam kiKizlar cok gec oldu ama anca girrebildim bugun kahvaalti
1 bardak sut yumurtali peynirli omlet oglen
1 kase tavuk corbasi yagsiz
1bardak ada cayi
Aksam yine tavuk corbasi ve 2 kasik ispanak bakalim gidecekmi kilolar
haha kurduğun mantık çok iyi canım:) menün güzel.Selamlar. Erkenden menumu bildireyim. Egzersizim yok ama evde boş durmamaya çalışıyorum akşama kadar hareket halindeyim. Temizlik vs yapim hem öğrenirim hem de yayılıp oturmaktan iyidir diyorum. Eki Görüntüle 1435571
22haha kurduğun mantık çok iyi canım:) menün güzel.
kaç yaşındaydın sen
aynı yaştayızz :) ben de mayısta 22mi alıyorum:) öğrenci miydin
Öğrenciydim bitti evdeyim şimdi, yemek temizlik vs alışkın olmadığım için öğrenmeye çalışıyorum. Yemeklerimi kendim pişirdiğim için iyi pratik oluyoraynı yaştayızz :) ben de mayısta 22mi alıyorum:) öğrenci miydin
evet kendine uygun yapıyosundur en azından:) ne okudunÖğrenciydim bitti evdeyim şimdi, yemek temizlik vs alışkın olmadığım için öğrenmeye çalışıyorum. Yemeklerimi kendim pişirdiğim için iyi pratik oluyor