Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

25.02 2015

Sabah
Tarcinli su yarim litre
1 ad portakal

Kahvaltim:kk77::kk77::kk77:

1 yumurta
2 dilim peynir
7 ad zeytin
1 dilim ekmek
Salatalik kivircik
1 fincan yesil cay
1 fincan ihlamur

Ara
Sutlu turk kahvesi

Ogle
Bir tabak haslanmis brokoli uzerine 4 kasik yogurt pul biber nane koydum yedim

Ara
Yesil cay

Aksam 17.30
Avuc ici kadar haslama tavuk
Bi kase yogurt
Kivircik

2 lt su ictim
Cok guzel devam ediyosun bakiuorumda:))

Kizlar tatli rekabet baslamis daha da heyecanlandimo_Oo_Oo_O
sorma canim tatli istiyo bitter bile yemiyorum:)

bunu nerede yazdin kiz cok guzel olmus. Menun de guzeell:)

Cok guzel devam ediyosun bakiuorumda:))

sorma canim tatli istiyo bitter bile yemiyorum:)

bunu nerede yazdin kiz cok guzel olmus. Menun de guzeell:)
Cok pis gaza geldim be sefer canim kacamaksiz devam 69 u gorene kadar kacamak yok odulde yok:KK66:

Amma canim acayip lahana sarmasi istiyoo :))

Bebegim var emzirdigim icin kahvaltida yessillik tuketmeye karar verdim sekeri cok tukkettigimi fark edince tumden kestim bu yuzden kahvaltida pekmezi tercih ediyorrumm canim bakalim imse yarayacak mi

Oglen birkibrit kutusu kadar bile olmayan borek tukkettim aksam yemeginde ise yogurtlu ispanak 1 dilim ekmek ve biraz haslanmis patates

Cok pis gaza geldim be sefer canim kacamaksiz devam 69 u gorene kadar kacamak yok odulde yok:KK66:

Amma canim acayip lahana sarmasi istiyoo :))
Benimde dondurma istiyo:/ ama yoookk

Bebegim var emzirdigim icin kahvaltida yessillik tuketmeye karar verdim sekeri cok tukkettigimi fark edince tumden kestim bu yuzden kahvaltida pekmezi tercih ediyorrumm canim bakalim imse yarayacak mi
yEsilligi biraz daha fazla pekmezi biraz daha az yersin canimm

Bugun 1bucuk saat kadar yuruyus yaptim 2 litre su bitti. Ayrica melisa cayi adacayi yesilcau ve hibiskus ictim.
Onun dışında sadece fotosunu gonderdiklerimi yedim.
Bugün 3.gun ve iyi gidiyorum:)
Pazartesiye kadar kacamak yapmazsam ne mutlu. Hic tartilmicam o gune kadar. Surpriz olsun sonraki hafta icin motive olsun:)

Bugun 1bucuk saat kadar yuruyus yaptim 2 litre su bitti. Ayrica melisa cayi adacayi yesilcau ve hibiskus ictim.
Onun dışında sadece fotosunu gonderdiklerimi yedim.
Bugün 3.gun ve iyi gidiyorum:)
Pazartesiye kadar kacamak yapmazsam ne mutlu. Hic tartilmicam o gune kadar. Surpriz olsun sonraki hafta icin motive olsun:)
Her şey iyi güzel de tartıda hiçbir değişim görmezsek üzülcez :KK43:
İnşallah öyle bir şey olmaz
Gerçi olsa da devam En Büyük KK

Her şey iyi güzel de tartıda hiçbir değişim görmezsek üzülcez :KK43:
İnşallah öyle bir şey olmaz
Gerçi olsa da devam En Büyük KK
Ya ben jillian michaels yapiyorum spor olarak. O da kas mi yapiyomus ne yapiyomussa kiloda dusus olmuyomus ama vucut inceliyomus. Kafam cok karisti napsam:/

:KK72:Akşam yemeğinde ızgara tavuk, köfte yedim. Yanında yoğurt çok az pide kaçırdım yani bir lokma kadar. Sonrada 65 dk yürüdüm koşu bandında birazdan uyucam. Hepinize iyi geceler şimdiden:) yarın görüşmek üzere

Fitnessa basladim ama bir turlu diyet yapamiyorum. :KK43:nefsinize nasil hakim oluyorsunuz kizlar? :KK54:

Birkac ornek menu paylasir misiniz?
hergün herkes menülerini paylaşıyo canım 2-3 sayfa geriye gidersen bi sürü menü görmüş olursun:) boyunu ve kilonu yaz listeye ekleyeyim. :)

:KK72:Akşam yemeğinde ızgara tavuk, köfte yedim. Yanında yoğurt çok az pide kaçırdım yani bir lokma kadar. Sonrada 65 dk yürüdüm koşu bandında birazdan uyucam. Hepinize iyi geceler şimdiden:) yarın görüşmek üzere
bir lokma hıımmm. hadi affedelim bunu ama yarış yapıyoruz unutmaaa:)

X