- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
1. Lige mi oynuyorsun yoksa himYemicem işte
Acıkırsamda yeşilçaya abanırım bugun böyleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Lige mi oynuyorsun yoksa himYemicem işte
Acıkırsamda yeşilçaya abanırım bugun böyleee
Eki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Eki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Bugünki menüm ve salatam
1. Lige mi oynuyorsun yoksa him
Bu ne guzel bi menu boyle missEki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Eki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Bugünki menüm ve salatam
Cok guzel devam ediyosun bakiuorumda:))25.02 2015
Sabah
Tarcinli su yarim litre
1 ad portakal
Kahvaltim
1 yumurta
2 dilim peynir
7 ad zeytin
1 dilim ekmek
Salatalik kivircik
1 fincan yesil cay
1 fincan ihlamur
Ara
Sutlu turk kahvesi
Ogle
Bir tabak haslanmis brokoli uzerine 4 kasik yogurt pul biber nane koydum yedim
Ara
Yesil cay
Aksam 17.30
Avuc ici kadar haslama tavuk
Bi kase yogurt
Kivircik
2 lt su ictim
sorma canim tatli istiyo bitter bile yemiyorum:)Kizlar tatli rekabet baslamis daha da heyecanlandim
bunu nerede yazdin kiz cok guzel olmus. Menun de guzeell:)Eki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Eki Görüntüle 1431705 Eki Görüntüle 1431706 Bugünki menüm ve salatam
Cok pis gaza geldim be sefer canim kacamaksiz devam 69 u gorene kadar kacamak yok odulde yokCok guzel devam ediyosun bakiuorumda:))
sorma canim tatli istiyo bitter bile yemiyorum:)
bunu nerede yazdin kiz cok guzel olmus. Menun de guzeell:)
Uyudum o sürede :) öğlene kadar uyuyorum valla :/Ayy öğlene kadar acıkmadınmı canım 1 elmayla nasıl durdun 5 saat
Afiyet olsun akşam yemeğin cok iyi
Teşekkürler :))Bu ne guzel bi menu boyle miss
Telefonun not defterinde yazdımbunu nerede yazdin kiz cok guzel olmus. Menun de guzeell:)
Benimde dondurma istiyo:/ ama yoookkCok pis gaza geldim be sefer canim kacamaksiz devam 69 u gorene kadar kacamak yok odulde yok
Amma canim acayip lahana sarmasi istiyoo :))
yEsilligi biraz daha fazla pekmezi biraz daha az yersin canimmBebegim var emzirdigim icin kahvaltida yessillik tuketmeye karar verdim sekeri cok tukkettigimi fark edince tumden kestim bu yuzden kahvaltida pekmezi tercih ediyorrumm canim bakalim imse yarayacak mi
Her şey iyi güzel de tartıda hiçbir değişim görmezsek üzülcezBugun 1bucuk saat kadar yuruyus yaptim 2 litre su bitti. Ayrica melisa cayi adacayi yesilcau ve hibiskus ictim.
Onun dışında sadece fotosunu gonderdiklerimi yedim.
Bugün 3.gun ve iyi gidiyorum:)
Pazartesiye kadar kacamak yapmazsam ne mutlu. Hic tartilmicam o gune kadar. Surpriz olsun sonraki hafta icin motive olsun:)
Ya ben jillian michaels yapiyorum spor olarak. O da kas mi yapiyomus ne yapiyomussa kiloda dusus olmuyomus ama vucut inceliyomus. Kafam cok karisti napsam:/Her şey iyi güzel de tartıda hiçbir değişim görmezsek üzülcez
İnşallah öyle bir şey olmaz
Gerçi olsa da devam
Ya ben jillian michaels yapiyorum spor olarak. O da kas mi yapiyomus ne yapiyomussa kiloda dusus olmuyomus ama vucut inceliyomus. Kafam cok karisti napsam:/
Edicez canim yapicaz bu isi:)Şöyle 1 ay istikrarla devam etsek güzel sonuç görürüz bence,, sonra bizi kimse tutamaz.
hergün herkes menülerini paylaşıyo canım 2-3 sayfa geriye gidersen bi sürü menü görmüş olursun:) boyunu ve kilonu yaz listeye ekleyeyim. :)Fitnessa basladim ama bir turlu diyet yapamiyorum. nefsinize nasil hakim oluyorsunuz kizlar?
Birkac ornek menu paylasir misiniz?
bir lokma hıımmm. hadi affedelim bunu ama yarış yapıyoruz unutmaaa:)Akşam yemeğinde ızgara tavuk, köfte yedim. Yanında yoğurt çok az pide kaçırdım yani bir lokma kadar. Sonrada 65 dk yürüdüm koşu bandında birazdan uyucam. Hepinize iyi geceler şimdiden:) yarın görüşmek üzere