- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
Yok o da burda gunlugu olan biri de ekraninda acik olan seyi onun gunlugune benzettim:)[/QUOTE][QUOTE="2KediAnnesi, post: 39622715, member: 539631olaimsims ne ay dizimi
Ha yok canım öyle rastgele konulara bakıyodum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o da burda gunlugu olan biri de ekraninda acik olan seyi onun gunlugune benzettim:)[/QUOTE][QUOTE="2KediAnnesi, post: 39622715, member: 539631olaimsims ne ay dizimi
Sevmiyorum ankarayı ya
Bide ben izmirde okudum orda gece 2lere kadar kafelerde sokaklarda gezince ankara iyice ölü gelmeye basladı
Neyse canım ödül olayımıza ne diyosun? Biz bişeyler düşündük ama seninde eklemek istediğin bişey varmı?
Yok canim o zaman rekabet kalmiyo ki. Ilk 3 belirlemek en iyisiGeçmişe baktım şekerim...
Yüzde olarak hesaplamak kesinlikle mantıklı...
Çünkü daha az kilosu olanla daha çok kilosu olan bir değil.
Ama bence herkes tartıldıktan sonra aynı gün içinde öğlene kadar bu tarz bir kaçamak yapmalı.
Nevsimizi köreltmek açısından
Daha cezbedici ne olabilir.
Ben mesela bu kiloları hem kk sayesinde hemde iş yerinde iki arkadaşımla iki kez girdiğim iddaa sayesinde verdim.
İkisinide ben kazandım.
Birinde evime süs eşyası diğerinde ise elbise aldılar.
Miktarlar çok sanmayın.Birincisinde 30 ikincisinde bizde gaza gelelim dediler 50 yaptık.
İkisinide ben aldım
Yok canim o zaman rekabet kalmiyo ki. Ilk 3 belirlemek en iyisi
Bi sure boyle gidelim canim kisiler cogalinca takim yapariz:)Ya da iki takım yapalım verilen kiloları toplayalım hangi takım daha çok kilo verdiyse onlar ödül yapsın
seni tebrik ediyorum :) aynıısndan benden istiyorum :)
Cogunluk ne derSe o canim. Diger turlu yaptigimizda tam bi basariya ulasamadik. Bu sefer ilk 3 seklinde yapalim. Yenilen seyin fotosu atilacak sonucta. Dayanamadim yedim falan yok. 3 uyaridan sonra tablodan sileriz. Rekabet ortami baska turlu olusmazTakım için çoğalmamız lazım cidden.
Ödülü farklı düşünelim bence...
Ama işte net üzerinden başkada ne olur ki anca yemek olur sizde haklısınız
O zaman bize katilman yeterli:)seni tebrik ediyorum :) aynıısndan benden istiyorum :)
Yok canim gorunmuyorKızlar ne sorcam ya
Eskiden hani o anda konuyu okuyanlar konunun altında gorunurduya, şimdi gorunmuyormu yada benmi bulamadım
Cogunluk ne derSe o canim. Diger turlu yaptigimizda tam bi basariya ulasamadik. Bu sefer ilk 3 seklinde yapalim. Yenilen seyin fotosu atilacak sonucta. Dayanamadim yedim falan yok. 3 uyaridan sonra tablodan sileriz. Rekabet ortami baska turlu olusmaz
Kızlar ne sorcam ya
Eskiden hani o anda konuyu okuyanlar konunun altında gorunurduya, şimdi gorunmuyormu yada benmi bulamadım
ersnil aynen oyle ben bu aksam ilk sayfaya detaylari yazicam
Canim pazar olsa da herkes bildirim yapip ben yuzdeleri hesaplayana kadar oglen3u gecerdi odul yapcak kisi pzartesi yapardi. Simdi saliya kaycak mesela:)Haydi bakalım yarış başlasınnnnnnn Hepimize bol kilo vermeler irademizi koruyalım. Keşke pazar olsaydı ödül günü pazar günü sevdiceğimle geçiriyorum illa yiyesimiz geliyor Bakalım dayanabilcek miyim pazar günü
Canim pazar olsa da herkes bildirim yapip ben yuzdeleri hesaplayana kadar oglen3u gecerdi odul yapcak kisi pzartesi yapardi. Simdi saliya kaycak mesela:)