Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Sevmiyorum ankarayı ya
Bide ben izmirde okudum orda gece 2lere kadar kafelerde sokaklarda gezince ankara iyice ölü gelmeye basladı:KK48:

Neyse canım ödül olayımıza ne diyosun? Biz bişeyler düşündük ama seninde eklemek istediğin bişey varmı?

Geçmişe baktım şekerim...

Yüzde olarak hesaplamak kesinlikle mantıklı...
Çünkü daha az kilosu olanla daha çok kilosu olan bir değil.
Ama bence herkes tartıldıktan sonra aynı gün içinde öğlene kadar bu tarz bir kaçamak yapmalı.
Nevsimizi köreltmek açısından:KK66:
Daha cezbedici ne olabilir.

Ben mesela bu kiloları hem kk sayesinde hemde iş yerinde iki arkadaşımla iki kez girdiğim iddaa sayesinde verdim.
İkisinide ben kazandım.

Birinde evime süs eşyası diğerinde ise elbise aldılar.
Miktarlar çok sanmayın.Birincisinde 30 ikincisinde bizde gaza gelelim dediler 50 yaptık.
İkisinide ben aldım:KK70::KK70:

Geçmişe baktım şekerim...

Yüzde olarak hesaplamak kesinlikle mantıklı...
Çünkü daha az kilosu olanla daha çok kilosu olan bir değil.
Ama bence herkes tartıldıktan sonra aynı gün içinde öğlene kadar bu tarz bir kaçamak yapmalı.
Nevsimizi köreltmek açısından:KK66:
Daha cezbedici ne olabilir.

Ben mesela bu kiloları hem kk sayesinde hemde iş yerinde iki arkadaşımla iki kez girdiğim iddaa sayesinde verdim.
İkisinide ben kazandım.

Birinde evime süs eşyası diğerinde ise elbise aldılar.
Miktarlar çok sanmayın.Birincisinde 30 ikincisinde bizde gaza gelelim dediler 50 yaptık.
İkisinide ben aldım:KK70::KK70:
Yok canim o zaman rekabet kalmiyo ki. Ilk 3 belirlemek en iyisi

İlk üç yine belirlensin ama ödül yemek olmasın.
Hepimiz biliyoruz ki can çekerse 1.2.3. dinlemeyiz yeriz:KK70:
Geçen sefer ne yapmıştık pazar tartı günüydü aynı zamanda ödül gibi.
Ben 6 gün yemezdim pazara saklardım mutlu olurdum.
Açıkcası yine öyle yapacağım.

Takım için çoğalmamız lazım cidden.

Ödülü farklı düşünelim bence...

Ama işte net üzerinden başkada ne olur ki anca yemek olur sizde haklısınız

Takım için çoğalmamız lazım cidden.

Ödülü farklı düşünelim bence...

Ama işte net üzerinden başkada ne olur ki anca yemek olur sizde haklısınız
Cogunluk ne derSe o canim. Diger turlu yaptigimizda tam bi basariya ulasamadik. Bu sefer ilk 3 seklinde yapalim. Yenilen seyin fotosu atilacak sonucta. Dayanamadim yedim falan yok. 3 uyaridan sonra tablodan sileriz. Rekabet ortami baska turlu olusmaz

Kızlar ne sorcam ya
Eskiden hani o anda konuyu okuyanlar konunun altında gorunurduya, şimdi gorunmuyormu yada benmi bulamadımo_O

Cogunluk ne derSe o canim. Diger turlu yaptigimizda tam bi basariya ulasamadik. Bu sefer ilk 3 seklinde yapalim. Yenilen seyin fotosu atilacak sonucta. Dayanamadim yedim falan yok. 3 uyaridan sonra tablodan sileriz. Rekabet ortami baska turlu olusmaz

Haklısın şekerim işte böyle daha mantıklı oldu.
Kaçamak için ilk üçe girmek şart:KK70::KK70:

Kızlar ne sorcam ya
Eskiden hani o anda konuyu okuyanlar konunun altında gorunurduya, şimdi gorunmuyormu yada benmi bulamadımo_O

Yok canım görünmüyor.

Haydi bakalım yarış başlasınnnnnnn :KK9: Hepimize bol kilo vermeler irademizi koruyalım. Keşke pazar olsaydı ödül günü pazar günü sevdiceğimle geçiriyorum illa yiyesimiz geliyor :KK70: Bakalım dayanabilcek miyim pazar günü

Haydi bakalım yarış başlasınnnnnnn :KK9: Hepimize bol kilo vermeler irademizi koruyalım. Keşke pazar olsaydı ödül günü pazar günü sevdiceğimle geçiriyorum illa yiyesimiz geliyor :KK70: Bakalım dayanabilcek miyim pazar günü
Canim pazar olsa da herkes bildirim yapip ben yuzdeleri hesaplayana kadar oglen3u gecerdi odul yapcak kisi pzartesi yapardi. Simdi saliya kaycak mesela:)

X