- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Kilo verme yuzdesi canim cok kiloluyla az kilolu arasinda adalet olsun diye.O yüzde işi ne oludiy? Ben onu kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo verme yuzdesi canim cok kiloluyla az kilolu arasinda adalet olsun diye.O yüzde işi ne oludiy? Ben onu kaçırdım
Kilo verme yuzdesi canim cok kiloluyla az kilolu arasinda adalet olsun diye.
Haydi bakalım yarış başlasınnnnnnn Hepimize bol kilo vermeler irademizi koruyalım. Keşke pazar olsaydı ödül günü pazar günü sevdiceğimle geçiriyorum illa yiyesimiz geliyor Bakalım dayanabilcek miyim pazar günü
Evett bu sefer kendimden cok eminim. Cok guzel bi rekabet ortami olusturduk:))Tamam o zaman daha adil bir şey şekilde belirlenir Bu arada ben acıktım bir bardak süt içtim içine de kahve attım biraz soğuk içtim öyle
Evett bu sefer kendimden cok eminim. Cok guzel bi rekabet ortami olusturduk:))
Immm yanina da bi ayran missAynen bayıldımmm. Bu sefer içim kıpır kıpır Akşamları pek yazamıyorum evdeyken o yüzden işteyken yazmaya çalışıyorum. Akşam ton balıklı salata ve çorba var menümde. Şimdiden yazayım.
Eki Görüntüle 1431651 Aksam yemegim. Yemegin patateslerini yemeyecegim:)
Immm yanina da bi ayran miss
Süpermiş menünnn afiyet olsunn
Bende birazdan corba içicem
Akşamki cıslarımın bedeliii
Corbanin yanina salatabya da yogurt ekle canim bi tek corba da olmaz:)Süpermiş menünnn afiyet olsunn
Bende birazdan corba içicem
Akşamki cıslarımın bedeliii
yok kiz ben iciyorum hep hala hayattayimAyranla ton balığı bir şey yapar mı acaba zehirlenmiyim sonra
Corbanin yanina salatabya da yogurt ekle canim bi tek corba da olmaz:)
yok kiz ben iciyorum hep hala hayattayim
Yanında sebze yemeği veya salata ye bari yoksa ilerleyen saatlerde acıkırsın
Corbanin yanina salatabya da yogurt ekle canim bi tek corba da olmaz:)
25.02 2015
Sabah
Tarcinli su yarim litre
1 ad portakal
Kahvaltim
1 yumurta
2 dilim peynir
7 ad zeytin
1 dilim ekmek
Salatalik kivircik
1 fincan yesil cay
1 fincan ihlamur