2. Olmaya calis caniimmmTamam böyle güzel oldu ozaman insallah 3. olmam yaa
O zaman 1. Okkali bi yiyecek olsun 2. Abur cubur olsun 3. Icecek olsun. Ama kacinci olursan ol 1 secenegin var uc dort tane sey yiyemezsiniyi mi withoutlove ?:)
Ama yine de az kilosu olan az verebilir o yüzden az kilosu olanlar belki hiç ödül yapamaz. Bu durumda da haksızlık olabilir ne olursa olsun herkesin ayda b
Bence süper oldu çok beğendim ama tartılırken herkes foto paylaşsın kilo bildirimi yaparken. Kandırmaca olmasınBen birinci olayım ben hamburger yicem Ya da ikinci olayım çekirdek yiyeyim Üçüncü olursam da frappiçüünoooo içerim bol kalorili
oo her kategoriye gore biseyin var hahaha
Ama yine de az kilosu olan az verebilir o yüzden az kilosu olanlar belki hiç ödül yapamaz. Bu durumda da haksızlık olabilir ne olursa olsun herkesin ayda b
Yok kız yüzdeye vurunca herkesinki adil olur herhalde hani bitane yarısma vardıya yeni bir hayat diye şişmanlar zayıflıyorlardı hah orda böyle yuzdeyle ölçüyorlardı
Bence süper oldu çok beğendim ama tartılırken herkes foto paylaşsın kilo bildirimi yaparken. Kandırmaca olmasınBen birinci olayım ben hamburger yicem Ya da ikinci olayım çekirdek yiyeyim Üçüncü olursam da frappiçüünoooo içerim bol kalorili
Evelynn simsimsi mi takip ediyosun:)))
Selam canlar ben geldim...
Dün akşam.
Mercimek çorba
yarım tabak brokoli yemeği
Ve yoğurt yedim
Saat olarak 20:00'dıBen daha erken yiyemiyorum maalesef.
Sonrasında oğluş dışarı çıkmak istedi.
21:10 da çıktık.Eve geldiğimizde 22:20 di.
Ve biz yürüdük ailecenek parka gittik.
Akşam yatmadanda canım soğuk bir şeyler istedi.
Kocişe limonlu hazır soda verdim.
Kendim içinde sade sodaya sıktım içtim.
Merhaba kızlar harikasınız maşallah.
Menümü akşam topluca paylaşcam.
Yarın son derece maharetli bi arkadaşıma gidicem.
Allah yardımcım olsun.
Ama bu kız aynı zamanda vaktiyle güzel bir diyetle erimiş bi kız :)
Tüyo alıp size yazıcam.
Afiyet olsun canım
O saatte nasıl bir parkmış öylede ailecek gidebiliyorsunuz ya ne güzelmiş nerden yasıyorsun canım bizim burda hava karardımı parka git it kopuk kaynar
İst/Maltepe canım...
Yok kız gayet sakin bizim oralar..
Valla mis gibi bir tekte biz vardık bak aklıma geldi birde oğluş oynarken spor aletlerine bindim
Sen nerdesin ki?
Ben ankaradayım canım keçiören
Ben Ankaraya hiç gitmedim canım.
Ama kocişin çok yakın bir arkadaşı ankara da.
Eşimde gitmiş. İstye gelmişlerdi bizde kaldılar.
Bizde gezdik filan.Aynı yorumu yaptılar ankarada 9'dan sonra hayat bitiyor dediler..
Bende şaşırmıştım..
Evlenmeden öncede beykozdaydım ordada istediğin saatte çık gez sahile in.
Ay cok iyi olur:)Merhaba kızlar harikasınız maşallah.
Menümü akşam topluca paylaşcam.
Yarın son derece maharetli bi arkadaşıma gidicem.
Allah yardımcım olsun.
Ama bu kız aynı zamanda vaktiyle güzel bir diyetle erimiş bi kız :)
Tüyo alıp size yazıcam.