Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ama yine de az kilosu olan az verebilir o yüzden az kilosu olanlar belki hiç ödül yapamaz. Bu durumda da haksızlık olabilir ne olursa olsun herkesin ayda b
O zaman 1. Okkali bi yiyecek olsun 2. Abur cubur olsun 3. Icecek olsun. Ama kacinci olursan ol 1 secenegin var uc dort tane sey yiyemezsin iyi mi withoutlove ?:)

Bence süper oldu çok beğendim ama tartılırken herkes foto paylaşsın kilo bildirimi yaparken. Kandırmaca olmasın Ben birinci olayım ben hamburger yicem Ya da ikinci olayım çekirdek yiyeyim Üçüncü olursam da frappiçüünoooo içerim bol kalorili

oo her kategoriye gore biseyin var hahaha

Bencede tartı fotosu atalımm

[QUOTE="withoutlove, post: 39622588, membe21"tŞaka bir yana hiç ödül yapmasam bir ay yine kabul sonunda zayıflayayım yeter [/QUOTE]
Sen pes etme bak nasil zayifliyosun:) iki haftada bir de odul kazanirsan vucudun da sikilmaz:)

Merhaba kızlar harikasınız maşallah.
Menümü akşam topluca paylaşcam.
Yarın son derece maharetli bi arkadaşıma gidicem.
Allah yardımcım olsun.
Ama bu kız aynı zamanda vaktiyle güzel bir diyetle erimiş bi kız :)
Tüyo alıp size yazıcam.

Selam canlar ben geldim...

Dün akşam.

Mercimek çorba
yarım tabak brokoli yemeği
Ve yoğurt yedim
Saat olarak 20:00'dıBen daha erken yiyemiyorum maalesef.

Sonrasında oğluş dışarı çıkmak istedi.
21:10 da çıktık.Eve geldiğimizde 22:20 di.
Ve biz yürüdük ailecenek parka gittik.

Akşam yatmadanda canım soğuk bir şeyler istedi.
Kocişe limonlu hazır soda verdim.
Kendim içinde sade sodaya sıktım içtim.

Bugüne gelecek olursak..

Sabah:1 yumurta
yarım domates,bolca maydanoz
Üzerine limon sıktım
Birde dün dukan krebi yapmıştım yarımı yedim

Ara:Bir bardak kahve içtim(Filtre)

Öğlen

Tavuk döner
Yoğurt
Salata

Hemen peşinden şekersiz çay.

Şu ana kadar 1,5 litre su

Afiyet olsun canım
O saatte nasıl bir parkmış öylede ailecek gidebiliyorsunuz ya ne güzelmiş nerden yasıyorsun canım bizim burda hava karardımı parka git it kopuk kaynar

Ay heyecanlandım al bakalım neler uygulamış bizde deneriz

Afiyet olsun canım
O saatte nasıl bir parkmış öylede ailecek gidebiliyorsunuz ya ne güzelmiş nerden yasıyorsun canım bizim burda hava karardımı parka git it kopuk kaynar

İst/Maltepe canım...
Yok kız gayet sakin bizim oralar..
Valla mis gibi bir tekte biz vardık bak aklıma geldi birde oğluş oynarken spor aletlerine bindim
Sen nerdesin ki?

Ben ankaradayım canım keçiören

Ben Ankaraya hiç gitmedim canım.
Ama kocişin çok yakın bir arkadaşı ankara da.
Eşimde gitmiş. İstye gelmişlerdi bizde kaldılar.
Bizde gezdik filan.Aynı yorumu yaptılar ankarada 9'dan sonra hayat bitiyor dediler..
Bende şaşırmıştım..
Evlenmeden öncede beykozdaydım ordada istediğin saatte çık gez sahile in.

Sevmiyorum ankarayı ya
Bide ben izmirde okudum orda gece 2lere kadar kafelerde sokaklarda gezince ankara iyice ölü gelmeye basladı

Neyse canım ödül olayımıza ne diyosun? Biz bişeyler düşündük ama seninde eklemek istediğin bişey varmı?

[QUOTE="2KediAnnesi, post: 39622715, member: 539631olaimsims ne ay dizimi[/QUOTE]
Yok o da burda gunlugu olan biri de ekraninda acik olan seyi onun gunlugune benzettim:)

Ay cok iyi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…