Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Tamam ilk ve son olsunnn bu cısım

Aksam dengelicemmm

Görüşürüz canım
hadi bakalim:) bakk iki hafta ust uste guzrl kilo verirsen bir ogununde caninin istedigi biseyi yiyip bizede fotosunu atma luksun olcakkk

cok iyi biliyorum o duyguyu canim bi tek bunu dusunmek bile hirslanmana yetrr:)

hadi bakalim:) bakk iki hafta ust uste guzrl kilo verirsen bir ogununde caninin istedigi biseyi yiyip bizede fotosunu atma luksun olcakkk

Aaa öylemii ben orayı kacırmısım ya
mesela güzel kilo vermekten kasıt ne? En cok kilo verenmi yoksa her kilo verenmi ödül yapcak?

Aaa öy ben orayı kacırmısım ya
mesela güzel kilo vermekten kasıt ne? En cok kilo verenmi yoksa her kilo verenmi ödül yapcak?
Onu tam dusunmedim canim ya beraber karar verelim cunku az kilosu olan hrr turlu daha az veriyo. Adaletli bisey bulmak lazim:) yuzde falan buluyolardi bisey yapiyolardi onu arastircam bi:)

Onu tam dusunmedim canim ya beraber karar verelim cunku az kilosu olan hrr turlu daha az veriyo. Adaletli bisey bulmak lazim:) yuzde falan buluyolardi bisey yapiyolardi onu arastircam bi:)

evet canım bencede yüzde olarak yapalım
yanlıs hatırlamıyorsam şöyle bişeydi
verdiğin kiloyu gram olarak 100le carpıp önceki kilona(gram cinsinden olacak) bölüyordun

2KediAnnesi .!.:
evet canım bencede yüzde olarak yapalım
yanlıs hatırlamıyorsam şöyle bişeydi
verdiğin kiloyu gram olarak 100le carpıp önceki kilona(gram cinsinden olacak) bölüyordun
Mesela baslangic kilom 60.8di. Gram cinsi nasil oluyodu yanina sifir mi atiyoduk ilkokul bilgilerimi unutmusumm

Ödül olarak bence abartılı bir şey yemeyelim. Hamburger yenilecekse küçük yenilebilir mesela ve de en önemlisi ödül günü bile olsa o günü de 18:00 da bitirelim böylece kilo alınmaz diye düşünüyorum

Bende kendi açımdan ödülü sabah yada öğle yemeyi düşünüyorum
Akşam yemenin telafisi cok daha zor
En iyisi öğle yemek

Bende kendi açımdan ödülü sabah yada öğle yemeyi düşünüyorum
Akşam yemenin telafisi cok daha zor
En iyisi öğle yemek

Ben de öyle düşünüyorum. Ödül olarak da en sevdiğim bir şeyi seçicem ve erken saatte yicem üstüne de yürücem ama. Zaten iki hafta sonra canımız pek bişey istemicek. Ben her gün fast food yiyodum ama 4 günde unuttum hepsinin tadını.

Benimde fast food+börek olayım var 2sine dayanamıyorum oyuzden ödülüm bunlardan biri olacak

Kararlastıralım ödül olayını
Yüzde olarak en cok kilo verenmi ödül yapacak
Yoksa atıyorum yüzde 1i gecen herkesmi ödül yapsın?

Bence iki hafta sonra en az 3 kilo vermiş olan ödül yapsın diye bir öneride bulunuyorum ben. Ve ödülde kilo almamak için de ödülünü akşama bırakmasın ve mutlaka o gün de az da olsa spor yapılsın.

Bence kilosu 75+ olanlar için bu 3 kilo sınırı olsun. Daha az kilosu olanlar daha az kilo verebilir çünkü

Bence iki hafta sonra en az 3 kilo vermiş olan ödül yapsın diye bir öneride bulunuyorum ben. Ve ödülde kilo almamak için de ödülünü akşama bırakmasın ve mutlaka o gün de az da olsa spor yapılsın.

Kilo bazından bakarsak haksızlık olabilir canım ya cunku 80 kg olan biriyle 60 kg olan biri aynı kiloyu veremez kilosu fazla olan daha cok kilo verir herzaman
yüzde bazından bakmak daha mantıklı gibi

Evelynn withoutlove
Bence de kizlar yuzde olarak en cok kilo veren iki kisi secelim. 1. Olan cok istedigi yemegi tatliyi artik neyse oglen 3e kadar tuketme izni olsun ve fotosunu bizimle paylassin. 2. Olan da en cok istedigi icecegi icsin atiyorum salep latte sicak cikolata vs. Ama oglen 3e kadar yapmis olacak ve o gun en azindan yarim saat spor yapacak. Nasil olur?

Bence de çok mantıklı. En azından yarışma gibi olur. 1.2.3. olan ödül yapsın bence. Böylece biz de ilk üçe giremezsek bir sonraki haftalar daha dikkatli oluruz. Güzel yöntem işe de yarayabilir.

Bence de çok mantıklı. En azından yarışma gibi olur. 1.2.3. olan ödül yapsın bence. Böylece biz de ilk üçe giremezsek bir sonraki haftalar daha dikkatli oluruz. Güzel yöntem işe de yarayabilir.
1. Olana yiyecek dedik 2 olana icecek. 3. Olan odul olarak ne yapcak bence azalarak gitmeli ki hirslandirsin:)

Ayy benim sevdiğim öyle hayalini kurdugum içecek yokki amaaa 2.nin ödülünü istediği bir cıs olarak genişletelim mesela içecek isteyen içecek, cips isteyen cips, çikolata isteyen çikolata. Benim patlamıs mısır içimde kaldı mesela
Onun dısında kabulüm

O zaman 1. Okkali bi yiyecek olsun 2. Abur cubur olsun 3. Icecek olsun. Ama kacinci olursan ol 1 secenegin var uc dort tane sey yiyemezsin iyi mi withoutlove ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…