Maassallah herkeze burdaki bayanlar benim gibi cocuklu bayanlar bu beni sevindirdi acikcasi, bende cok sukur iki dogum yaptim dogum kilolarimi verdim ama hayatimda hic 65kg olmadim bunu başarmak istiyorum insaallah hepbirlikte vercez
Ayyy keşke yarın tartılsaydık bugün kaç kere tualete gittim sayamadım yaniKesin bir kilo verecem bugün
Slm kızlar
Kilolar çok güzel verilmiş
Yeni gelen arkaşlar hoşgeldiniz
Sabah uyuya kalmışım kahvaltı yapamadım apar topar evden çıktım türk kahvesi ve yeşil çay içtim öğlende az çorba ve 3 tane köfte yedim 1 haftadır ekmek yemiyorum yemekten sonra 1 fincan daha yeşil çay içtim biraz zorlada olsa 1,5 lt su içiyorum wc bir üst katta merdiven inip çıkıyorum bugün aceleden tartılamadım yarın sabah tartılcam inşallah verebilmişimdir
Maşallah iki doğuma kilon çok iyi.
Alemsin kız çok güldüm
Hayde bakalım inşallah güzel kilolar gitmiştir.
Alemsin valla sabah tartil bakalim kac gram gitmis :) ödemdir o ödem su atmişindir, hep boyle derler.
İnşallah canım ya yoksa veremediysem bütün hevesim kaçar
Aaa hevesim kaçtı demek yok.
Bu hafta olmazsa haftaya ama asla pes etmek yok...
Bak pes etsem 61 den inmek yerine 65 lere çıkardım
Tam destek hep destek...
Kızlar bende katılabilir miyim aranıza???
Bayanlar listede adim yok sizin aileden olamadimmi yoksa
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım:)
Valla süpersiniz çok iyi sonuçlar var.
Hafta sonu ailemin yanındaydım kaçamaksız geçti çok şükür..
Ama ailem artık dur yeter diyor.
Babamda dahil..
Tabi kociş verebildiği kadar versin anne diyo
Annem baya sinirlendi...
Herkese selammmmm
Maşallah herkes cok guzel kilolar vermiş ya normalde haftada 1 kg vermek bile zordur nerdeyse 2 kg verenler var
Sanırım guzel ödem atılmış insallah hep böyle devam eder
Bana gelince ben dun temizlik yapmıstım tartının yerini değiştirmiştim şimdi anlamadıgım sekilde bi cıkıyorum öyle gosteriyor bi cıkıyorum böyle gösteriyor kafayı yedi gibi. Eşime söyledim akşama pil alıp gelecek bide öyle deneyelim dedik
3gün önce tartıldıgımda 69.9 du şimdi kaç hiç bilmiyorum sinirden öldüm
Neyseki 2 haftada bir 1.yi seciyoruzda bu haftanın sonucu okadar önemli değil
Oyuzden ben 3 gun önceki sonucumu yazdırsam olurmu candy? (adın ne canım candy demek komik oluyor)
69.9 diye yaz canım
Hosgeldincanim hedef kilon kac?
Kilom bu kizlar, bu benim baslangic kilom ayni zamanda
Hosgeldin canim yaza kadar en az 70 olursun insallah canim bebisin kac aylik?merhaba hanımlar
bende grubunuza dahil olmak istiyorum ve artık zayıflamak istiyorum. uzun zamandır karar verip en fazla bir hafta uyguluyorum sonra motivasyonum kayboluyor. bir yere bağlı olursam belki daha kolay verebilirim gibi hissediyorum
ben 28 yaşında bu sabah itibariyle 86 kiloyu görmüş biriyim ve artık kendime bir dur deme vaktim geldi. doğum emzirme derken bu bahanelerle yedikçe yiyen ben bu haldeyim ve artık bu benim evliliğimi de sağlığımıda bozmaya başladı.ben de sizle başlayayım olur mu????
maralım : ) bende geldım yarın sabah kılomu bıldırecegım olur mu =)
CaNim aksam tartin duzeliirse yarin sabah tartilip bildirirsin sorun olmaz
Afiyet olsun canim karatay yapiyodun dimi canim sende?Eki Görüntüle 1438225 Merhaba kızlar, kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum oh bu daha başlangıç .
Ben de tartıda beklediğimden düşük çıktım. Bu kadarını bile beklemiyodum çünkü bi ağırlık var üstümde bilmiyorum. Bugünki menüm:
8:30 - 1 elma, 2 dilim peynir, 1 küçük çay bardağı badem
13:30 - 1 kepçe mantılı çorba, 11 badem
17:00 - 1 tabak beyaz lahana çorbası, 1 tabak beyaz lahana salatası
(Mantılı çorbamda en fazla 7 tane mantı vardı mecburiyetten yedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?