yaza fit girmek isteyenlerin topigi

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.607
Tüm arkadaşları bekliyorum 10 ay once doğum yaptım 5 kilo fazla kaldı yaza kadar benimle incelme isteyen arkadaşları bekliyorum Liste yapacağım haftanın 3 günü en az 30 dk spor yapması kilo ve bel ölçüsü haftalık vermesi gerekiyor .

Tüm arkadaşları bekliyorum 10 ay doğum yaptım 5 kilo fazla kaldı yaza kadar benimle incelme isteyen arkadaşları bekliyorum Liste yapacağım haftanın 3 günü en az 30 dk spor yapması kilo ve bel ölçüsü haftalık vermesi gerekiyor .
Merhaba ben miyav_su :KK22:insülin direncim ve tip 2 diyabetim boyum 1,62 kilom 81,200 gr 17 kg verdim 30 kg fazlam var:KK54:

Yer yerinı ölçmüşsun masallah
Biraz öyle oldu :KK53:şu bel ölçüsü zaten kafamı karıştırıyor spor hocam yağlarım göbek kısmında toplandığı için orada ölçüyor göğüs altımdan ölçmüyor o yüzden ben ikisinde alıyorum

Tüm arkadaşları bekliyorum 10 ay once doğum yaptım 5 kilo fazla kaldı yaza kadar benimle incelme isteyen arkadaşları bekliyorum Liste yapacağım haftanın 3 günü en az 30 dk spor yapması kilo ve bel ölçüsü haftalık vermesi gerekiyor .
bende geldim kızlarr burdan devam o zaman :)

Herkese yeniden merhaba. 95 kg ile basladim 62.9 u gordum ama.bugun 64.6 ciktim. 4 gun sporsuz ve durmadan yedim boyle oldu. Spor yapmayinca yiyorum anlamadim neden boyle oluyor :KK43: hergun pilates tibet ve bolgesel egzersizler yaparak devam edicem bildirimlerime bugunku sporumu yaptim...
Kilo 64.6
Boy 174
Bel 68 cm

Herkese yeniden merhaba. 95 kg ile basladim 62.9 u gordum ama.bugun 64.6 ciktim. 4 gun sporsuz ve durmadan yedim boyle oldu. Spor yapmayinca yiyorum anlamadim neden boyle oluyor :KK43: hergun pilates tibet ve bolgesel egzersizler yaparak devam edicem bildirimlerime bugunku sporumu yaptim...
Kilo 64.6
Boy 174
Bel 68 cm
Canım bende öyleyim evde boş durunca kendimizi yemeğe veriyoruz işte sorunumuz bu maşallah çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başımıza

Canım bende öyleyim evde boş durunca kendimizi yemeğe veriyoruz işte sorunumuz bu maşallah çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başımıza
Bir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzunden :KK43: yumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.

X