- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben miyav_su insülin direncim ve tip 2 diyabetim boyum 1,62 kilom 81,200 gr 17 kg verdim 30 kg fazlam varTüm arkadaşları bekliyorum 10 ay doğum yaptım 5 kilo fazla kaldı yaza kadar benimle incelme isteyen arkadaşları bekliyorum Liste yapacağım haftanın 3 günü en az 30 dk spor yapması kilo ve bel ölçüsü haftalık vermesi gerekiyor .
Hoş geldin canım arkadaşım Liste baslasinMerhaba ben miyav_su insülin direncim ve tip 2 diyabetim boyum 1,62 kilom 81,200 gr 17 kg verdim 30 kg fazlam var
Ölçülerim belim : üst 88 cm alt kısmı :95 cm , göğüs:97 cm ,basen : 110 cm , bacak :55 cm , kol:31 cm ,omuz :104 cmHoş geldin canım arkadaşım Liste baslasin
Yer yerinı ölçmüşsun masallahÖlçülerim belim : üst 88 cm alt kısmı :95 cm , göğüs:97 cm ,basen : 110 cm , bacak :55 cm , kol:31 cm ,omuz :104 cm
Biraz öyle oldu şu bel ölçüsü zaten kafamı karıştırıyor spor hocam yağlarım göbek kısmında toplandığı için orada ölçüyor göğüs altımdan ölçmüyor o yüzden ben ikisinde alıyorumYer yerinı ölçmüşsun masallah
bende geldim kızlarr burdan devam o zaman :)Tüm arkadaşları bekliyorum 10 ay once doğum yaptım 5 kilo fazla kaldı yaza kadar benimle incelme isteyen arkadaşları bekliyorum Liste yapacağım haftanın 3 günü en az 30 dk spor yapması kilo ve bel ölçüsü haftalık vermesi gerekiyor .
Merhaba Canım hoşgeldin aramıza tekrardan buradan devam ediyoruzbende geldim kızlarr burdan devam o zaman :)
Geldim canim eski sistemle devammi edicek bildirimlerSelvos88 canım burdayız
Bende şimdi seni etiketliyordum canım hoşgeldin aramızaben de katilabilirmiyim araniza?
Tabi ki yeni başlıyoruz aksam listeyi hazirlarimben de katilabilirmiyim araniza?
Canım bende öyleyim evde boş durunca kendimizi yemeğe veriyoruz işte sorunumuz bu maşallah çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başımızaHerkese yeniden merhaba. 95 kg ile basladim 62.9 u gordum ama.bugun 64.6 ciktim. 4 gun sporsuz ve durmadan yedim boyle oldu. Spor yapmayinca yiyorum anlamadim neden boyle oluyor hergun pilates tibet ve bolgesel egzersizler yaparak devam edicem bildirimlerime bugunku sporumu yaptim...
Kilo 64.6
Boy 174
Bel 68 cm
Merhaba canım aramıza hoşgeldin en az haftanın 3 günü 30 dk spor yapıyor buraya yazıyoruz kilo ve bel ölçülerimizi haftalık buraya yazıyoruzslm bende aranıza katılayım nasıl bir proğram olacak
Bir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzunden yumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.Canım bende öyleyim evde boş durunca kendimizi yemeğe veriyoruz işte sorunumuz bu maşallah çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başımıza