Hee adam bakımlıysa o iş zorBenimki bakımlı bir erkek zaten kendi vücudumdan hoşlanmıyordum tabi yine de şükürler olsun haksızlık etmiyim ama asıl problemim bacaklarım kalın olması . Evlenme zamanı gelince eteklerim tutuştu işte önceden spor yapsam böyle olmazdı kısa süre yapıp bırakmıştım
Rengini açıyor bende duymuştumnomunomuchua arkadaşım birşey sorabilir miyim,ağda sonrası limon tüylerini mi azalttı rengini mi açtı ?
Denemedim ama çok serrt olduğu için eldiven alır mı ki ?Eldivenle almayı denedinmi?
Eldivenle almadan önce o bölgeye iyice pudra dok ve azar azar al
hahaha azıcık fit dursun ama bebişim yaHee adam bakımlıysa o iş zor
Vallaha ben hiç kaslı,genç erkek sevmem
Göbüşlü ve yaşlı olcak ahahah dimiyazarhanim35
Bir de kel olmalıHee adam bakımlıysa o iş zor
Vallaha ben hiç kaslı,genç erkek sevmem
Göbüşlü ve yaşlı olcak ahahah dimiyazarhanim35
BIde iki gozu da topraga baksinBir de kel olmalı
Yok tabi kızaaam ama çokta öyle fit olmasın iri yarı olsun ahahahhahaha azıcık fit dursun ama bebişim yagöbüşlü orta yaşlı
Yok o kadarda değilBir de kel olmalı
BIde iki gozu da topraga baksin
baska yrrlere degil
O napak ölek mi163 boyunda 74 kiloyum. Ayrıca beyaz tenliyim agdayla aldığım halde o bölge siyah peruk gibi. Ayrıca pco var tüylenme yaptı heryerimde. Bu da yetmez gibi yaza da nişanlanmak için bir taraflarımı yırtıyorum. Ben napiyim. ? Ergenlerin bi lafı var aynen şöyle
" NÖREK ÖLEK Mİ ? "
Şey merhaba.renk için mi kullandınız limonu acaba?
nomunomuchua arkadaşım birşey sorabilir miyim,ağda sonrası limon tüylerini mi azalttı rengini mi açtı ?
163 boyunda 74 kiloyum. Ayrıca beyaz tenliyim agdayla aldığım halde o bölge siyah peruk gibi. Ayrıca pco var tüylenme yaptı heryerimde. Bu da yetmez gibi yaza da nişanlanmak için bir taraflarımı yırtıyorum. Ben napiyim. ? Ergenlerin bi lafı var aynen şöyle
" NÖREK ÖLEK Mİ ? "
Tatlım aynı çekinceler bende vardı ve şuan 3 buçuk aylık evliyim öncelikle kendi vücudumla barışmayı öğrendim selülitlerim basenlerimin birazcık geniş olması falan sinir bozucu geliyor tabiki yine .bi ara bende evde spor yapıyordum bir hafta da faydasını gördüm valla şimdiden başlarsan çoğunu halledersin ağda konusunda da aynı senin gibiydim ama cesaretlendim nişanlılık döneminde kuaföre gittim acıyor biraz belki ama tertemiz oluyor ,jilet gibi 2gün sonra aman çıktı mı kıllarım demiyorsun evde kendin yapsan bazı noktalarını gözden kaçırırsın ama kuaförde her yerin tertemiz olur benim kuaförum kollarımda dahil tüm vücudumu 10 dk da bitiriyor tüm yıl stresi çekmektense 10 dk dayanmak daha mantıklı değil mi :) bence hiç geciktirme. Hem kuaför işini hallet hem spora başla eminim ikisine başarırsın kolay geleMerhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...
Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.
Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...
Kayserili ergenler nörek ölek mi diyor.O napak ölek mi
ergeninde şivelisi var heKayserili ergenler nörek ölek mi diyor.
Şiveli ergen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?