Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

Kızlar çıkıyorum şimdi işlerim var mobilden okurum ama cevap yazamam pcden girdiğimde yazarım çok sağolun yorumlarınız için en kısa zamanda uygulamaya koyulmak istiyorum

Hee adam bakımlıysa o iş zor

Vallaha ben hiç kaslı,genç erkek sevmem
Göbüşlü ve yaşlı olcak ahahah dimi yazarhanim35

Maddi durumun uygun mu bilmiyorum da epilasyona gitsen....
ben bin pismanim gitmedigime....
hem jiletle aldin hep ...seans sayin duser...daha cabuk etki alirsin
birde egzersiz olarak pilatesin yaninda
tibetin 5 hareketini tavsiye ederim...

boy/kilo oranın gayet normal gözüküyor.
biraz yürüyüş yap. bu arada gelinliğini de prenses tarzı alırsan bacaklarının kalınlığından vs. daha az rahatsız olursun belli olur mu olmaz mı diye.

163 boyunda 74 kiloyum. Ayrıca beyaz tenliyim agdayla aldığım halde o bölge siyah peruk gibi. Ayrıca pco var tüylenme yaptı heryerimde. Bu da yetmez gibi yaza da nişanlanmak için bir taraflarımı yırtıyorum. Ben napiyim. ? Ergenlerin bi lafı var aynen şöyle
" NÖREK ÖLEK Mİ ? "

O napak ölek mi

Şey merhaba. renk için mi kullandınız limonu acaba?

nomunomuchua arkadaşım birşey sorabilir miyim,ağda sonrası limon tüylerini mi azalttı rengini mi açtı ?

Merhaba kızlar.
Ben tüyleri azaltıyor ve geç çıkmasını sağlıyor diye başladım.
Pes etmeden her ağda sonrası kullandım.
Ve abartmıyorum şuan da 2 ay ağdasız çok rahatım.
Normalde de çok tüylü bir bayan değildim ama limonun çok etkisi oldu.
Hem geç hem az çıkıyor, hem de ten rengini açıyor.

Ama hayatım boyunca hiç jilet yapmadım.
Bunun da farkı çok fazla.

En azından 5 ağda sonrası bunu uygulayın ve farkı görün.

Çok güldüm sen çok yaşa.
O kadar ağda yapıyorsun bari limon dene sen de :)

Tatlım aynı çekinceler bende vardı ve şuan 3 buçuk aylık evliyim öncelikle kendi vücudumla barışmayı öğrendim selülitlerim basenlerimin birazcık geniş olması falan sinir bozucu geliyor tabiki yine .bi ara bende evde spor yapıyordum bir hafta da faydasını gördüm valla şimdiden başlarsan çoğunu halledersin ağda konusunda da aynı senin gibiydim ama cesaretlendim nişanlılık döneminde kuaföre gittim acıyor biraz belki ama tertemiz oluyor ,jilet gibi 2gün sonra aman çıktı mı kıllarım demiyorsun evde kendin yapsan bazı noktalarını gözden kaçırırsın ama kuaförde her yerin tertemiz olur benim kuaförum kollarımda dahil tüm vücudumu 10 dk da bitiriyor tüm yıl stresi çekmektense 10 dk dayanmak daha mantıklı değil mi :) bence hiç geciktirme. Hem kuaför işini hallet hem spora başla eminim ikisine başarırsın kolay gele

Sir ağda biraz denemeyle kendin de çok rahat yaparsın.ben yaklaşık 10 senedir yapıyorum. Azaldı mı bilmem ama tertemiz olduğu kesin. Kuaföre gidip yatamam ben öyle hoşlanmıyorum ama kendim 15 dk içinde hallediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…