Kilo konusuna fit bayanlar el atsın :)
Ağdaya kendini ne yap et alıştır.
Düzenli olarak ağda yaptığında tüylerin azalacak, çok rahatlayacaksın.
Her ağda sonrası limon öneriyorum ayrıca.
Hem ten rengini açar hem tüyleri azaltır ve geç çıkarır.
Bir de vücuduna çok haksızlık etme.
Onlar kusursuz mu sanki kıl yumakları hıhh
Karınsavar ne demek ,sineksavar gibi
Benimki bakımlı bir erkek zaten kendi vücudumdan hoşlanmıyordum tabi yine de şükürler olsun haksızlık etmiyim ama asıl problemim bacaklarım kalın olması . Evlenme zamanı gelince eteklerim tutuştu işte önceden spor yapsam böyle olmazdı kısa süre yapıp bırakmıştımSen niye bu kadar gerildin ya..Erkeler bizden on kat bakımsızlar
Limonu forumda gördüm de tahriş eder diye uygulamaya çekindim öyle cildi soyan krem de kullanamam sonuçta hassas bir bölge daha beter olur diye endişeleniyorum ama en iyisi ben limonu deneyeyim :) Çok sağol :)
Rejim ve sporla baya toparlarsın. Koşmanı öneririm inanılmaz etkili.
Ağda şart, ağdasızz olmazzz. Valla sık dişini yap ağdanı alış
Teşekkürler deneyeceğim:)Ben yıllardır yapıyorum limonu.
İlk sürüşte biraz acıyor o kadar.
Bana çok etki etti valla.
Etkisine değer.
Erkekler çok rahat işte her konuda :) uzun yıllardır jilete alıştığı için canım çok yanacak ama mecburen yapmak zorundayım :/Ağda yaparsan hem tüylerin azalır hemde geç çıkar.
İlk başlarda canin yansada sabret alisiyo vücudun.
Spor ve düzenli besnlenirsende forma girersin.bide bol su.
Ayrıca bu kadar takma.
Erkekler demiyo ama
Yaza dugunum var ay surami duzeltiyim,ay tüy yumağı kıllarımi aldirayim diye
Canım spor salonuna gidebilirsen koşuyla kilo verme sürecini hızlandırırsın. Ben formumu hep bu şekilde korkuyorum. 2 kilodan fazlam olduğunu bilmem hiç. O 2 kiloyuda sporla 1 haftada yok ediyorum zaten. Bunu düşün derim. Korkuyosun ama bu korkuyla yüzleşmen gerek, şimdiden başla ki ağdaya etkisini gör. İlk çook acır ama inan değiyo :)Koşu yürüyüş bana şimdilik uzak tek başına olunca insanın canı istemiyor ve de malum kış ayındayız hava soğuk pilates düşünüyorum ama .. Ya şimdi hiç yapmadığım için çok sert ve kalın korkuyorum bende :)
Şey merhaba.Ben yıllardır yapıyorum limonu.
İlk sürüşte biraz acıyor o kadar.
Bana çok etki etti valla.
Etkisine değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?