• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Mevsimi için Parfüm Önerileriniz ???

Sılacım,bence ağır yaz için.Bende mesela hypnotic poison vardır vanilya pasta kokuyor,kışta kullanıyorum.Yaz için daha hafif parfümler kullanıyorum.Yazın vanilya kokusu bayıyor gerçekten.

Yaz sıcağında vanilya kokusu çok bayıyor, ben de vanilya kokusuna bayılıyorum sıcak havalarda olmuyor...Oryantal kokular kışın gidiyor bence...

Ben Armani She'yi yazın kullanıyorum.O da vanilyalı bir koku ama insanı baymıyor.Bence onu kullanabilirsin.
Ralph Lauren Ralph de yazın kullandığım kokular arasında.Ama ben de farklı , özel, fresh ve kalıcı kokan bir yaz parfümü arayışı içindeyim uzun zamandır.Ama bir çok parfüm denememe rağmen işte budur diyemedim.

escada sunset heat cok güzel bir koku yaz icin

ayrıca avon-purblanca ve Gucci rush kokuları vazgecilmezim şutarafagitti

yazın için çiçeksi ve meyveli kokular iyi gidiyor... Issey Mıyake, 212, Beyond Paradise, Whine Linen, Pure Linen, Calvin Clain Contraction, Burbery's Weekend, Eternity Moment daha varda aklıma gelmiyor bunlar yazlık ıcerısınde meyve ve çiçeksi notalar olan kokulardır...

Back