• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Soğumam.
Kendim çok özen gösterdiğim halde başkasının hataları beni rahatsız etmiyor, önemsiz buluyorum insan ilişkileri açısından.
Düzeltirim, şakaya vururum vs ama soğuma sebebi değil benim için.

Merhabalar. Dilciyim, hem de öğretmenim. Bu konuda konuşmaya hakkım vardır herhalde.
Bağlaçların yazımı, belli başlı kelimelerin yazımı ve noktalama işaretleri konusunda hassasım. Her sene özellikle üstünde duruyorum derslerde. "Herkez" yazan yetişkinlerin sayısının azalması için özenle çalışıyorum efendim. :KK51:
Fakat nerede eğitimsiz, vizyonsuz, gelişime kapalı öküz varsa flört olarak beni buluyor. Nasıl oluyor, anlamıyorum.
"Gatdar" yazanı gördü bu gözler. Hemen soğuyorum, yalan yok. Hele hele harf yutma varsa muhatap bile olmam. Bir insan, en azından ana dilini doğru kullanmayı bilmeli bence. Ortaokulu bitiren her birey bu beceriyi kazanmış olmalı zaten.
"Gatdar" ı ilk kez görüyorum, off cok fena

konustuğum kısı zamanım olunca izlicem yerine zamanım olunca s*kcem dedi üstüne de düzeltmedi diye alttan alttan yol vermiş insanım ben tahammülüm yok arkadas 😅

Hem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
Dikene tiken yazıldığı oluyor
Bir de iyne diyor benim arkadaş
Boğazım ağrıyor demiyor buğazlarim ağrıyor şeklinde yazıyor
Geçen de idral testi verdim dedi

Ve kendisi okumuş okumuş çok okumuş birisi 😭

97066CCC-B091-4023-A41C-267BCB4BC205.jpeg

Back
X