- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Hayır o katardır gatdar olsa duramazsın .ddAslında felsefik bir yaklaşım olmuş. Yalnızlık Allah'a masumdur fakat biz kullara gaddar shhdhd. Dur hatta gatdar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır o katardır gatdar olsa duramazsın .ddAslında felsefik bir yaklaşım olmuş. Yalnızlık Allah'a masumdur fakat biz kullara gaddar shhdhd. Dur hatta gatdar
God dear.Hayır o katardır gatdar olsa duramazsın .dd
Okurken kan beynime sıçradı neyse ki kastenmişYalnış yapan biri olsa benimde morelim bozulur ve yanlız kalmayı yeğlerim. Aceba yalnışlıklamı öğle birşeyler yazmışdı.
(Bol anksiyete içerir )
Bari kelimesine bayli yazmak peki ? İnan denk geliyorumAslında felsefik bir yaklaşım olmuş. Yalnızlık Allah'a masumdur fakat biz kullara gaddar shhdhd. Dur hatta gatdar
Neyi anlatması lazım? Aha benim devreler yandıBari kelimesine bayli yazmak peki ? İnan denk geliyorum
Üstüne bahaneye mahna yazan var
Ama neden bunu bana anlatması lazım anlayamıyorum
Neden böyle yazdiklarini bizzat o kişilerin anlatmalari lazım problem nedir yaniNeyi anlatması lazım? Aha benim devreler yandı
Ki bitişik yazılır yannizOkurken kan beynime sıçradı neyse ki kastenmiş
Ya bence okumamakla alakalı. Ben okulda adam akıllı imla öğrendiğimi hatırlamıyorum. İlkokul dörde giderken tüm noktalama işaretlerini kullanırdım öğretmen yazı yazdırırken. Benden başka kullanan yoktu. Ya da en fazla nokta kullanırlardı. Ama ben çok okurdum, hepsini kitaplardan öğrenmiştim.Neden böyle yazdiklarini bizzat o kişilerin anlatmalari lazım problem nedir yani
Disleksileri var desem o durum biraz farklı
Saneneeee var bı deKi bitişik yazılır yanniz
ben sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri noktalamalari unuttum açıkçasıYa bence okumamakla alakalı. Ben okulda adam akıllı imla öğrendiğimi hatırlamıyorum. İlkokul dörde giderken tüm noktalama işaretlerini kullanırdım öğretmen yazı yazdırırken. Benden başka kullanan yoktu. Ya da en fazla nokta kullanırlardı. Ama ben çok okurdum, hepsini kitaplardan öğrenmiştim.
Neyse çok uzatdık, yakşamlar shhdhdSaneneeee var bı de
Bende hemen düzeltme istegi doguyor…Aynen, oluşmaz bence de. Benim oturduğum ilçede, sosyal medyadan takip ettiğim bir kuaför hesabı var. O da böyle yanlış yanlış şeyler yazıyor instagram hikayelerinde. Beni kaşıntı tutuyor onları okudukça inanın. Ki hani bu birebir iletişimde olduğum ya da romantik bir ilişki düşündüğüm bir insan bile değil . İnanılmaz rahatsız ediyor. Artık kadının paylaşımlarında yazı varsa okumuyorum, paylaştığı saçlara falan bakıp geçiyorum.
"Bunlar yazım hatası değil bu konuşup yazmayı bilmiyor" derdimFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Konuşma stili nasil sadece mesajda mi boyleBende aynı sizin gibiyim, temel kelimelerde yanlış yapılınca direkt gözümden düşüyor
Ben de böyleyim. İster hata ister şive hiç gözüme batmaz, uyarmak aklıma bile gelmez. Anlatılana bakar geçerim. Hiç uyarmadım, soğumam da niye soğuyayım. Beni sadece kendim ilgilendirir.Soğumam.
Kendim çok özen gösterdiğim halde başkasının hataları beni rahatsız etmiyor, önemsiz buluyorum insan ilişkileri açısından.
Düzeltirim, şakaya vururum vs ama soğuma sebebi değil benim için.