- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Bak iste diyecek yerine diycek demisim, kirpiyorum ben, ay bana tik gelir simdi, burda her yazdigimi kontrol ederim, okb'em tuttu ayhbsbsbAy ben Baku'de yaşıyorum, rica ederim oturun diycek, hahiş edirem eyleşin diyo mesela, bana bi gülme geliyo istemsiz,
Haa şimdi oldu.Hahis etmek= rica etmek, eylesmek= oturmak
Eylence ve eyeri görünce çok tadım kaçtı ondan
Hahaha doğru yazdğımı biliyodum ama bir an şüpheye düştümEylence ve eyeri görünce çok tadım kaçtı ondan
Ayyy espriyi şimdi anladım, özür dilerim
Tabi ki dosdoğru yazmışsınız canım
Ankarada öyle diyorlar desemEvet yani yiyen mi diyoruz yegene, yiyenim gel az daha ye hxgdgs
Türkçe eğitim almamış biri olarak kendimi geliştirip çabalıyorsam karşımdaki insanın da (özellikle doğma büyüme Türkiye'den ise) ana dilini doğru kullanmasını kesinlikle isterdim. Aksi takdirde acayip soğurdum. Yetişkin insansın sonuçta. İnsan ar eder ya.. :)Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Evet soğurumFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
Haklılık payı varBekarsınız ya bunu da sorun sanıyorsunuz. Gözünüzü sevdiklerim keske tek sorun o olsa. Bundan soğuyorsaniz ohooooooo kesin bosanirsiniz
Hem de nasıl,gidiyordum ben ama yazmadan gidemedimHaklılık payı var
Flörtün güzel tarafı da bu işte, ufak şeyleri dert edebilmekHem de nasıl,gidiyordum ben ama yazmadan gidemedim.
Hahaha özür dileyerek söylüyorum tam bir kro konuşması kusura bakmayın. Benim başımdan da geçti mesajda neyse gerçek hayattaysa o şekildeydi ne ileri ne geri olur. Bence boşver flörtten ileri gidilemez zatenFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
Hayır,kendisini tam bir İstanbul beyefendisi olarak tanıtan nice hanzolar,ruh hastaları gördü bu gözlerFlörtün güzel tarafı da bu işte, ufak şeyleri dert edebilmek
Ya işte olay "elde etmek"e indirgenince böyle oluyor. Dürüstse varsın eyer yazsın ya vazgeçtimHayır,kendisini tam bir İstanbul beyefendisi olarak tanıtan nice hanzolar,ruh hastaları gördü bu gözler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?