• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Ne yapalım, öğrenmek istemeyen öğrenmiyor ki. :KK53: E zaten kalma da yok. Millet olarak da bir matematik bir de gramere gıcığız zaten.
Ben sayısalcıyım.Bizim bazı dersler çok spesifik olduğu için kitapları bulunmuyordu ve hocalar yazdırıyor,yetişmeye çalışırken ellerimiz acırdı bazen.Yazım hatalarına çok fazla takılmıyorum ama çok bariz hatalar yapanlara sinir oluyorum.Bir de Türkçe yerine marjinal gözükmek adına saçma sapan yabancı kelimeler yazanlara aşırı derecede gıcık oluyorum.

Eh biraz da öğrencinin kendisinde bitiyor tabi. Üniversite kazanmış ama çözdüğü sorulardan bile hiçbir şey kapmamış bu arkadaş. Umarım öğretmenlik değildir bölümü 🥴
Çok acı ama meslektaşlarımızın Whatsapp yazışmaları can çekişiyor maalesef. O yüzden çok da umutlanmamak gerek.

bızımde bır hırıltılı ğ lerımız olmasın mı :KK70:
Burada yeniydim, hava alanında tanıdık bir abiye rastladım. Durduk yere şöyle dedi: “Bağaş verdin mi?” Dedim ne bağışı abi, nereye bağış yapmam gerekiyor ki, Türk Hava Yolları’na mi?” 😢 Yazım yanlışı ile alakası yok. Anlatmak istedim. Bu da böyle bir anımdır ahshhshs

Ben sayısalcıyım.Bizim bazı dersler çok spesifik olduğu için kitapları bulunmuyordu ve hocalar yazdırıyor,yetişmeye çalışırken ellerimiz acırdı bazen.Yazım hatalarına çok fazla takılmıyorum ama çok bariz hatalar yapanlara sinir oluyorum.Bir de Türkçe yerine marjinal gözükmek adına saçma sapan yabancı kelimeler yazanlara aşırı derecede gıcık oluyorum.

toplantı set edelim, maddeleri check edelim, align olalım vs vs vs

Nabiyon beya, icimi fena eddin vzvdvs

Ben yazarken neler çektim bir de onu düşün :(

Bir de bir itirafta bulunmak istiyorum. Belki birkaç sene geçmiştir ama yeri gelmişken söyleyeyim.
Arkadaşlarla bazen dalgasına böyle yazım yanlışları yapardık. Ve ben kkda bir konuda herkes yerine herkez yazmışım fark etmedim. Klavye de düzeltmemiş arada öyle yazdığım için sanırım.
Mesaj düzenleme süresi geçtikten sonra fark ettim bunu ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
O günden sonra bu hatam her aklıma gelişinde hastanelik oluyorum.
Bu da böyle bir anımdır.

Sabırlı, öğretmeye odaklı bir hoca da şart Borellus Hanım. Gramer dersleri yapısı gereği bazen yavan kalabiliyor. Ben de bunu kırmak için şarkılaştırıyorum bazı konuları. Test ettim, kolay unutulmuyor da böylece.
Ama işte bir de dediğiniz gibi dili kullananda da sorun olabiliyor. Üşendiğinden, havalı görünmek için falan Türkçeyi katledenler var maalesef.

Ben yazarken neler çektim bir de onu düşün :KK43:

Bir de bir itirafta bulunmak istiyorum. Belki birkaç sene geçmiştir ama yeri gelmişken söyleyeyim.
Arkadaşlarla bazen dalgasına böyle yazım yanlışları yapardık. Ve ben kkda bir konuda herkes yerine herkez yazmışım fark etmedim. Klavye de düzeltmemiş arada öyle yazdığım için sanırım.
Mesaj düzenleme süresi geçtikten sonra fark ettim bunu ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
O günden sonra bu hatam her aklıma gelişinde hastanelik oluyorum.
Bu da böyle bir anımdır.
Ben kendi hatami duzelticem panigiyle kendimi sikayet etmis insanim burda 🤣 neyse yazarken cok yuvarliyorum kk.da dusundum de, utansam mi bilemedim, bi karar vericem, ikilemdeyim şu an 🤣

bu tarzda yazsa soğurum hatta en başından ısnamam bile ki soğuyayım...
en son flörtüm yazım yanlışları yapardı, bağlaçlara dikkat etmezdi, telefondaki otomatik imla aracı yüzünden bir iki yanlış olan şeyler kaçıyordu. açıkçası hiç uyarma ihtiyacı hissetmedim zira bu kadar olabilir diye düşünüyordum. mesela iyi ki yazmaz, iyiki yazardı. ben de yazmaz, bende yazardı. ama herkez, öle falan yazmadı :D sadece şey gözüme batıyordu, yalnız kelimesini yanlız diye yazardı :D bilerek uyarmadım benden sonra imla takıntılı bir hatuna denk gelir de güzel bir soğuma vakası yaşar umarım.

bu tarzda yazsa soğurum hatta en başından ısnamam bile ki soğuyayım...
en son flörtüm yazım yanlışları yapardı, bağlaçlara dikkat etmezdi, telefondaki otomatik imla aracı yüzünden bir iki yanlış olan şeyler kaçıyordu. açıkçası hiç uyarma ihtiyacı hissetmedim zira bu kadar olabilir diye düşünüyordum. mesela iyi ki yazmaz, iyiki yazardı. ben de yazmaz, bende yazardı. ama herkez, öle falan yazmadı :KK70: sadece şey gözüme batıyordu, yalnız kelimesini yanlız diye yazardı :KK70: bilerek uyarmadım benden sonra imla takıntılı bir hatuna denk gelir de güzel bir soğuma vakası yaşar umarım.
eklemeyi unutmuşum, değil mi yazmaz, demi yazardı :D

Back
X