• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

evet aşırı itici ve nedense bana hep öyleleri denk geliyor. Frambuaz yerine fram boğaz yazan mı ararsın çoktu yerine çokdu mu hepsi var acayip itici

Valla az önce bi konu okudum burada, yeminle elim ayağım titredi… 🤦🏼‍♀️ sırf bu sebepten kestirip atmazdım, ona belli etmeden hemen ardından (mesela o bana “bence bu yalnış” diye yazdıysa bende “peki neden yanlış?yani neresini yanlış buluyorsun?”) doğrusunu kendi mesajıma yazıp gönderirdim, ki birkaç kez oldu bu, ben doğrusunu yazınca düzelttiler. 🤷🏼‍♀️

Yaa bir de gereksiz yumuşama yapanlar var. İçdiğim, bırakdığım..

Beyenmek
Deyil
Eylenceli
Odamda ki lamba
Seviorum
Güsel kız
Bende gelicem
Kitabım sen de kalmış

Bak yazarken bile kalbim sıkışıyor, böyle şeyleri yanlış yazıyorsa hiç tutma hayatında

Gurbetçi kuzenlerim çok yapıyor bunu. “Yapdı” ne yaa, kafayı yersin.

200.gif

Kızlar gerçekten bana bir şeyler oliyiii :kusmuk:
Tansiyonum düştü galiba, biri ambulans çağırsın 🥺

Ayy aklıma geldi de :KK48: bir çocukla konuşuyordum ama nasıl kasıyorum kendimi tek bir hatalı yazımı yok. sonra bi cümlesinde bağlaç ‘de’ yi bitişik yazınca rahatlama gelmişti :D

Ben dusmustun gozden bir kere . Tekrar etmisti soylediklerimi. Tabii bilincli yaptigini cok sonra anlamistim . Taaaaa msn oldugu zamanalr sacma yazma stili vardi onu kullaniyordum . Umursanmiyordu o donem pek cahillik iste . Ogrenilmeli bence

Benimde öğle oluyor gerçekden. Hemen ıyy oluyorum.
İnsan bir az kitab okusa bu yalnışları yabmaz ama okumuyorlar sanırım. Önyargılıda olmak isdemem ama görüken köy klavuz isdemez ama bu durumu anladımıda söyleyemem.

Ben bunu yazarken acı çektim ve zorlandım mesela.
O yüzden böyle yazan insanların doğrusunun bu olduğuna eminim. Zor bir şey çünkü bile bile yanlış yazmak. Çevrelerindeki insanlara sabır diliyorum.
Nabiyon beya, icimi fena eddin vzvdvs

Benimde öğle oluyor gerçekden. Hemen ıyy oluyorum.
İnsan bir az kitab okusa bu yalnışları yabmaz ama okumuyorlar sanırım. Önyargılıda olmak isdemem ama görüken köy klavuz isdemez ama bu durumu anladımıda söyleyemem.

Ben bunu yazarken acı çektim ve zorlandım mesela.
O yüzden böyle yazan insanların doğrusunun bu olduğuna eminim. Zor bir şey çünkü bile bile yanlış yazmak. Çevrelerindeki insanlara sabır diliyorum.
“Görüken” de Antalyalıların baya kullandığı bir tabir bu arada. Yöresel olarak doğrusu o, annemle ben bunu duyunca çok sinir olurduk 😂.

Sen doğrusunu yazdığında seni “yalnış yazdın” diye düzelteni de olabiliyor. Tam kapının önüne koymalık :KK70:.

Bazen erkek arkadaşım televizyonda ya da başka yerlerde gördüğü yazım yanlışlarını gösterir ya da bana gönderir, birlikte geyiğini yapar dalga geçeriz. Bunların yanlış olduğunu fark etmesine fena düşüyorum bazen :KK70:.

Bizim favorimiz şey bu arada, “kesbişolsun, neoltu” :KK70:. Geçen bahar çok doladık bunu ağzımıza 😂.
Benim elimi ayağımı titreten 3-5 şey : herkez, şarz, heycan, yiyen (yeğen), deyil 🥴

Konuya cevap olarak buz gibi soğurum, işim olmaz, ortak bi yerlerde bulusup bulusamayacagimin gostergesidir yazi dili derken şu an farkettim ki yazarken bir yerine bi yazdim, kirpiyorum olm ben yazarken 😳

ya içerik önemli. aklı başında geliyorsa bana, hoşuma gidiyorsa yazdıkları canım sıkılmaz bunlara. yabani armut gibi insan bana değişik gelir.

Ne yapalım, öğrenmek istemeyen öğrenmiyor ki. :KK53: E zaten kalma da yok. Millet olarak da bir matematik bir de gramere gıcığız zaten.
Eh biraz da öğrencinin kendisinde bitiyor tabi. Üniversite kazanmış ama çözdüğü sorulardan bile hiçbir şey kapmamış bu arkadaş. Umarım öğretmenlik değildir bölümü 🥴

Back
X