- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 28
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Yazdıkça bana da daral geliyorEvet kesinlikle
Üniversite mezunu bir de, inanmıyorumBende olur.
Çok fazla hemde en temel kelimelerBen kesinlikle soğurum. Dayanamayacak kadar çoksa uyarırım da.
Offf hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorumFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
yazımının doğrusunu bilmiyor gibi sankiKesinlikle.
Bana değer veriyor olsa, zaman ayırır kelimeleri düzgün yazar.
Baştan savma değil.
Kendisine söyleyin? Hep böyle özensiz mi yazarsın insanlara diyebilirsiniz mesela. ÇÇok fazla hemde en temel kelimeler
Bende aynı sizin gibiyim, temel kelimelerde yanlış yapılınca direkt gözümden düşüyorOfff hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorum
Bir de bağlaçlara çok önem veriyorum ben. Bilmiyorum herkes benim gibi olmayabilir
Aile yerine ayle versiyonu da varHem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
kitap okumadığından bilmiyor bence üniversite mezunu üstelikKendisine söyleyin? Hep böyle özensiz mi yazarsın insanlara diyebilirsiniz mesela. Ç
Öle yazmasına takılmazdım harfe basamamış olabilir hızlı yazarken atlamıştır da ikinciye takardım. Herkez falan yazıyor muFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?