Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Resmi bir yazışma veya mailleşme ise en ufak hata rahatsız eder. Sonuçta kontrol edilip gönderilmesi gereken metinler. Onun dışında mesajlaşmada ufak tefek hataları görmezden gelebilirim. Ancak sizin verdiğiniz örnekler resmen o kişinin kelimeyi bilmediğini gösteriyor :) yani ya kelimelerin doğrusunu bilemeyecek kadar cahil ya da yaşı büyükse belki sms zamanlarından kalan kısa yazma alışkanlığı devam ediyor olabilir. Nedense 35-40 yaş aralığındaki insanların daha fazla kısaltarak yazdıklarını gözlemliyorum whatsapp üzerinden.

Ayyy içim bi hoş oldu yorumunuzu okuyunca, yanlız mı? İyyy sen koru yüce Rabbım

Yaaa nscii senin şu büyük harf kullanmaman da beni çok rahatsız ediyor haha, muhtemelen bilgisayardan girip yazıyorsun ama hazır konusu gelmişken söyleyem dedim

Evet soğuma sebebi. Eskiden bir erkek arkadaşım vardı, gerçekten cahildi, ama çok iyi ve babacan biriydi, ben de bana değer verilmeyen bir ilişkiden çıkmıştım, herhalde o psikolojide, değer veren, babacan tavırları hoşuma gitti, bir süre çıkmıştık. O felaket yanlışlar yapardı, mesela ,ayle, pirenses, tirafik, sipor gibi :))))) Ben bir gün bir kağıda doğrularını yazmıştım, bunları ezberle diye, almıştı kağıdı gülerek fln ama bir kere bile bakmadığına, çöpe attığına eminim:)

İi geceler Pirenses

Hadi bağlaçlar affedilir de bu çok abartmış ya. Noktalama bile soğuma sebebi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…