- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Öyle yani demek yerine öğle yani diyor, inanmıyorumBilemedim :) bana yürüyen bir çocuk vardı o öyleydi ama daha çok emoji yolluyordu. Yine aklıma geldi gıcık oldum. Bence içiniz ısınmamış. Aksi halde şirin gelirdi
Ayyy içim bi hoş oldu yorumunuzu okuyunca, yanlız mı? İyyy sen koru yüce Rabbımevet
mesela
benim için çok değerlisin demek yerine deyerlisin derse...
yalnız demek yerine yanlız derse
bu tip hataları düzgün okumayanlar , yazarken düşünerek yazayım özenini göstermeyenler yaptığı için soğurum
Daha herkez diyeceği cümlesi olmasıÖle yazmasına takılmazdım harfe basamamış olabilir hızlı yazarken atlamıştır da ikinciye takardım. Herkez falan yazıyor mu
Off çekilecek gibi değilÖyle yani demek yerine öğle yani diyor, inanmıyorum
Haklısınız aslında iticiÖyle yani demek yerine öğle yani diyor, inanmıyorum
Yaaa nscii senin şu büyük harf kullanmaman da beni çok rahatsız ediyor haha, muhtemelen bilgisayardan girip yazıyorsun ama hazır konusu gelmişken söyleyem dedimevet
mesela
bu tip hataları düzgün okumayanlar , yazarken düşünerek yazayım özenini göstermeyenler yaptığı için soğurum
bu forumda en cok gordugum kelimelerAyyy içim bi hoş oldu yorumunuzu okuyunca, yanlız mı? İyyy sen koru yüce Rabbım
Bebeyim de derse ooo oooFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Yaaa ne yazım yanlışı var diye açıyorum mesajıAyyy içim bi hoş oldu yorumunuzu okuyunca, yanlız mı? İyyy sen koru yüce Rabbım
İi geceler PirensesEvet soğuma sebebi. Eskiden bir erkek arkadaşım vardı, gerçekten cahildi, ama çok iyi ve babacan biriydi, ben de bana değer verilmeyen bir ilişkiden çıkmıştım, herhalde o psikolojide, değer veren, babacan tavırları hoşuma gitti, bir süre çıkmıştık. O felaket yanlışlar yapardı, mesela ,ayle, pirenses, tirafik, sipor gibi :))))) Ben bir gün bir kağıda doğrularını yazmıştım, bunları ezberle diye, almıştı kağıdı gülerek fln ama bir kere bile bakmadığına, çöpe attığına eminim:)
Ben de yazım yanlışlarında irite oluyorumbu forumda en cok gordugum kelimeler
yanlız ve herkez
gorunce ekranı silip düzeltesim geliyor
Bir de yiyen (yiğen) kelimesini göremiyorumHem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
Güldürdünüz vallaİi geceler Pirenses
doğrusunu bilmiyor benceevet
mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?