- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Neden bugün diye sorayım mı
Bilmiyorum nasıl oldu bitti kısmına hiç girmeyeceğim ancak önceden mutsuzmuşsunuz ki daha mutlu olmak için boşanma gerçekleşmiş yoksa diğer türlü hayat geçmezdi öyle değil mi? Birde bu açıdan bakın. Ayrıca koldan kola gezmek suç değil ki ne güzel işte tecrübe olmuş sizin için. Yani tabiiki insan artık o ruh eşini bulmak ister ancak şimdi ağzınızın tadı yerinde mi birde buradan bakın :). Çocuğunuzla/çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim ayrıca ruh eşinizide bulabilmek nasip olur inşallah bulamazsanız da Allah mutluluğunuzu bozmasın:/ Boşanmamın ardından 11 yıllık bekar bir anneyim. Aşkı bulacağıma inanırken koldan kola gezmişim sadece. Bunu fark ettim bugün. Ruhum yaşlanmadığından zamanın nasıl geçtiğini anlayamamışım. Ve bunu kendimden başka birine ilk kez dile getiriyorum buraya yazarak. İyi oynuyorum velhasıl.
Çok teşekkür ederim. Boşanma kısmımda sorun yok. Boşanma yerine kurtulma diyorum ben o kısmaBilmiyorum nasıl oldu bitti kısmına hiç girmeyeceğim ancak önceden mutsuzmuşsunuz ki daha mutlu olmak için boşanma gerçekleşmiş yoksa diğer türlü hayat geçmezdi öyle değil mi? Birde bu açıdan bakın. Ayrıca koldan kola gezmek suç değil ki ne güzel işte tecrübe olmuş sizin için. Yani tabiiki insan artık o ruh eşini bulmak ister ancak şimdi ağzınızın tadı yerinde mi birde buradan bakın :). Çocuğunuzla/çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim ayrıca ruh eşinizide bulabilmek nasip olur inşallah bulamazsanız da Allah mutluluğunuzu bozmasın
Ne güzel ya darısı başıma o zamanÇok teşekkür ederim. Boşanma kısmımda sorun yok. Boşanma yerine kurtulma diyorum ben o kısmaEş, aşk falan değildi o.
O günden bugüne olan kısımda ne yaptığıma baktım, hiç. Şükür ki evladım, sağlığım yerinde. İnsan her yaşta bir şeye inanma ihtiyacı duyar. İster mantıklı ister mantıksız, fark etmez. İnancım yerle bir oldu. Bir de adet olamadım
Kaç yaşındaki bu kız dediğinize göre ergenlik döneminde sanırım ondan bıkmış olabilirsiniz.Hatta bayramlarda tatillerde bile görmek istemiyorum şimdi düşündüm de. Babasıyla benden bağımsız görüşsün ve benim hayatımdan tamamen çıksın istiyorum
Evet 17 yaşında ve ergenliğin zirvesinde. Herşeyi çok iyi bildiğini sanıp aslında hiçbir şey bilmeyen işe yaramaz bir kız. Hedef falan hiçbir şey yok. Dershane sınavında sonuncu. Bir de beni beğenmiyor babasını beğenmiyor. Gerçekten artık iyi kötü ne yapacaksa yapsın ve hayatımdan çıksın istiyorum. Eşimle olan mutluluğuma da zarar veriyor sürekliKaç yaşındaki bu kız dediğinize göre ergenlik döneminde sanırım ondan bıkmış olabilirsiniz.
Anladım evet gerçekten zor senin için. İnsanın en zor geçen dönemlerinden biri ergenlikEvet 17 yaşında ve ergenliğin zirvesinde. Herşeyi çok iyi bildiğini sanıp aslında hiçbir şey bilmeyen işe yaramaz bir kız. Hedef falan hiçbir şey yok. Dershane sınavında sonuncu. Bir de beni beğenmiyor babasını beğenmiyor. Gerçekten artık iyi kötü ne yapacaksa yapsın ve hayatımdan çıksın istiyorum. Eşimle olan mutluluğuma da zarar veriyor sürekli
İnşallah kazanır ve kendi hayatına odaklanır. Eşimle mutluyum ve kızı yüzünden bu mutluluğumu kaybetmek istemiyorum. Şu an tek umudum üniversiteyi kazanmasıAnladım evet gerçekten zor senin için. İnsanın en zor geçen dönemlerinden biri ergenlik. Yani bakıncada az kalmış sınava girip bir yer kazanır gider o yüzden çok azıcık daha idare edeceksin maalesef
Geçmişteki üzüntüleri şimdiye taşımayın. Ne güzel artık her şey yolunda diyorsunuz. Üç tane de evladınız varmış ki bu bence hayatınızdaki en büyük lütuf. Kendimden biliyorum geçmişime üzülerek hep en güzel yıllarımı kaybettim.Hayata gözlerimi açtığımda bir sıfır yenik başladım bu dünyaya...
Ne yapmıştım suçum neydi bilmiyorum... sevmediler istemediler ordan oraya bir eşya gibi savurup durdular...
Eşyalar bile her yere uymaz güzel durmaz ama eşya kadar değerim olmadı...
Ölsende kurtulsak deiler hep...
Sevmediler işte suçum neydi bilmiyorum.
Şimdi 3 çocuk annesi oldum, çok mutlu olmam lazım hayatımda herşey yolunda ama ben derinlerde o acıyı kırıklığı hep yaşıyorum...
Eden bulur elbet ama ben harcandıktan sonra.....
Geçmişteki üzüntüleri şimdiye taşımayın. Ne güzel artık her şey yolunda diyorsunuz. Üç tane de evladınız varmış ki bu bence hayatınızdaki en büyük lütuf. Kendimden biliyorum geçmişime üzülerek hep en güzel yıllarımı kaybettim.
Bunu bu kadar geç gördüğüm için kendimden utaniyorumDoğum günün kutlu olsun Miniiiik. Daha nice mutlu güzel yaşların olsun inşallah
Geldin ...gidiyorsun ...
Anlattığın kadarsın
Kendini anlatabildigin kadarsin hayatta...
Umudun olduğu kadar güzelsin ...
Sevdigin kadar mutlusun ...
Ömrün kadar huzurlu ,
Yolun gibi zorlusun....
Minik
Uyumak istiyorum ve uyuyamiyorummmmmmmmmmmmİçinden geldiği gibi hissettigin gibi yaz
Anlık duygu
Şiir
Duygu patlaması
Her ne olursa ....