- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Sorun değil canım ya iyi olman yeterli benim içinBunu bu kadar geç gördüğüm için kendimden utaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil canım ya iyi olman yeterli benim içinBunu bu kadar geç gördüğüm için kendimden utaniyorum
Bende bende bende yaa . Hayaller uyku hayatlar beşik sallamakUyumak istiyorum ve uyuyamiyorummmmmmmmmmmm
Bin şükür çok şükür rabbim sana bana bu dünyada bakmam için (özel)bir melek göndermiştin başka çocugum olmaz saglikli bir evlada sahip olamam sandigimda kayiplarimda defalarca denedigim tüp bebek mücadelemde bana vermiş oldugun sabir ve inançla sarildim dualara sana elhamdurillah boş çevirmedin dualarimi emeklerimi iki prenses nasip ettin bana . Duamdir allahim oglum gibi hasta şifa bekleyen yavrularimiza şafi ismiyle şifa ver ve tüm dileyen isteyen herkese sağlikli sıhhatli salih ve saliha evlatlar nasip eyle Amin.İçinden geldiği gibi hissettigin gibi yaz
Anlık duygu
Şiir
Duygu patlaması
Her ne olursa ....
Bir yaşına gelecek halen beşik mi sallatiyor o ufaklık yaBende bende bende yaa . Hayaller uyku hayatlar beşik sallamak
Çalışıyor olunca hatirlanmaya değer Biri mi olacaksın ?Yazıyorum öyleyse..
5 gün önce doğum günümdü annemden başka kutlayan olmadı eşim hediyeyi geçtim pasta bile almadı.. arkadaşlarım kutlamadı akrabalarım kutlamadı yani sanki hiç yokmuşum görünmez biriymiş gibi hissettim kimsem olmadığını bi kez daha anladım içim burkuldu..
Ben kötü biride değilim ama eskisi gibide değilim hayallerimden çok farklı bi hayat yaşıyorum mutlu olamiyorum bitürlü, şükredecek çok şey var aslında ama hep eksik hissediyorum dolu dolu gülemiyorum...
Hep bi geç kalmışlık yapmam gereken çok şey var sanki yetişemiyorum yaşlanıyorum, hani öyle temizlik ıvır zıvırdan bahsetmiyorum bitirmem gereken okul gitmem gereken kurs dershane vs..
Ne istiyoruma gelirsek...Güzel bir işim, etrafımda eğitimli kültürlü insanlar çevrem olsun, saygı duyulan sözü geçen biri olmak,çocuklarıma iyi anne iyi eş olmak, hatırlanmak değer görmek sevilmek felan işte..
Hiç sorma bende hala inanamıyorum. Mesela beşik alıcam ama sallanır olması şart . Mecburende alıcam yani ve sonradan tekrar değiştiricem.Bir yaşına gelecek halen beşik mi sallatiyor o ufaklık ya
Allah'ım çocuk bakmak ne zor
Aman ne yapcam uff anne aşağı anne yukarıHiç sorma bende hala inanamıyorum. Mesela beşik alıcam ama sallanır olması şart . Mecburende alıcam yani ve sonradan tekrar değiştiricem.
Çocuk yapacaklar 100 kere daha düşünsün şaka değil yani
Hahah güldürdün kız Allah da seni güldürsün . Amaaan olacağı varsa olur zaten zor olan şeyler en güzeldir öyle değil miAman ne yapcam uff anne aşağı anne yukarı
Tuvalete gitsen peşinde
Cinim tepeme çıkıyor düşündükçe
( Büyük konuştum diye yanlışlıkla gebe de kalırım ben şimdi eee herşeyin bir bedeli var )