- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Sadece geçen yıllar bile insanı melankolik yapıyor o kadar haklısın kiYorgun yıllarım Misali iyice melankolik oldum
At bebeyi bir gece aannenin yanına sütünü de sağ koy yanına annecigim sana kuş sütü eksik olan bir kahvaltı hazırlayacağım bir gece bak yeter deÇocuk sabahın 05.30 undan beri anırıyor emmiyor. Benimde gözlerim yapışacak uykusuzluktan az kaldı.
Annemde 11 de kalkmış gelmiş yanıma niye kahvaltımızı hazırlamadın diyor. Çocuğun kucağımda durmadan anırıp emmemesi, annemin uykusunu tam almış olması dışında sorun yok
Sanki sen göbek atarak bebek bakmıştın dedim. Madem yardım etmeyeceksin ki beklemiyorum bari sessizce yanımızda otur, kahveni falan iç TV izle dın dın edip durma dedim artık dayanamadım.At bebeyi bir gece aannenin yanına sütünü de sağ koy yanına annecigim sana kuş sütü eksik olan bir kahvaltı hazırlayacağım bir gece bak yeter deunutmuş sanırım seninle geçirdiği uykusuz geceleri
Şimdi iyimisin canım nasılsın ağrılı demişsin ya ondan merak ettimBelki de ağrılı son iki gün herşey güzel olacak
Sukur öncekine göre çok çok iyiyimŞimdi iyimisin canım nasılsın ağrılı demişsin ya ondan merak ettim
Anladım canım sevindim o haldeSukur öncekine göre çok çok iyiyimçok sağol ignelere basladim çünkü :))
Çok sağol ya sorman mutlu etti beni :))Anladım canım sevindim o halde
Sayfanı takibe almayı unutmuşum ama ara sırada ziyaret ediyordum ki bir baktım aaa bu kıza nolmuş böyle dedim. İyiki sormuşum o zamanÇok sağol ya sorman mutlu etti beni :))
Sayfanı takibe almayı unutmuşum ama ara sırada ziyaret ediyordum ki bir baktım aaa bu kıza nolmuş böyle dedim. İyiki sormuşum o zaman