Yaz çiz içinden geldiği gibi ...

Cok acı yaşandı belki.
Ama geçecek, geçiyor.
Hangi acı baki kalmış ki diyordu biri.
Unutulmasa da alışılıyor.
Dayanacak gücün olmalı (sabr-ı cemil), metîn olmalısın sadece.
Herkesin başına her şey gelebilir. Mümkün.
"Allah var, Allah yâr."

Koskocaman kazık kadar çocuk oldun 7 aylık dasdanacık oldun 05.30 da uyanılırmı ya güneş yoktu güneeeş
Şimdi bunu okuyanlar dur sakin ol 7 aylıkmış ya öyle bir yazmışsın ki 7 yaşında sandık diyeceksiniz biliyorum
Bende uykusuzluktan ve bebiş çığlıklarından delireceğim ama az kaldı

Çocuk sabahın 05.30 undan beri anırıyor emmiyor. Benimde gözlerim yapışacak uykusuzluktan az kaldı.
Annemde 11 de kalkmış gelmiş yanıma niye kahvaltımızı hazırlamadın diyor. Çocuğun kucağımda durmadan anırıp emmemesi, annemin uykusunu tam almış olması dışında sorun yok

At bebeyi bir gece aannenin yanına sütünü de sağ koy yanına annecigim sana kuş sütü eksik olan bir kahvaltı hazırlayacağım bir gece bak yeter de unutmuş sanırım seninle geçirdiği uykusuz geceleri

Sanki sen göbek atarak bebek bakmıştın dedim. Madem yardım etmeyeceksin ki beklemiyorum bari sessizce yanımızda otur, kahveni falan iç TV izle dın dın edip durma dedim artık dayanamadım.
Ben karşılığını veriyorum da birşey diyemiyor sonra sessizce odadan süzülüp çıkıyor kahvesini içmeye .

Cidden beklemiyorum bakmasını duş almak dışında ihtiyacımda yok şükür ama zorundaymış gibi triplere giriyor birde bu halde 10 parmağından 10 marifet beklemesi çıldırtıyor.

Gerçekten bir gün dediğin gibi yapıcam bakalım nasıl oluyormuş

Cocuksun sen şiirini keşfettim bugun ilk dizelerde aklıma sen geldin arkadaşım ...

Çünkü sen çocuk kaldın...

Ben seni en son memlekete giderken gördüm çünkü ozaman sen cocuktun ..

Biz çocuktuk...

Ne sen onu yaşamayı hakettin nede biz bunu öğrenmeyi ...

Yaşını bile hatırlamıyorum gidişinin çünkü sayı saymayı bile bilmiyorduk belki ama nur içinde yat unutmadim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…