Yaz çiz içinden geldiği gibi ...

İçinden geldiği gibi hissettigin gibi yaz

Anlık duygu
Şiir
Duygu patlaması
Her ne olursa ....
Bin şükür çok şükür rabbim sana bana bu dünyada bakmam için (özel)bir melek göndermiştin başka çocugum olmaz saglikli bir evlada sahip olamam sandigimda kayiplarimda defalarca denedigim tüp bebek mücadelemde bana vermiş oldugun sabir ve inançla sarildim dualara sana elhamdurillah boş çevirmedin dualarimi emeklerimi iki prenses nasip ettin bana . Duamdir allahim oglum gibi hasta şifa bekleyen yavrularimiza şafi ismiyle şifa ver ve tüm dileyen isteyen herkese sağlikli sıhhatli salih ve saliha evlatlar nasip eyle Amin.

Yazıyorum öyleyse..

5 gün önce doğum günümdü annemden başka kutlayan olmadı eşim hediyeyi geçtim pasta bile almadı.. arkadaşlarım kutlamadı akrabalarım kutlamadı yani sanki hiç yokmuşum görünmez biriymiş gibi hissettim kimsem olmadığını bi kez daha anladım içim burkuldu..

Ben kötü biride değilim ama eskisi gibide değilim hayallerimden çok farklı bi hayat yaşıyorum mutlu olamiyorum bitürlü, şükredecek çok şey var aslında ama hep eksik hissediyorum dolu dolu gülemiyorum...

Hep bi geç kalmışlık yapmam gereken çok şey var sanki yetişemiyorum yaşlanıyorum, hani öyle temizlik ıvır zıvırdan bahsetmiyorum bitirmem gereken okul gitmem gereken kurs dershane vs..

Ne istiyoruma gelirsek...Güzel bir işim, etrafımda eğitimli kültürlü insanlar çevrem olsun, saygı duyulan sözü geçen biri olmak,çocuklarıma iyi anne iyi eş olmak, hatırlanmak değer görmek sevilmek felan işte..

Çalışıyor olunca hatirlanmaya değer Biri mi olacaksın ?

Bu arada üzüldüm
Herkesin böyle dönemleri olmuştur
Seninde dönem olarak kalır umarım

Bir yaşına gelecek halen beşik mi sallatiyor o ufaklık ya

Allah'ım çocuk bakmak ne zor
Hiç sorma bende hala inanamıyorum. Mesela beşik alıcam ama sallanır olması şart . Mecburende alıcam yani ve sonradan tekrar değiştiricem.
Çocuk yapacaklar 100 kere daha düşünsün şaka değil yani

Hiç sorma bende hala inanamıyorum. Mesela beşik alıcam ama sallanır olması şart . Mecburende alıcam yani ve sonradan tekrar değiştiricem.
Çocuk yapacaklar 100 kere daha düşünsün şaka değil yani
Aman ne yapcam uff anne aşağı anne yukarı
Tuvalete gitsen peşinde
Cinim tepeme çıkıyor düşündükçe
( Büyük konuştum diye yanlışlıkla gebe de kalırım ben şimdi eee herşeyin bir bedeli var )

Hahah güldürdün kız Allah da seni güldürsün . Amaaan olacağı varsa olur zaten zor olan şeyler en güzeldir öyle değil mi

nefret ediyorum senden içimdeki herşeyi öldürdün o gülen kızı neşemi hayallerimi öldürdün , sana yaptığım hiç bişeyden pişman değilim dedin ya bana bir gece önce sarıldığında anladım ki seni artık sevmiyorum tiksindim bana kalkan o ellerle sarılmaya kalktığında 4 sene sevdim 3 ayda nefret ettirdin kendinden kimseye anlatamıyorum kimseye diyemiyorum insanların acıyan bakışlarına tahammülüm yok ben güçlü bi insandım her gün işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum senin varlığını bana yaşattıklarını unutmaya çalışıyorum sen adam değilsin demek istiyorum yüzüne seni yetiştiren ailende sende iğrençsiniz hayatımda yaptığım en en en büyük hatasın , varsa yoksa sen ve ailen , o kadar iiçten pazarlıkçısın ki sırf haftasonu senin ailene gidicez diye haftaiçiden sizinkilere gidelim dersin, oysa ben sen sıkılma bunalma diye 5 dk lıık mesafede gurbetlik yaşıyorum 3 ayda 1 kere anamı babamı görmedim diye ağlamadım sana ama sen ne gördüysen onu yaşattın senin abinde eşinin ailesine saygı duymuyo senin annende bu hoşuna gidiyo bunu görmüşsün oğlum sen rezil inşallah senden en acısız şekilde kurtulurum , şuraya evlenmek için gün saydığım zamana pandemiye denk geldi diye üzüldüğüme yazık, düğün günümde bile arayıp beni ağlattın, herşeyi ama herşeyi burnumdan getirdin senin de kuzenlerin yeğenlerin var yaşattıklarını yaşasınlar da gö r bakalım koruyabiliyo musun el den , aaa ama sizin kızlarınız kıymetli demi biz el kızı değersiz olan biziz lanet olsun erkekliğine sokakta adamım diye geziyosun ya sana selam veren nasıl karaktersiz olduğunu bilse yüzüne bakmaz

İçim içime sığmıyor ...
Ne susabiliyorum ne yutabiliyorum konuşacaklarımı....

Belki de ondandır çekilmez hallerim...
Bir şarkıda şöyle diyordu :
"Yare ulaşmadan gidersen eğer ,
Yarına sesinin yankısı kalır "

Benim sesim yankı olmayacak yarına

Avaz Avaz haykiracagim herşeyi ...
Minik

Beni kinlendiren senin gereksiz sevgin ...
beni yoksayışın...

beni kinlendiren yaşadığım acıların hala izlerinin olması bende ...

ama bugün buraya yazdığım hiç bir şey kalmayacak yarına da yanına da ...

Böyle Ayrılıklar
Ne zaman seni düşünsem
Bir ceylan su içmeye iner
Çayırları büyürken görürüm.
Her akşam seninle
Yeşil bir zeytin tanesi
Bir parça mavi deniz
Alır beni.
Seni düşündükçe
Gül dikiyorum elimin değdiği yere
Atlara su veriyorum
Daha bir seviyorum dağları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…