Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yaz aylarında doğum yapacak olanlar veya yapmış olanlar hazırlıklarımızı paylaşalım..

Bende yaz bebişi doğurucam kızlar.Çok güzel şeyler almışsınız.Güle güle giysin bebişleriniz.Herhalde ilk bebekleriniz çok heyecanla alışveriş yapıyorsunuzdur.Benim 3. olacak.Art arda olduğu için ve hepsinde kız olduğu için benim alacağım pek birşey yok.Sadece yeni gezmelik takımlardan hastane çıkışından ve penye battaniyeden alırım.

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun inşallah.

Canım iyi günlerde giyinsin inşallah.
Çok güzel hepside.Alt açma ve yastık dahada bir güzelmiş...

vay bee geçen sene bu gün doğuma 117 gün vardı 12 ağustos doğumlu bir kızım var nacizane tavsiyem fazla bir şey almayın kızlar. biliyorum bir hevesle bir sürü şey alıyoruz bende aldım ama çoğu giydiremeden küçüldü. şu kadarını söyleyeyim, aldığımız hastane çıkışları var ya, doğumdan sonra giydirildi, 5 gün sonra hastaneye gittik tekrar topuk kanı alcaklardı kızımdan (rutin) ama aynı hastane çıkışını giydiremedik. çok beğenerek almıştım 1 kez daha giydirmek istemiştim halbuki

Teyzoşları yeni aldıklarım...

Bunlarda halasından

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ağız mendillerini iyiki almışsınız.Çocuk olunca çok işe yarıyor hele ki kusan bir bebekse çok kullanışlı oluyor bunlar.

Arkadaşlar merhaba, bu başlığı yeni gördüm ve bende prensesime aldıklarımı eklemek istedim. Bu benim ikinci hamileliğim, bir tane oğluşum var 26 aylık, o kış bebeğiydi ve cinsiyet farkı da olunca bir çok şey almam gerekti. Bir tane hastane çıkışı aldım ama henüz elime ulaşmadı gelince onuda eklerim sizin aldıklarınızada bayıldım, sağlıklı günlerde giyerler inşAllah Rabbim yardımcımız olsun

Anneannemizin aldıkları

Bu da teyzemizin aldığı nevresim

Eklentiler

• $376021_10151468197349565_495989683_n.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 85

2.Takım ile 3. takımında yeleğine bayıldım.
Ama hepsi çok güzel yanlış anlama.İyi günlerde giysin inşallah.Zevkli anne seni.
Resimdeki oğlunmu cnm Allah bağışlasın.

2.Takım ile 3. takımında yeleğine bayıldım.
Ama hepsi çok güzel yanlış anlama.İyi günlerde giysin inşallah.Zevkli anne seni.
Resimdeki oğlunmu cnm Allah bağışlasın.

evet cnm 2,5 yaşındaki oğlum çok teşekkür ederim, böyle peş peşe geliyorlar ama hadi hayırlısı bende senin aldıklarını takipteyim bana artık yasak koydular, hediye getiren olur giydiremeyeceksin alma diye. internetten gelecek siparişlerim var onları gelince ekliycem senin yeni cicileride bekliyorum Rabbim sağlıkla giymelerini nasip etsin inşAllah

Son düzenleme:

Aynen banada yasak kondu çok aldım 0 6 ay arası o yüzden daha almam artık büyük eşyalar alıcaz cnm onları alınca eklerim...

Yeni cicilerimiz geldiii :) bunları 3-6 aylık aldım soğuk havalara denk gelecek kısmetse :) beşiğimiz de geldi ama henüz kurulmadı onu kurulunca ekliycem

kızlar bugün efes pasajına gittim kadıköyde kızımın şekerleri bundan olacak tanesi 1.50 tl magnetli lavanta kokulu ve yazıları hoşgeldin prensesimiz behice nisa olacak.

hepsi de harika. Ya bu kız bebeklerin cicileri daha bir güzel oluyor.

Merhaba güzel anneler..

Ağustos 2012 de doğum yapmış bir anne olarak, bir iki tavsiyem olsun sizlere naçizane.

Bebeğimin doğumunun Ağustos sonuna geldiğini öğrendiğimde ilk aklıma gelen, kavurucu sıcakları karnı burnunda yaşayacak olmam ve bebeği nasıl sıcaktan koruyacak olmamdı.

Öncelikle kocaman bir yazı hamile geçirmiştim ve çok kilo almadığım ve karnımın çok büyük olmaması hasebiyle nispeten rahattım.

6-7 litre su içiyordum ve ayrıca 37. hafta dolana kadar da çalıştım.

Sıcak mıydı evet çok sıcaktı ama düşündüğüm kadar bunaltıcı olmadı. Allah yardım etti diyelim ya da.

Bebeğim 28 Ağustosta doğdu ve tam geçiş dönemiydi. Havalar serinlemeye başlamıştı diyebilirim hatta.

Normal kıyafetler giydirdik üzerini normal örttük. Ama isilik oldu tabi her bebek gibi

O da benim geceleri üşür diye çok sarmamdan kaynakladığını düşünüyorum.

Bir de ilk 1 aylıkken miydi sonra mıydı hatırlamıyorum ama burnu tıkanmıştı, o da şapkasız yatırmamdan kaynakladı diye tahmin ediyorum.

Unutmayın sevgili anneler, bebekler kafalarından, ellerinden, ayaklarından üşür.

Sonra çok şükür sıkıntı olmadı. Hem artık havalar iyice soğudu biz önlemimizi aldık hem de biraz tecrübe edindik sanırım.

Ama benim için enn zor konu bebeğe ne giydireceğim idi, hangisi kalın olur hangisi ince olur.. Zamanla öğrendik çok şükür. Bebeğe de bağlı biraz tabi.

Hiç unutmuyorum Ekim ayıydı sanırım, bebeğimin yeni 40 çıkmış biz gezmeye gideceğiz ve ben giydirmişi kadife tulumu.. Bir kadınla emzirme odasında karsılastık, "siz kışı getirmişiniz" dedi ve ben o zaman anladım çok kalın giydirdiğimi.

Demem o ki, tecrübe ile sizlerde halledeceksiniz merak etmeyin. Haa sıkıntılar olmayacak mı olacak ama kendinize güvenin anneler. O mucizeyi içinize koyan, ona nasıl bakmanız gerektiğini de size öğretecek!

Sevgiler, sağlıklı doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…