Çok güzeller ama mavi badi ve patik favorim.
Güle güle kahkahalar ata ata giysin inşallah...
Bende yaz bebişi doğurucam kızlar.Çok güzel şeyler almışsınız.Güle güle giysin bebişleriniz.Herhalde ilk bebekleriniz çok heyecanla alışveriş yapıyorsunuzdur.Benim 3. olacak.Art arda olduğu için ve hepsinde kız olduğu için benim alacağım pek birşey yok.Sadece yeni gezmelik takımlardan hastane çıkışından ve penye battaniyeden alırım.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun inşallah.
Selam kızlar.
Bugün oğluma aldığımız yeni eşyaları. Ben şu çıtçıtlı body lerden bol bol aldım. Birde bunların kısa ve uzun kollularını aldım. Yaz bebişi olacağı için bence çok ihtiyaç olucak onlara. Birde ayrıca tek alt aldım bol bol.
Eki Görüntüle 680919 Eki Görüntüle 680920 Eki Görüntüle 680921 Eki Görüntüle 680922 Eki Görüntüle 680923
Kızlar altın yastığı yapmayı düşünüyorum.model arıyorum hazırmı yoksa el emeğimi olsun bilemedim.
Sizler neler yapıcaksınız.
Arkadaşlar merhaba, bu başlığı yeni gördüm ve bende prensesime aldıklarımı eklemek istedim. Bu benim ikinci hamileliğim, bir tane oğluşum var 26 aylık, o kış bebeğiydi ve cinsiyet farkı da olunca bir çok şey almam gerekti. Bir tane hastane çıkışı aldım ama henüz elime ulaşmadı gelince onuda eklerimsizin aldıklarınızada bayıldım, sağlıklı günlerde giyerler inşAllah Rabbim yardımcımız olsun
Anneannemizin aldıkları
Bu da teyzemizin aldığı nevresim
2.Takım ile 3. takımında yeleğine bayıldım.
Ama hepsi çok güzel yanlış anlama.İyi günlerde giysin inşallah.Zevkli anne seni.
Resimdeki oğlunmu cnm Allah bağışlasın.
evet cnm 2,5 yaşındaki oğlumçok teşekkür ederim, böyle peş peşe geliyorlar ama hadi hayırlısı bende senin aldıklarını takipteyim bana artık yasak koydular, hediye getiren olur giydiremeyeceksin alma diye. internetten gelecek siparişlerim var onları gelince ekliycem senin yeni cicileride bekliyorum Rabbim sağlıkla giymelerini nasip etsin inşAllah
Arkadaşlar merhaba, bu başlığı yeni gördüm ve bende prensesime aldıklarımı eklemek istedim. Bu benim ikinci hamileliğim, bir tane oğluşum var 26 aylık, o kış bebeğiydi ve cinsiyet farkı da olunca bir çok şey almam gerekti. Bir tane hastane çıkışı aldım ama henüz elime ulaşmadı gelince onuda eklerimsizin aldıklarınızada bayıldım, sağlıklı günlerde giyerler inşAllah Rabbim yardımcımız olsun
Anneannemizin aldıkları
Bu da teyzemizin aldığı nevresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?