ne kadar çok şey almışsınız güle güle kullanın hepsini inş .ben daha neredeyse hiç birşey almadım.
sadece 1 tane nevresim takımı,3 adet battaniye,alt açma takımı,bir kaç tane de kıyafet..birde annemin ördüğü bir kaç kazak. 7. ayın sonunda herşeyini almayı düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar..allah kısmet ederse bebişim 2. çocuğum olacak ilk oğlumda okadar abarttım ki alış verişi sonra hepsi kaldıı ikinci bebek için ayırdım fakat ilk oğlum kış bebgi
ikincisi yaz yani hesaplarda tutmuyor..bence idare edecek şekilde alın yetmezse alırsınız ben 3 penye battaniye aldım fakat bizim buralarda yaz çook scak olduğundan bu kumaşçılarda satılam tülbent gibi beyaz kumaşlar var adını şimdi hatırlayamadım ondan kare battaniye büyüklüğünde kesip kenarlarını işlettim onlar daha çok işime yarıcak gibi geliyor...allah hepimizin bebişlerini saglıka kucağına almasını nasip eder inş
Alışverişinizi son zamanlarınıza bırakmayın hanımlar,hem sıcak,hem ağırlık..
Yaz için çok bişey almayın derim,tam sıcak zamanlara denk gelicek küçücük badiler yeter
Ama biten kış sezonundan ileri aylar için kışlıklar toplasaydınız keşkee...
bende allahın ıznıyle hazıranda dogum yapıcam kıyafet konusunda kararsız kaldım 2 tane hastane cıkısı aldım 2 tanede 3_6 aylık pıjamatakımı 1 tanede 3_6 aylık tulum aldım 2 tane pıjama aldım bıde 8 tane 0_3aylık cıtcıtlı badı aldım 2 tane penye yelek aldım ama yetmez gıbı gelıyo cunku bebegın hergun ustu degısecek yaz olsada ılk ayda uzun kollu gıydırıcez daha neler almalıyım
Alışverişinizi son zamanlarınıza bırakmayın hanımlar,hem sıcak,hem ağırlık..
Yaz için çok bişey almayın derim,tam sıcak zamanlara denk gelicek küçücük badiler yeter
Ama biten kış sezonundan ileri aylar için kışlıklar toplasaydınız keşkee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?