Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yaz aylarında doğum yapacak olanlar veya yapmış olanlar hazırlıklarımızı paylaşalım..

Bugünde dayanamadım Pançodan taytlı tunik tarzı takım ve elbise aldık babasıyla.
lc waikkiden de çıtçıtlı badi tayt ve 2 t sirt ve birde eşofman altı aldım.
Ama güzel patikler bulamıyorum bulduklarımda çok pahalı sonuçta ayaklar hemen büyüyecek okadar paraya yazık.

Aldığım ciciler teyzeleri
Bunlar Lc Waikikiden

bunlar mothercare den

Bunlar Pançodan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar civil bebeden

Bunlarda halasının ilk hediyeleri sarı önlük hariç

Bunu lcwaikikiden aldım

Bu battaniye annanesinin hediyesi

Bunlarda internet siparişlerim sema bebe ve sevi bebe

Bunlarıda salı pazarından aldım

İnternetten sipariş verdim yine 2 tane patik
bübchenin bebek ürünleri ve chicco nun tırnak makasını gelince foto çekip yüklerim...

Bunları lcw den aldık turuncu spor patikler c&a dan

Bunlar C&A dan

ne kadar çok şey almışsınız güle güle kullanın hepsini inş .ben daha neredeyse hiç birşey almadım.

sadece 1 tane nevresim takımı,3 adet battaniye,alt açma takımı,bir kaç tane de kıyafet..birde annemin ördüğü bir kaç kazak. 7. ayın sonunda herşeyini almayı düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar..allah kısmet ederse bebişim 2. çocuğum olacak ilk oğlumda okadar abarttım ki alış verişi sonra hepsi kaldıı ikinci bebek için ayırdım fakat ilk oğlum kış bebgi
ikincisi yaz yani hesaplarda tutmuyor..bence idare edecek şekilde alın yetmezse alırsınız ben 3 penye battaniye aldım fakat bizim buralarda yaz çook scak olduğundan bu kumaşçılarda satılam tülbent gibi beyaz kumaşlar var adını şimdi hatırlayamadım ondan kare battaniye büyüklüğünde kesip kenarlarını işlettim onlar daha çok işime yarıcak gibi geliyor...allah hepimizin bebişlerini saglıka kucağına almasını nasip eder inş

Alışverişinizi son zamanlarınıza bırakmayın hanımlar,hem sıcak,hem ağırlık..
Yaz için çok bişey almayın derim,tam sıcak zamanlara denk gelicek küçücük badiler yeter

Ama biten kış sezonundan ileri aylar için kışlıklar toplasaydınız keşkee...

Teşekkür ederim cnm valla herşeyi tam değil büyük eşyalar daha alınmadı..

Canım ben kilolu hamileyim belki sezeryan olurum birçok hastalığımdan dolayı doğumdan sonra istirahet filan olursa evden çıkamam.Şimdiden bunları düşünüpte alıyorum birazda.

Kış ayında 3 ayını geçecek olduğundan kışlık da almaya başladım Kadife pantalon elbise mont .sezonunda alınca pahalı olur şimdi ucuzluklardan alıyorum.

bende allahın ıznıyle hazıranda dogum yapıcam kıyafet konusunda kararsız kaldım 2 tane hastane cıkısı aldım 2 tanede 3_6 aylık pıjamatakımı 1 tanede 3_6 aylık tulum aldım 2 tane pıjama aldım bıde 8 tane 0_3aylık cıtcıtlı badı aldım 2 tane penye yelek aldım ama yetmez gıbı gelıyo cunku bebegın hergun ustu degısecek yaz olsada ılk ayda uzun kollu gıydırıcez daha neler almalıyım

Bunlarda yeni aldıklarımız...

Nevresim takımı yedek olarak aldım uyku setimizi daha sonra alıcaz.

Cnm aldıklarının sayısını artırabilirsin tek altlar üstler çok gider çünkü altına işeyip sızar ve kusarsa diye...

Bunlarda internet siparişim yeni geldi

Hymarrya katılıyorum. Sonuçta bebekler çabuk büyür.
Kışlıklar da şimdi çoğu indirimde, şimdiden alırsak kar edecez diye düşünüyorum.

Kızlar altın yastığı yapmayı düşünüyorum.model arıyorum hazırmı yoksa el emeğimi olsun bilemedim.
Sizler neler yapıcaksınız.

Dayanamayıp lcw nın dudulladaki indirimli ürünlerinden aldım...

Çok güzeller ama mavi badi ve patik favorim.
Güle güle kahkahalar ata ata giysin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…