Tatlım güle güle kullansın bebeğin...
Yalnız nekadar çok battaniye almışsın.ben 3 tane yete diye düşünmüştüm yoksa ben az mı aldım battaniye önemlimi bukadar.
Teşekkür ederim. 3 tane az olur bence, 5 e tamamlasan daha iyi olur. Penye battaniyeler sadece bebeği sarmak için kullanılmıyormuş. Herhangi bir yere yatırdığımızda altına sermek için, üstüne örtmek için vs. Diğerlerinin de kalınlıkları farklı. Ailem başka şehirde olduğu için de bir kaç tanesini orda bırakmayı düşünüyorum. Ama yine de 3 battaniye az gelir :)
ben de yazın doğum yapacağım kısmetse ama daha bir şey almadım. bulunduğum yerde alış veriş yapacak yer yok. netten bakıyorum ama karar vermiyorum boyuna posuna, kumaşına vs . haftaya annem gelecek beraber İstanbul'a gideceğiz oradan alış veriş yapacağım.
ben de yazın doğum yapacağım kısmetse ama daha bir şey almadım. bulunduğum yerde alış veriş yapacak yer yok. netten bakıyorum ama karar vermiyorum boyuna posuna, kumaşına vs . haftaya annem gelecek beraber İstanbul'a gideceğiz oradan alış veriş yapacağım.
Sağol canım aklımda olsun hastane için kaç takım gerekir? bebek odasını nasıl yapacaksınız? yatak,park, oda vs?
Merhabalar kıslar
Benımde doğumum kısmetse eger 23 temmuz benımde ılk bebegım oldugu için açıköası pek tecrubem yok
Şuana kadar fazla alışverişte yapmadım açıkçası çünkü ilk doğ. Bebek îçin boy vs nedir bilmiyorum ama saoğolsun bir
Arkadasımız yazmış 62 cm.bunu öğrendiğime çok sevındım.
Ben sadece disnes 3 adet çıtlıtlı badi aziz bebe 2 adet çıktçıtlı badi 1 adet alt üst penye esoftman 7 adet çorap
Bunlarıgördüğümde dayanamadık ve aldım.küçüklüğü yaz geleceği ve cabuk büyüyecegı için pek bişey almakta istemıyo
İnsan ama görüncede dayanamıyor malesef.
Benım size sormak istediğim çıtçıtlı badiler uzun kollu mu yoksa atket gıbı mı olmalı 1 kalın battanıye 1 alt acma battanıyesi 1penye 1polar battaniye ve bir örgü battanıye yeterlidir ye düşünüyorjm
Hastane çokılı almam gerekli değil öi
Birde beşik aldıys ız tavsiye dder ısınız ben cekmeceli buyuyen istşyorum kullanan ar mı
Arkadaşlar
Yardım lütfen
Kendinize ve bebişinize dikkT edin allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?