Yaz ayı ve iç giyim problemi

Elimden gelse dışarıda takmıcam sütyeni icat edene yazın hergünü küfrediyorum evde sütyen takanlar varmış ya

Eve gelince sütyeni fırlatırım sallana sallana otururum rahatım herşeyden önce sarkmasıymış felan düşünemem

Duş aldiktan sonra atlet ve onun uzerine sütyen giyiyorum :KK70: en azindan terledigimdr atlet cekiyor sutyen vicik vicik olmuyor. Onun ustunede tisort giyebilirsiniz belli etmeyecekse
Ahahaha ben bunu kışın yapıyorum üşendiğimden.biri iç dünyamı görse rezalet :KK70:

Yarım atlet şeklinde olanlardan giyiyorum evin içinde.
Bunuda cikaricam da sarkar diye korkuyorum, sahi sarkmalara karşı egzersiz falan bilen var mı ? Diklessin istiyorum..

Sutyen takmaktan tiksiniyorum, o yüzden takmıyorum. Evde biri varken de takmayıp bunu bol t-shirtlerle kamufle ediyorum.

Evde sütyen cıkarmam hiç ,sütyen olmadan gezemem de .
Ben bu modelleri tercih ediyorum, havalı en azından uçları da belli etmiyor.
sütyen , askılı atlet ve şort evde favorilerim şu sıralar .
Çok sıcak tayt bile giyilmiyor .
Ben bir de tesettür lüyüm düşünün .
Size de sorayım işte tam bu model de göğsün üst kısmı kaşınmıyor mu dantelden dolayı?

Yok ben eve dönünce de dışarıda desteklileri kullanmıcam bu sıcakta, bikini üstü iyi olabilir onun için

Ya bir de millet ne giyiyor merak ettim. Bakıyorum salaş bir kolsuz giymiş mesela, hiç sütyen izi yok ama göğüs ucu da belli değil. Belki senin dediğin sadece ön kısmı kapatan birşey giymişlerdir veya yarabandı :anneadayı:
Benim meme uçlarım düz mesela, o yüzden bir şey giymek zorunda kalmıyorum.

Yarım atlet şeklinde olanlardan giyiyorum evin içinde.
Bunuda cikaricam da sarkar diye korkuyorum, sahi sarkmalara karşı egzersiz falan bilen var mı ? Diklessin istiyorum..
Aslında sütyen kullanmak daha da sarkmasina sebep oluyor çünkü meme kasları hazıra alıştığı için kendini salıyor. Nasılsa onları tutan bir şey var.

Ben sütyen takmıyorum evde dışarda mecbur kullanıyorum eve gelince fırlatıyorum hemen. Penye genç kız sütyenlerinden kullanın uç kısmına peçete ya da kumaş koyarsınız.

Merhaba linke tıkladım da bişey sormak istiyorum. Bu danteller kaşındırmıyor mu? Bu yüzden çok hoşuma gitmesine rağmen almıyorum ben. Sanki kaşındıracak rahatsız edecek gibi geliyor gözüme.

Beni kasindirmiyor. Alerjik bir bunyeniz varsa bilemem. Genelde polyester oluyor çünkü. Ben catal görünümünü sevmedigim ve bunlar da ayrik tuttugu icin bayılıyorum valla :süslü:

Evde destekli giyme çok sağlıksız
:KK59:
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak

Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?

Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya:KK43:
de

:KK59:
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak

Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?

Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya:KK43:
Spor sutyeni kullanabilirsiniz.

Beni kasindirmiyor. Alerjik bir bunyeniz varsa bilemem. Genelde polyester oluyor çünkü. Ben catal görünümünü sevmedigim ve bunlar da ayrik tuttugu icin bayılıyorum valla :süslü:
Hayır alerjik değilim. Ama çamaşırda kenarda dantel olunca psikolojik sanırım kaşınacakmışım gibi hissediyorum :) Bi alıp denemek lazım demek ki yinede. Teşekkür ederim.

X