Yaz ayı ve iç giyim problemi

git pentiye her duruma uygun sütyen var hatta sadece göğüs önü için olan bile var..
bugün oğlanın arkadaşları vardı bikini üstü taktım bende. telsiz desteksiz..

git pentiye her duruma uygun sütyen var hatta sadece göğüs önü için olan bile var..
bugün oğlanın arkadaşları vardı bikini üstü taktım bende. telsiz desteksiz..

Haksızlık beya
Bikini üstü daha terletmez mi?
O sadece göğüs önü için olanı görmedim iyimiş

:KK59:
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak

Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?

Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya:KK43:

Pentide gordum
Onu sungerli atletler var
Siyah beyaz gri
Rahat edersiniz bence
Memelere ozgurluk !!! :KK70:

yok be ip zaten heryeri bi önünde koruma var üçgenlerden..
sen pentiye uğra yada dişini sık bişe kalmadı..

Yok ben eve dönünce de dışarıda desteklileri kullanmıcam bu sıcakta, bikini üstü iyi olabilir onun için

Ya bir de millet ne giyiyor merak ettim. Bakıyorum salaş bir kolsuz giymiş mesela, hiç sütyen izi yok ama göğüs ucu da belli değil. Belki senin dediğin sadece ön kısmı kapatan birşey giymişlerdir veya yarabandı :anneadayı:

Yok ben eve dönünce de dışarıda desteklileri kullanmıcam bu sıcakta, bikini üstü iyi olabilir onun için

Ya bir de millet ne giyiyor merak ettim. Bakıyorum salaş bir kolsuz giymiş mesela, hiç sütyen izi yok ama göğüs ucu da belli değil. Belki senin dediğin sadece ön kısmı kapatan birşey giymişlerdir veya yarabandı :anneadayı:

arkası açık kıyafetler için özel sütyenler var, yada dediğim önü kapatanlardandır..
bak pentinin sitesine..

Öfff ben evde de takıyorum, dışarda da. Tatile gidiyoruz otelde bile odada takıyorum yahu.

Alışamadım gitti. Bıktım her gün sütyen değiştirmekten. Bana da bi çare a dostlar. :hasta:

Hani böyle dışardasındır çok çişin gelirde
Bi an önce eve geleyim dersin yA
Aynı eylem Südyen içinde geçerli
Dünyanın en güzel şeyi çişini yapmak ve südyen çıkarmak bence
:rapci:
Canım toparlayıcı sudyen veya göğüs ucu pedleri var onlar sorununu çözebilir

Ne vardı içinde, dur fotoya onbin zoom yapıp inceleyeyim cicikleri
Ahaha cicik mi :KK70: hay Allah biz kadınların işi ne zor ya bnde takmıyorum evde kocamin gözü dönüyor kızım memeleri görünce anne aaaaaaa meme diye tepkiler alıyorum ama napalim yani ölelim mi takma canım boşver :KK70:

Offf bende geçen yolda çekiştiriyor musun eşim.gozlerini pörtletti napiyosun sen diye dayanamıyorum sıcak ter hoş göğüs de yok da bende biraz var gibi dursun diye takıyorum eve gelince direk firlatiyorum

Pamuklu giy yada hiç giyme
Genç kız alıstırma sütyenleri var onlardan geçir yeter :)

Evde sütyen cıkarmam hiç ,sütyen olmadan gezemem de .
Ben bu modelleri tercih ediyorum, havalı en azından uçları da belli etmiyor.
sütyen , askılı atlet ve şort evde favorilerim şu sıralar .
Çok sıcak tayt bile giyilmiyor .
Ben bir de tesettür lüyüm düşünün .

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-09-22-47-38.png
    Screenshot_2017-08-09-22-47-38.png
    217,6 KB · Görüntüleme: 132
Kızlar göğüsleriniz küçük olunca sütyensiz olur tabi. Benim 90 :KK69: imkanı yok sütyensiz gezmenin :-)

Destekli kullanmıyorum. Zaten büyük sayılır goguslerim. Onlarla füze gibi oluyor.

Fantezi camasirda bile destege tahammülüm yok. Öyle birkaç çamaşırım var ama kisa süreli giymek bile bana zul geliyor.

Dışarda hep toparlayici takıyorum. Kesinlikle o sungerliler gibi terletmiyor. Yeni incinin ve kom un toparlayicilarini tavsiye ederim. Şık dantelli modelleri var.

X