Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
git pentiye her duruma uygun sütyen var hatta sadece göğüs önü için olan bile var..
bugün oğlanın arkadaşları vardı bikini üstü taktım bende. telsiz desteksiz..
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak
Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?
Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya
Haksızlık beya
Bikini üstü daha terletmez mi?
O sadece göğüs önü için olanı görmedim iyimiş
yok be ip zaten heryeri bi önünde koruma var üçgenlerden..
sen pentiye uğra yada dişini sık bişe kalmadı..
Yok ben eve dönünce de dışarıda desteklileri kullanmıcam bu sıcakta, bikini üstü iyi olabilir onun için
Ya bir de millet ne giyiyor merak ettim. Bakıyorum salaş bir kolsuz giymiş mesela, hiç sütyen izi yok ama göğüs ucu da belli değil. Belki senin dediğin sadece ön kısmı kapatan birşey giymişlerdir veya yarabandı
Ahaha cicik mi hay Allah biz kadınların işi ne zor ya bnde takmıyorum evde kocamin gözü dönüyor kızım memeleri görünce anne aaaaaaa meme diye tepkiler alıyorum ama napalim yani ölelim mi takma canım boşverNe vardı içinde, dur fotoya onbin zoom yapıp inceleyeyim cicikleri
Öfff ben evde de takıyorum, dışarda da. Tatile gidiyoruz otelde bile odada takıyorum yahu.
Alışamadım gitti. Bıktım her gün sütyen değiştirmekten. Bana da bi çare a dostlar.
Kendimi cıbıldak hissediyorum çıkarınca.aboww ne zorun var:))
Evde sütyen cıkarmam hiç ,sütyen olmadan gezemem de .Yok ben eve dönünce de dışarıda desteklileri kullanmıcam bu sıcakta, bikini üstü iyi olabilir onun için
Ya bir de millet ne giyiyor merak ettim. Bakıyorum salaş bir kolsuz giymiş mesela, hiç sütyen izi yok ama göğüs ucu da belli değil. Belki senin dediğin sadece ön kısmı kapatan birşey giymişlerdir veya yarabandı
Askili bustiyer vardiNe vardı içinde, dur fotoya onbin zoom yapıp inceleyeyim cicikleri
Askili bustiyer vardi
Hahaha ilgilenecegin aklima geleydi cikarir gosterirdim dermisimAhaha keşke o zaman diyeydin iyice bir bakardım :)