Yaz ayı ve iç giyim problemi

:KK59:
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak

Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?

Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya:KK43:
ben yara bandi takiyorum :halay:

6300250031224-1.jpg

Bu model çok rahat. İçindeki süngeri çıkarıp makinaya atabiliyorsun.

Ben de sütyen takmıyorum evde, hatta dışarı çıkarken de.. Ama sizin için önerebileceğim hani hem penye gibi ince olmasın hem de destekli kadar boğmasın diyorsanız Penti'nin şu sütyeni.. Flex sütyen adı, birazcık daha süngerli bir yapısı var.

PLFLEXST08IY-S60_front_C35CB5D66F5385C19E1496043156790457.jpg

Ben bu sene pentiden aldıklarımı evde dışarda heryerde giydim çünkü yok gibi,ipincecik,hafif. Tüy gibi sütyen diye geçiyor zaten adıda. Bir bakın isterseniz. Süngeri incecik,kopçaları falan incecik tül gibi ,kolay kolay terletmiyor. Ben bayıldım.

Son düzenleme:
bir arkadaşım çıtçıtlı badinin üstüne sütyeni takıyordu terlemesini etkiliyomuş. Ben de evde takmıyorum ama dışarıya çıkarken mecbur yoksa hop hop gidiyo. En rahatı kışın :KK70:

Kullanmiyorum
Seninle bulusurken de sutyensizdim :KK66: oyle rahatim. Ozel gunlerde hassasiyet oldugundan uclarina gogus pedi koyuyorum o kadar

Yarim atlet penyeleri giyince ucu belli oluyor. Yarim atlet olanlarin da içi sungerlileri var ama onlar da giydikten yarim saat sonra siril siklam oluyor bu sıcakta. Hamileyim cok zor oluyor :KK43: ben de surada yorumlari okuyayim

:KK59:
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak

Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?

Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya:KK43:
Pentinin spor sutyenlerinden kullanıyorum.
Yokmuş gibi ama sutyenliymis gibi de :)
Rahatim.

Bralet tavsiye ederim. Oldukça rahat. Şıklar da. Penti gibi markaların pamuklu sütyenleri var. Hiç olmadı sporcu sütyeni.

Ya o penyeşerden hiç kullanmadım, ama böyle teyzeler kullanıyor ya belli oluyor sanki meme uçları, bana mı öyle geldi acaba?
Canım ben sporcu sutyeni kullandığım da uçları belli olmasın diye iki adet küçük bezi bir kaç kat yapıp ucuna göre yerlestiriyordum rahat oluyordu sende dene istersen

X