- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de işin sırrı pamuklu olmasın da
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak
Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?
Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya
Bi destekli degil de penye olanlardan yada spor sutyenlerinden giyseniz ben mesela dışarı çıkarken farkli evdeyken farklı takiyorum
Emzirme sutyeni :) Evde de free.
evde çamasır giymiyorum ben.
penye olanlardan kullanmayı tercih etseniz belki faydası olur.
Ben normalde evdeyken takmıyorum da ondan sadece destekliler var. Şimdi babamlarda ziyaretteyim. Dışarıda da destek şart
asla destekli kullanmam nefes alamıyorum.
evde de pek odadan çıkmadığım için sutyen giymem.
yemeğe filan da sutyensiz çıkarım valla napim, babam yani.
evde destekli sutyenle oturmana anlam veremedim. sporcu sutyeni filan giy ne olacak ki.
hee. durum buysa bence çık bi rahat sutyen al kendine.
boşa eziyet etme.
Penyeler rahat mı ki? Hiç kullanmadım da. Eskiden tam destekli kullanırdım, şimdilerde yarıma geçtim boğdu iyice diye
yoo altı telli olanlar var gayet kullanışlı ve şekilli gösterenYa o penyeşerden hiç kullanmadım, ama böyle teyzeler kullanıyor ya belli oluyor sanki meme uçları, bana mı öyle geldi acaba?
O halde penye olanlara bak canim. Ben evde kullnmiyorum ama bakkala parka filan cikarken kiyafetin içine gogus pedi koyuyorum uclar belli olmasin bir de sut akmasin diye,yapiskanli zaten kiyafete yapisiyor. Belki seni de misafirken idare ederBenim o da destekli