Canooooom ciceeeeem ozledimyaaaEllerine emeğine sağlık peri cannnsofran çok güzel görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık, çok güzel olmuş sofran
Canimm Cook teşekkür ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi, başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canısıııPerimm yine tenk cümbüşü olmus ellerine saglık şahane başarılar silerim
KuzucuuuumSenin gibi cıvıl cıvıl olmuş, ellerine sağlık kuzumYarışmada bol şanslar
Canimcim Cook teşekkür ederimmmEllerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Seninkiyle aşık atamaz benim sofra minikim hele tatlın nuriş ilebana cok guzel olmus diyene bak hele
Rica ederim bal kuzumKuzucuuuumCook teşekkür ederim fistigimmmm
Koktu vallahi canımEllerinize sağlıkmiss gibi ekmek kokmuştur ev..afiyet olsun..İskender çok severim.bol şans diliyorum
Bende özledim, cabuk gelCanooooom ciceeeeem ozledimyaaaçok teşekkür ederim kuzum
100 MB ile girdim canom ayın 6 si yenilencek artık bu şekil idare ederim .annemlere gidince ordan falan girerim wifi varBende özledim, cabuk gel
Rica ederim canımcım
Seninkiyle aşık atamaz benim sofra minikim hele tatlın nuriş ile
Tamam canım100 MB ile girdim canom ayın 6 si yenilencek artık bu şekil idare ederim .annemlere gidince ordan falan girerim wifi var.özledim kocaman
Sağol kuzum senindeTamam canımkadir geceniz mübarek olsun bu arada
TamamSağol kuzum seninde
Ya konuyu bulamadım beni bir etiketle oraya