- 30 Ocak 2018
- 2.362
- 3.171
- 133
- 34
- Konu Sahibi Narinkimse
-
Merhaba ılac kullanıyor musunuz ben dediklerinızı yasadım Bır yıl ilacımı hergub aynı saatte duzenlı kullandım cok sukur bıttıMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
Bende bu durum sunan stresi ve bir yakınımı kaybetmemle başladı. Ben otobüse dahi binemiyordum ya o dönem. Bir durak gidip iniyordum. İnsanlar üstüme üstüme geliyordu sanki. Midem bulanıyordu bi şey yememiş olsam dahi kusmak istiyordum. Sonra sonra bunlar kaybolmaya başladı. Ama maalesef ara ara o dönemki kadar kötü olmasa da kısa bir süre bunları yaşayabiliyorum
Merhaba 50 mg lusr.... L adlı ilacı kullanıyorum. Ama ben hep aynı saatte almadım ilacımı. İlaç alırken bu haldeyim. 2 kez terapiye gittim. Tabi devam edeceğim ama şimdilik hiç bir değişiklik yok bende.Merhaba ılac kullanıyor musunuz ben dediklerinızı yasadım Bır yıl ilacımı hergub aynı saatte duzenlı kullandım cok sukur bıttı
2 kez gittim psikoloğa. Daha çok ben anlattım o dinledi. Devam edeceğim ama süreç böyle mi olacak onu da bilmiyorum. Siz atlattınız mı acaba?Psikoterapi aliyor musunuz ? Anksiyetede en onemlisi duzenli ilac kullanimidir ama psikoterapide en az ilac kadar degerli aslinda.
Bu sekilde duzenli olarak kombine bir tedavi alirsaniz kisa surede olmasa da uzun vadede ataklariniz cok cok azalir .
Sonrada kalan ataklarla bas etmeyi öğrenirsiniz
Kac aydır kullanıyorsunuz telefonuna gergin aynı saatın alarmını kurun saaat 1 en ıdealı duzenlı kullanım gecer ınsaşlah ve kesınlıkle doktor konrolunde bırakın sakın kafanıza Gore bırakmayın sınır krizi gecırırsınz hastalık başa doner ben saglıkcıyım hem de ayni seylerı yasadım aklımıza takılanları her zaman sorabilirsiniz bir de YouTube den beyhan budak videolarını tavsiye ederımMerhaba 50 mg lusr.... L adlı ilacı kullanıyorum. Ama ben hep aynı saatte almadım ilacımı. İlaç alırken bu haldeyim. 2 kez terapiye gittim. Tabi devam edeceğim ama şimdilik hiç bir değişiklik yok bende.
Hayır ama psikiyatri bilgim iyidir .2 kez gittim psikoloğa. Daha çok ben anlattım o dinledi. Devam edeceğim ama süreç böyle mi olacak onu da bilmiyorum. Siz atlattınız mı acaba?
7 senedir b3n de bu hastalık ile mücadele içindeyim.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
Bana okb tanısı konmadı. 2 ay ilaç kullandım. İlacın etkilerinden bahsetmek istemiyorum. Kendi isteğimle bıraktım zaten. Çok şükür ki geçti.Aa ilginc bendede var aynısı acaba bendedemi anksıyete var. Okb tanısı kondu ama bundan bahsedilmedi
Size verilen ilaç hangisi acaba? Bana etki etmedi bu ilaç muhtemelen. Tabi hayat uzun bir süreç ve yaşadığım zorluklar oldu. İlaç etkisiz kaldı galiba hayatımda.Kac aydır kullanıyorsunuz telefonuna gergin aynı saatın alarmını kurun saaat 1 en ıdealı duzenlı kullanım gecer ınsaşlah ve kesınlıkle doktor konrolunde bırakın sakın kafanıza Gore bırakmayın sınır krizi gecırırsınz hastalık başa doner ben saglıkcıyım hem de ayni seylerı yasadım aklımıza takılanları her zaman sorabilirsiniz bir de YouTube den beyhan budak videolarını tavsiye ederım
Ben hala işaç kullanıorum.İyileşcez inşallah.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
İnşallah devam edeceğim ama iyi hissedememek beni sanki bir girdaba sokuyor. Çırpındıkça batıyorum. Çok sağolunHayır ama psikiyatri bilgim iyidir .
Evet surec böyle olacak . Psikolog arkadasınız gibi değildir . Sadece dinler yorumlamaz ve yargilamaz . Arada belki sorular sorar. Lütfen ilaçlarınızı ve psikoterapiyi aksatmayin
Evet , beklentinizi düşük tutun ilactan da psikoterapiden bu tarz hastaliklarin gecmesi zaman alir kendinizi gecsin de gecsin diye kasmayınİnşallah devam edeceğim ama iyi hissedememek beni sanki bir girdaba sokuyor. Çırpındıkça batıyorum. Çok sağolun
İlaç ismi vermek yasak Malesef hem bana ıyı gelen ılac size ıyı gelmeyebilir sız doktorunuza soyleyın o ılacınızı degıstırır dertkescek İstersenız ozelde yazın yasadıklarınızı travmalarınızı benım de hayatım aslında acılarla dolu yanı Ikı seneye kadar once dıyım sımdı cok sukur ıyı bir hayatım var yani eskiye nazaran cok cok ıyuSize verilen ilaç hangisi acaba? Bana etki etmedi bu ilaç muhtemelen. Tabi hayat uzun bir süreç ve yaşadığım zorluklar oldu. İlaç etkisiz kaldı galiba hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?