Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

Gece de ön tarafını tutup uf uf diyor
Valla ben çözemedim, iki Dr. Baktı diyorsunuz ama çocuğun bir derdi var gibi.. ilgili iyi bir doktor araştırıp gösterin bence.. pedagog da faydalı olabilir..
İstismar düşünmek istemem ama siz bundan sonra daha dikkat edin, son 3 ayda ne değişmiş olabilir bulmaya çalışın..

Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.😔 Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
İdrar tahlilleri yaptirirken kızınızın genital bölgesini yikadiniz mi

Mastürbasyon yapıyor olabilir mi? Çocuklar bu yaşlarda bedenlerini keşfediyorlar. Benim 3 yaşındaki kuzenimi annesi mastürbasyon yaparken görmüş mesela.

Kendımden baska kımseye guvenmıyorum. Tv de sosyal medyada hep goruyoruz aılesınden gelen taciz ıstısmar olaylarını. Icınızı karartmak ıcın degıl ıhtımallerı degerlendırmek ıcın yazıldı nolursunuz bu konuyu tam teşhis koyulana kadar göz ardı etmeyın. Aılemdır yapmaz demeyın. Tacız ılla kı erkeklerden gelmıyor, malesef oyle bır yere geldık kı toplum olarak 2 kız 1 oglan cocugu annesı olarak gozumden yas gele gele yazıyorum sunları sıze. Lanet olsun sapıklar tecavuzculer ıstırmarcılara. Ama sız bu ısın pesını bırakmayın. Belkı sadece bezden oluyor da olabılır. Ve bu tavrı durduk yere mı gosterıyor kızınız ona dıkkat edın.

istismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
yani oyle bisey olsa cocuk duramazdi ve 2 dr birden görmüş
muhakkak anlarlardi yirtilma olsa

Ne yirtilcak merak ediyorum? Kadin olarak kendi vücüdünü tanimadan, nasil cocuklar kendi vücüdlarini tanisin ve korusun?

Bunu ben yetsikinler için yaziyorum, yirtilcak birsey yok. Bir duvar yok, zar yoktur. Lütfen bu videoya bakin

Ayrica herkesin burda hemen istismari düsünmesi korkunç bisey. Ona gelinceye kadar daha birsürü farkla nedenler olabilir. Kiz kendi vücüdünü tanima döneminde olabilir, bez onu sikmis olabilir, ... Yetiskinlerde bile bazen doktor doktor gezdikten sonra ancak teshis konuluyor.

Psikolojikte olabilir,ilk basta onu rahatsiz eden bir aci yada bez olupta sonra geçtiyse bile aklina takildigi için orayi halen agriyor diye biliyor.

M mercan147 Bence kizi baska bir doktora daha götür. Ve ayni zamanda tuvalet egitiminede baslayabilirsin, eger musaitse. Normal keten külot ile durdugunda durum nasil oluyor diye gözemlemiste olursun.

Benimde 19 aylık kızım var yorumları hayretle okudum allah korusun tabii ama ben başka bir şeye deyinicem.

kızım son 1 haftadır kabız oldu yavrum zoelanıyor yaparken ve çok az yapıyordu bu 1 haftada zorlanıp çok az kaka yapınca eliyle bezini gösterdi hep bana ya da çok su içip bezi çok şişince eliyle bezini gösteriyor değiştir diye ayrıca bu ara pişik sorunumuz da var kızarıyor çok.. her neyse acaba her şiş sonrası bezi onu rahatsız ediyor olabilir mi? ? Ya da yanma varsa üfleseniz rahatlar mı? Bez markasını da değştirin bence her yolu deneyin

Kıl kurdu olabilir mi acaba? Benim kızım da sürekli kukum acıyor diyordu ne yapacağımızı bilemedik dr a götürdük bi şey çıkmadı artık kabus gibi olmuştu
Sonra kil kurdu olduğunu öğrendik ilacını kullandık ve çok şükür bitti sorun

Aklıma benim de ne yazık ki istismar gibi bir durum geldi ama bilemedim... Devir kötü olunca insanın aklına gelebiliyor Belki de baska bir sebebi vardır Baska doktorlar da muayene etsin bence

Kıl kurdunda özellikle geceleri kalkıp acıyor ya da kaşınıyor diyor çocuklar haberiniz olsun. Biz de yaşadık benzer durumu ve anlıyorum sizi.. Inşallah sifasini bir an evvel bulursunuz

Sevgili konu sahibi, inşallah istismar söz konusu değildir ama mutlaka pedagoga götürün. Anlar mı diye endişelenmişsiniz ama emin olun anlarlar.

Ben kendim anaokulunda çalışırken(psikolojik danışmanım bu arada), 3 yaşında bir öğrencimizin, 10 yaşındaki dayısının tacizine uğradığını ortaya çıkarmıştım. İnşallah öyle bir durum yoktur. Siz en kısa sürede götürün yine de.

Her ihtimali düşünüp şunu söylemek istiyorum baktınız hiç bı sekilde değişmiyor herşeyi denediginiz halde...bazı şeyleri dusunuceksiniz doktor tecavüzu anlar tacizi anlamaz kafanızın rahat olması için bundan emin olun.bu konuyu eşinize ve diğer kimseye anlatmadan analiz edin çocuğunuz kimin yakinindayken ya da yanında kucağında otururken temastayken tedirgin, ikincisi oyunla sorun derdini anlatabilecek kadar konuşur mu ? bu kötü değil evet ağır ama mecburuz. Ben kızımı babasi dedesi dayısı kim olursa ayrı bı yerde oynadiysa soruyorum nasıl oynadınız kim ne dedi ne yaptı ufak ufak. Çocuklar sinyal verir paranoyak olmadan dikkat edin

Bana üretrayı yakan bişey var gibi geldi. Bez degistirirken neyle siliyorsunuz ya da banyo yaptırırken sabun kaçırıyor olabilir misiniz. Acıyla tuttugu yer çişini yaptığı yerse böyle bi durum var bence.

Yediği içtiği şeylerde bi değişiklik oldu mu acaba, ya da kullandığı bir ilaç, şurup falan??? Onlar böyle yan etki yapmış olabilir mi? Dışardan görünür bişey yoksa yediğine, içtiğine bi dikkat edin, temiz beslenmesine özen gösterin. İnşallah geçici birşeydir.

Ne yirtilcak merak ediyorum? Kadin olarak kendi vücüdünü tanimadan, nasil cocuklar kendi vücüdlarini tanisin ve korusun?

Bunu ben yetsikinler için yaziyorum, yirtilcak birsey yok. Bir duvar yok, zar yoktur. Lütfen bu videoya bakin

Ayrica herkesin burda hemen istismari düsünmesi korkunç bisey. Ona gelinceye kadar daha birsürü farkla nedenler olabilir. Kiz kendi vücüdünü tanima döneminde olabilir, bez onu sikmis olabilir, ... Yetiskinlerde bile bazen doktor doktor gezdikten sonra ancak teshis konuluyor.

Psikolojikte olabilir,ilk basta onu rahatsiz eden bir aci yada bez olupta sonra geçtiyse bile aklina takildigi için orayi halen agriyor diye biliyor.

M mercan147 Bence kizi baska bir doktora daha götür. Ve ayni zamanda tuvalet egitiminede baslayabilirsin, eger musaitse. Normal keten külot ile durdugunda durum nasil oluyor diye gözemlemiste olursun.

zardan bahsettigimi kim soylediki size ??bir cocuk vajeninden bahsediyorum
cocuklara cinsel istimarda kizlik zari kontrolu yaptiklarinimi saniyorsunuz?
birde uzun uzun video atmışsiniz
burda cocugun kizlik zarinin bilmem nesinin pesine duzecek kadar şuursuz degilim çok sükur.
hic cocuk tecavuzlerinde cocuklarin istismara ugradigini nasil anladiklarini arastirdiniz mi ?
erkek cocuklarinda da zar bakmiyorlar sonucta degilmi yırtılma diyince akliniza sadece zar geliyor heralde
birde kadin olarak kendi vucudunu tanimadan falan yazmissiniz zar kafali degilim merak etmeyin

Elim ayağım kesildi yazılanları okurken bu annenin halini düşünemiyorum şuan Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur :KK12:

Back