Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

Peki hiç oynarmiydi kendisi 3ay önce?
Belki ananane babaanne vs oynarken görüp kizdiysa uf uf olursun falan diye etkilenmiş olabilir.her oynama dürtüsü geldiginde ellemeye korkup böyle tepki de verebilir .Onlarla konustunuzmu bu konuyu ?
Evet annem de biliyor kizimin durumunu. Üzülüyor doktora goturelim diyor ama götürdük zaten. Hic oynamadı kendisi

Yıkıyorum altını. Ama ara sira islak mendil kullandığım da oluyor. Tamamen bırakacağım
Sabun tahriş etmiştir belki. Ya da yıkarken o kısmı çok ovmussunuzdur. Ha aklıma ne geldi... Genital bölgedeki bakteriler o bölgeyi korur. Sık yikarsaniz o bölgenin doğal korumasını bozarsiniz. Kurur, tahriş olur, kaşınır

Genital kasıntı olabilir mi? Benim kızımda dört yasında oldu alerjik miydi bilmiyorum ama aglıyordu özellikle geceleri. Doktorlar bulamadı saf pamuk camasır aldık duzeldı ama konusabıldıgı ıcın söylüyordu kasınıyor ama acıyarak kasınıyor diye. Bir de orası için özel ıslak mendiller satılıyor onları kullandık. Gorunuste bısey yoktu ama dokundurtmadı aylarca.
Sonunda benzer bir durum gordum. Cok tesekkur ederim. Doktorlar ic kismina da bakmasina ragmen bir sey gorememis miydi

Açıkçası tuvalet egitimine hic basladim. 22 aylik tam. Dedigim gibi enfeksiyon bakıldı. Peki kaşıntı oldugu zaman gorunurde bir kızarıklık vs oluyor mu
Biz de olmadı hatta ben özellikle bakmıstım kendı söylemese anlamazdım

Sabun tahriş etmiştir belki. Ya da yıkarken o kısmı çok ovmussunuzdur. Ha aklıma ne geldi... Genital bölgedeki bakteriler o bölgeyi korur. Sık yikarsaniz o bölgenin doğal korumasını bozarsiniz. Kurur, tahriş olur, kaşınır
Hayir asla sabun kullanmiyorum o bolge icin. Sadece kaka yaptığında yikiyorum. Idrarli bezini degisirken hic dokunmuyorum

Sonunda benzer bir durum gordum. Cok tesekkur ederim. Doktorlar ic kismina da bakmasina ragmen bir sey gorememis miydi
Kadın doktoruna bile göturdum ben baya endıse etmıstik ozellikle geceleri cok aglardı ama ben uyurken cok dıkkatlı baktım yoktu muayenede de yoktu. Baska bir cocuk doktoru kasınıyor deyınce biz alerjı olabilir deyince değiştirdik kullandıklarımızı duzeldı

Kadın doktoruna bile göturdum ben baya endıse etmıstik ozellikle geceleri cok aglardı ama ben uyurken cok dıkkatlı baktım yoktu muayenede de yoktu. Baska bir cocuk doktoru kasınıyor deyınce biz alerjı olabilir deyince değiştirdik kullandıklarımızı duzeldı
Kasiniyor mu aciyor mu yaniyor mu bilmiyorum. O kadar derdini anlatamiyor daha malesef. Keske anlatsa. Kullandıklarimizi degistirdik derken pamuklu iç çamaşırı disinda ne kullandiniz

Ben istismar olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Doktor her ihtimali değerlendirir. Yani illa ben çocuğun istismar edildiğini düşünüyorum diye başvurmanız gerekmiyordu. Böyle şeyler anlaşılıyor.

El ayak agiz hastaligi hic duydunumuz mu bilmiyorum toprak toz pis hava diş ortam temiz hava diye gittiğiniz yerlerde anca mikroskopla bakılacak kadar küçük böceklerin toz şeklinde vücuda alerji yapması ile başlıyor tıpkı penisilin alerjisi gibi antibiyotuk kullanınca azdıran bir şey hatta bunu bir araştırın doktorların aklına gelmiyor bu hastalık

Ben istismar olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Doktor her ihtimali değerlendirir. Yani illa ben çocuğun istismar edildiğini düşünüyorum diye başvurmanız gerekmiyordu. Böyle şeyler anlaşılıyor.
Sagolun inşallah öyledir. Ama ya doktorun anlayamadigi bir şey olduysa diye de içim içimi yiyor bir yandan

Ön tarafı mı gösteriyor, poposunu mu?
ıslak mendil mi kullanıyorsunuz? Onu değiştirdiniz mi? Kızarıklık var mı? Islak mendil soğuk diye istemiyor olabilir?
duşta filan nasıl? Uf diyor mu?

hic kizariklik yok yazmissiniz siz gerci ama. benim kizim sizinki kadarken cok hazir meyve puresi yediginde onlar asitli gelir yaniyor derdi, ama hafif bir kizariklikta olurdu. bilemiyorum bana fizyolojik bir sorun var gibi geldi, o nedenle 1 2 doktora daha danışmak faydali olabilir. cok gecmis olsun.

Ön tarafı mı gösteriyor, poposunu mu?
ıslak mendil mi kullanıyorsunuz? Onu değiştirdiniz mi? Kızarıklık var mı? Islak mendil soğuk diye istemiyor olabilir?
duşta filan nasıl? Uf diyor mu?
Ön tarafını gösteriyor. Kaka yaptigi zamanlar yıkıyorum ama arada bir islak mendil kullandigim da oluyor. Kızarıklık hiç yok. Banyo yapmayi oldu olasi sevmez banyoda özellikle yaptığını farketmedim açıkçası. Ama altını degistirirken daha cok yapiyor. Gece de ağlıyor

hic kizariklik yok yazmissiniz siz gerci ama. benim kizim sizinki kadarken cok hazir meyve puresi yediginde onlar asitli gelir yaniyor derdi, ama hafif bir kizariklikta olurdu. bilemiyorum bana fizyolojik bir sorun var gibi geldi, o nedenle 1 2 doktora daha danışmak faydali olabilir. cok gecmis olsun.
Peki agliyor muydu geceleri bile

Birisi konu açmıştı. Babaanne sürekli bebeğin altını aciyormus gizlice. Anne görünce de korkup bahane uretiyormus. Bir gün de anneannesi yakalamış
Açılan bazı konular fake oluyor ne bileyim ihtimal vermiyorum bu konuya. Yani bi babaanne neden yapsın ki bunu, kafadan kontak olmalı.

Back