Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızda benzer şeyler yaşadı. 20 aylıkken aylardır kullandığımız bez rahatsız etmeye başladı. O da bezini gösterip beğ diyordu. Herhalde yedikleri ve hormonları değiştikçe bezin tepkisi değişik oluyor. Bence değiştirin bezinizi.Benimde 19 aylık kızım var yorumları hayretle okudum allah korusun tabii ama ben başka bir şeye deyinicem.
kızım son 1 haftadır kabız oldu yavrum zoelanıyor yaparken ve çok az yapıyordu bu 1 haftada zorlanıp çok az kaka yapınca eliyle bezini gösterdi hep bana ya da çok su içip bezi çok şişince eliyle bezini gösteriyor değiştir diye ayrıca bu ara pişik sorunumuz da var kızarıyor çok.. her neyse acaba her şiş sonrası bezi onu rahatsız ediyor olabilir mi? ? Ya da yanma varsa üfleseniz rahatlar mı? Bez markasını da değştirin bence her yolu deneyin
Yok hayir çiş yaparken ağlamıyor. Aslinda alt degistirdikten sonra daha cok uf diyor sanki
Benimki büyüktü bez kullanmıyordu bir de hijyenik mendil ozel bölgeler için satılanKasiniyor mu aciyor mu yaniyor mu bilmiyorum. O kadar derdini anlatamiyor daha malesef. Keske anlatsa. Kullandıklarimizi degistirdik derken pamuklu iç çamaşırı disinda ne kullandiniz
hayir. cok hafif bir durumdu bizinki ama yine de yediklerine dikkat edin. biz nedeni saptamistik o nedenle kontrol altina almamiz zor olmadi. cok basit bir seydi, gunde 1 yerine 2 meyve puresi yerse kizarip aciyordu. belki sizinki de yedigi bir şeyden dolayi oluyordur. kontrol etmek lazim.Peki agliyor muydu geceleri bile
Ne yirtilcak merak ediyorum? Kadin olarak kendi vücüdünü tanimadan, nasil cocuklar kendi vücüdlarini tanisin ve korusun?
Bunu ben yetsikinler için yaziyorum, yirtilcak birsey yok. Bir duvar yok, zar yoktur. Lütfen bu videoya bakin
Ayrica herkesin burda hemen istismari düsünmesi korkunç bisey. Ona gelinceye kadar daha birsürü farkla nedenler olabilir. Kiz kendi vücüdünü tanima döneminde olabilir, bez onu sikmis olabilir, ... Yetiskinlerde bile bazen doktor doktor gezdikten sonra ancak teshis konuluyor.
Psikolojikte olabilir,ilk basta onu rahatsiz eden bir aci yada bez olupta sonra geçtiyse bile aklina takildigi için orayi halen agriyor diye biliyor.
M mercan147 Bence kizi baska bir doktora daha götür. Ve ayni zamanda tuvalet egitiminede baslayabilirsin, eger musaitse. Normal keten külot ile durdugunda durum nasil oluyor diye gözemlemiste olursun.
+1Bez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
Nasıl dokunmuyosunuz.yani direk bezmi takiyosunuz idrar olunca .iyide enfeksiyon kapar öyle .yanma falan olur ne bilim .ıslak mendile şiddetle karşıyım isterse dünya markası olsun en iyisi direk yıkamak .bence sizde islak mendili tamamen çıkarın hayatınızdanHayir asla sabun kullanmiyorum o bolge icin. Sadece kaka yaptığında yikiyorum. Idrarli bezini degisirken hic dokunmuyorum
Ne yirtilcak merak ediyorum? Kadin olarak kendi vücüdünü tanimadan, nasil cocuklar kendi vücüdlarini tanisin ve korusun?
Bunu ben yetsikinler için yaziyorum, yirtilcak birsey yok. Bir duvar yok, zar yoktur. Lütfen bu videoya bakin
Ayrica herkesin burda hemen istismari düsünmesi korkunç bisey. Ona gelinceye kadar daha birsürü farkla nedenler olabilir. Kiz kendi vücüdünü tanima döneminde olabilir, bez onu sikmis olabilir, ... Yetiskinlerde bile bazen doktor doktor gezdikten sonra ancak teshis konuluyor.
Psikolojikte olabilir,ilk basta onu rahatsiz eden bir aci yada bez olupta sonra geçtiyse bile aklina takildigi için orayi halen agriyor diye biliyor.
M mercan147 Bence kizi baska bir doktora daha götür. Ve ayni zamanda tuvalet egitiminede baslayabilirsin, eger musaitse. Normal keten külot ile durdugunda durum nasil oluyor diye gözemlemiste olursun.
Kızımın orasını tutup ağlarken videosunu çekmiştim doktora da gösterdim o da bu yaslarda masturbasyon oluyor ama bu öyle değil cani yaniyor gibi dedi. Idrar tahlili ve ultrason istedi sonuçlar temizMastürbasyon yapıyor olabilir mi? Çocuklar bu yaşlarda bedenlerini keşfediyorlar. Benim 3 yaşındaki kuzenimi annesi mastürbasyon yaparken görmüş mesela.