- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
Yok artık ne böceğiYa da ultrasonda da görülürdü değil mi? Mesanesine de bakildi ultrasonda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık ne böceğiYa da ultrasonda da görülürdü değil mi? Mesanesine de bakildi ultrasonda
Bendede takinti olmustu kesin aglicak diye geriliyordum alt degisimimde agliyorduda yani. Sonra ben biraz daha rahat davrandim oda rahatlamaya basladi zamanlada unuttu...Hm anladım. Peki sonra nasil duzeldi
Teşekkürler. Eşimle konustum pedagoga götüreceğiz. Araştırıyoruz iyi bir pedagog. Cinsel istismar gibi bir duruma hic ihtimal vermiyorum. Ama baska psikolojik bir nedenden dolayi da böyle yapiyor olabilir.Eger fizyolojik degilse psikolojik olmasi muhtemeldir.
Tv vs barindirmayan bir oda da kizinizin dikkatici dagitacak seylerin hepsini kaldirin. Bir oyuncakcidan yeni kizinizin gormedigi 3 tane bebek alin. Bir tane anne bir tane baba bir tanede cocuk bebek alin. Sonra haftada 2 3 defa 45 dk kızınızla bu oda da oyun oynayin. Siz yönlendirmeyin. O bebeklerle oynarken eger bir tacize ugradi ise ortaya cikacaktir. Ama siz bu konuda soru sormayin. Yonlendirmeyin. Ayrica o bebeklerle bu seanslar sonrasinda oynamak yok. Sure bitince oyuncaklar rafa kalkacak.
Aslinda bu oyun terapisi ve daha bir cok oyuncak da gerekli ama kisa vade de bu da size cozum uretecektir.
Yani doktorlar ne gibi testler yaptılar da bisey yok dediler bilemiyorum tabi belkide başka bir doktora daha götürebilirsiniz ama eğer fiziksel bir problem yoksa etkilendiği bir olay yüzünden psikolojik olarak bu şekilde tepki veriyor olabilir diye düşündüm.Ne düşündünüz ki?
Ağustos böceğiYok artık ne böceği
Açıkçası tuvalet egitimine hic basladim. 22 aylik tam. Dedigim gibi enfeksiyon bakıldı. Peki kaşıntı oldugu zaman gorunurde bir kızarıklık vs oluyor muBen o felaket tellallığı yapmayacağım ama tedbirli de davranın elbette..
Benim ikiz kızlarım var tuvalet alışkanlığına geçtik geçeli her 10 günde bir kaşıntı olayı yaşıyoruz krem sürmemi de istemedikleri için (yakıyor) söylemiyorlarama dokunduklarındaki yüz ifadelerinden anlıyorum
Sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama kız çocuklarında enfeksiyon çok olur hele ki tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalıştığınız dönemde![]()
Sizleri anliyorum siz de her ihtimali degerlendiriyorsunuz. Ancak zaten kizimin bu sıkıntıları üzerine doktora goturmeyi isteyen kendisiydi. Hatta çözüm olmayinca bir doktora daha götürelim dedi ve götürdük. Simdi de pedagog icin konustum. Tamam dedi iyi bir pedagog arastiriyorÇocuk böyle davranınca babasının tepkisi nasıl oluyor
İlk be zaman böyle davranmaya basladı
O dönem ayrı kalmış mıydınız bebekle.
Bu davranışı dısında dikkatinizi cekecek gerginlik anları olmuş muydu?
Burada bir konu vardı ondan mı bahsediyorsunuzAynen birde şunu yazayım babaanne torununu taciz ediyor illa erkek olması da şart değil konunun ne kadar hassas bir durum olduğu için açıkça yazdım affınıza siginarak
Hic kızarıklık yok. Zaten doktor icine bakti bir sey yok gorunurde dedi3 aydır var demişsiniz. 3 ay önce nasıl başladı hatırlıyormusunuz? Bezini değiştirin..belki mantar gibi birşeydir. Benim kızım da 7 yaşında.1 hafta önce o da tuvalette acıdığını söylüyordu.idrar tahlili temiz çıktı ama orası kızarıktı.pudra döktüm.birde t......n isimli merhemi sürdüm.geçti kızarıklık. ...kızarıklık var mı?
Cok sevindim iciniz rahat eder. Bencede sonucta aile ici gorusmeniz varmis sadece... cocuklarin dunyasi cok farkli ve genis yardim almak en dogrusuTeşekkürler. Eşimle konustum pedagoga götüreceğiz. Araştırıyoruz iyi bir pedagog. Cinsel istismar gibi bir duruma hic ihtimal vermiyorum. Ama baska psikolojik bir nedenden dolayi da böyle yapiyor olabilir.
Nasıl yani? Gerçek mi?Aynen birde şunu yazayım babaanne torununu taciz ediyor illa erkek olması da şart değil konunun ne kadar hassas bir durum olduğu için açıkça yazdım affınıza siginarak
Sagolun teşekkür ederimCok sevindim iciniz rahat eder. Bencede sonucta aile ici gorusmeniz varmis sadece... cocuklarin dunyasi cok farkli ve genis yardim almak en dogrusu.bizede yazin gecmis olsun
Acaba pudra dökseniz 1 _2 gün..t......n mantar kredi idi..onu sürseniz belki faydası olur..en azından pudra ve krem zararsızHic kızarıklık yok. Zaten doktor icine bakti bir sey yok gorunurde dedi
Birisi konu açmıştı. Babaanne sürekli bebeğin altını aciyormus gizlice. Anne görünce de korkup bahane uretiyormus. Bir gün de anneannesi yakalamışNasıl yani? Gerçek mi?
Yıkıyorum altını. Ama ara sira islak mendil kullandığım da oluyor. Tamamen bırakacağımIslak mendil kullanmayın mesela. Onlar tahriş ediyor. Ebebekte alt temizleme pamuklari var, bez gibi kesilmiş. Onu suyla ıslatıp temizleyebilirsiniz. Pişik olmasin diye tuvalet kağıdıyla da kurularsiniz. Çocuğun o bölgesi özellikle iç kısımları bir şey değince çok sızlar. Belki altını temizlerken siz tahriş ediyorsunuzdur