Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

Böyle sorun yaşayan bir tanıdığın çocuğu vardı onda bir şey bulamadılar uzun süre sonra başka bi doktor nedenini buldu tedavi oldu. Ama nedeni hatırlayamadım şimdi. Başka doktora götürün tekrar. Arkadaşların dediği de olabilir Allah korusun önün için de bir uzmana götürebilirsiniz
Öğrenme şansınız var mi acaba? Zaten 2 farkli doktora gittik

Bez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
Bizde inşallah istismara uğramıştır demedik canım. Tabiki herkesin temennisi olmaması yönünde, ama öyle çok şeyler duyuyoruz direk aklımıza bunun gelmesi bizim suçumuz değil. Anneyi üzmemek için de bezdendir diyip geçmek yerine ihtimalleri konuşmak daha mantıklı.

Katılıyorum kendisi de acitip uf uf diyor olabilir oğlumda fırsat bulsa hemen oynuyor. bayağı cekistirir pi.sini gözlemlemek lazım kendisi oynuyormu diye.

Birde bu yaşta canı yanınca birşeyden devam etmese bile sürekli yeni olmuş gibi gösteriyorlar.
Arkadaşımın kizi da kedi tirmalamisti aylar öncesinde hala pijamasini sıyırıp teyze kedi uff der nazlanir mesela
benim kızimda 6 ay once bir dusmustu hala orayi gosteriyo

Kaşınti olabilir mi benim kizimda arada yandigini soyluyor.arkadaslar istismar demis insallah oyle bisey degildir

Konudan bağımsız yazmak istiyorum aslında pek çok insan taciz olayına şahit oluyor ama ya yanlış anlıyorsam hakka girmeyim çoluğu çocugu var deyip şikayet etmiyor. Ya da yakını ise olayın dehşetinden bu ihtimali düşünmek bile istemiyor. Kesin ben yanlış anlamışım diyor. Konu sahibi eve gizli kamera yerleştirebilirsiniz.

istismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
yani oyle bisey olsa cocuk duramazdi ve 2 dr birden görmüş
muhakkak anlarlardi yirtilma olsa
Ben böyle şeyleri okuyunca düşününce görünce çok kötü oluyorum baygınlık geçirir gibi
Şuanda da esim bile dokununca vurdum refleks olarak .çok gerildim
Kız taciz yoktur umarım cok endiseliyim

Ben böyle şeyleri okuyunca düşününce görünce çok kötü oluyorum baygınlık geçirir gibi
Şuanda da esim bile dokununca vurdum refleks olarak .çok gerildim
Kız taciz yoktur umarım cok endiseliyim
ben sanmiyorum taciz olduğunu
meraklı oluyor minikler.
birde okadar hassaski cocuklarda cinsel organ banyoda liflerken yanlislikla azicik sert surtsen lifi o bile sorun oluyor onlarda

Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.😔 Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Çok geçmiş olsun belki mantar falan olabilir. Verdiğiniz bir çok şeyi fermente ederek verin. Doğadan bizim marka yoğurt mayalari var probiyotik olarak zenginleştirilmiş mayalar. Onlardan alın yogurdunuzu onunla mayatin. Evde kefir yapın, evde yapacağınız meyve sularına aynı markanın kefir mayasını kullanın, turşu vs . Mantar değilse bile vücudundaki faydalı bakteriler hem çeşit hem de sayıca arttığı için sorun neyse çözüm olur

Çok geçmiş olsun belki mantar falan olabilir. Verdiğiniz bir çok şeyi fermente ederek verin. Doğadan bizim marka yoğurt mayalari var probiyotik olarak zenginleştirilmiş mayalar. Onlardan alın yogurdunuzu onunla mayatin. Evde kefir yapın, evde yapacağınız meyve sularına aynı markanın kefir mayasını kullanın, turşu vs . Mantar değilse bile vücudundaki faydalı bakteriler hem çeşit hem de sayıca arttığı için sorun neyse çözüm olur
Teşekkürler önerileriniz için

Doktorlar size soylemese bile mutlaka o ihtimale karsi bakmislardir. Benim aklima gelen 2 sey var; birincisi onceden enfeksiyon gecirdi yanma oldu atlatti ama kucuk cocuk sonucta her seferinde yanma hissedecegim korkusu olabilir, ikincisi de bez birakma zamani gelmis olabilir. Benim kizimda aciyor demedi ama hep kacti bez takmaktan,

Back