- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık bez bırakma zamanları geldi galiba. Ben bu zamana kadar hep sleepy kullanmıştım sonra hemen her marka bezi denedim pek bir şey değişmedi. Sonradan olabiliyor sanırım. Çünkü oğlumun poposunun üstü bel kısmı özellikle çok kaşınıyor. Bez bağlama diyor bana. Bağlamadığımda henüz kazanamadı tuvalet alışkanlığını. Kullanmadığım krem kalmadı. Su ile temizleyin kızınızı. Kuruluk anlamında ben e bebeğin besinden çok memnun kaldım ama o da tahriş etti oğlumu.Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu
Evet bide anneyi düşünsenize kafayı yer insan şüphesiyle bile, şimdi durum anlaşılana kadar içi içini yicek durcak yazıkBence de yani...
Bi ara benim yegenimde de olmuştu ama da kültür testi falan yapildi bisey çıkmamıştı sonra cok basit bi seyden oldugunu anlamisti doktor (su an hatirlamiyorum)
Dediginiz gibi olabiliyo böyle rahatsizliklar istismar falan abarti oldu biraz sanki..
Kimseyle yalniz kalmadi. Annem babam kardeslerim beraber ilgilenirler. Böyle bir durum olmasi mümkün değil. Ailemi biliyorum eşimi de biliyorumBiliyorum yazdıklarım kızdıracak sizi ama ailenizdeki erkekler kimler? Amca, dayı, dede, erkek yeğen eşiniz dahil hangi erkekler görüyor kızınızı?
Sormayın ihtimali bile bitirdi beni aglamaktan kendimi alamıyorumEvet bide anneyi düşünsenize kafayı yer insan şüphesiyle bile, şimdi durum anlaşılana kadar içi içini yicek durcak yazık
Doktorlar bilirdi degil mi ? Ama onu düşünerek bakmışlar mıdır? Ya o akillarina gelmediyseay Allah korusun ya arkadaşlar yaşı kaç o çocugun ne istismarı öyle bişey yoktur inşallah doktorlar bilirlerdi öyle bi durumda anneye söylemesede onun muayenesinide yapmıştır doktor asitli yiyecekleri çok yeyipte asitli idrarımı var aceba
Ailem ve eşimle kaldı sadece. Hiç çocuk yok çevremizde. Bez konusunu bilemiyorum ama pek sanmiyorum hep ayni bez1. Bebeğiniz sizin haricinizde başka birileri ile kaldı mı? Gerek yaşı büyük, gerek kendinden bir kaç yaş büyük birisi ile?
2. Bez rahatsız ediyor olabilir, tuvalet eğitimini teklif edebilirsiniz.
Böyle bi durumun ölebilecegine dair en ufak şüphen varsa tekrar git doktora açık açık sen bakmasını iste bez değiştirmeyi dene bugün başka bez tak doktorlar her ihtimali düşünür ama dediğin gibi düşünmediyse ya sen doktora götür için rahatlasın ben pek olanak vermiyorum açıkçası Allah kötüsünden korusun korktuğunu başına vermesinDoktorlar bilirdi degil mi ? Ama onu düşünerek bakmışlar mıdır? Ya o akillarina gelmediyse
Ailem ve eşimle kaldı sadece. Hiç çocuk yok çevremizde. Bez konusunu bilemiyorum ama pek sanmiyorum hep ayni bez
Ya hayir demeyin öyle cok cok uzuldum. Böyle bir sey varsa naparim benBurayı yüzlerce kadın okuyor. Sırf bu yüzden yazmak zorunda hissettim. Benim annemin babası hem de bazen babamın yanında bazen evde 25 30 kişi varken sürekli taciz ediyordu. Hatta annem bir keresinde gordu ama kotuye yormak istemedi. Sonra zaten iyice azitti. Yapmaz yapmaz demeyin. Yapıyorlar. Hem de hic ummadığınız beklemediğiniz namazlı abdestli insanlar yapıyor. Malesef benim de aklıma tacize uğradığı aklıma geldi... lutfen dikkatli olun...
Pedagoga götüreceğim sanirimBöyle bi durumun ölebilecegine dair en ufak şüphen varsa tekrar git doktora açık açık sen bakmasını iste bez değiştirmeyi dene bugün başka bez tak doktorlar her ihtimali düşünür ama dediğin gibi düşünmediyse ya sen doktora götür için rahatlasın ben pek olanak vermiyorum açıkçası Allah kötüsünden korusun korktuğunu başına vermesin
Anneniz ile yüzleşmeniz gerekiyor ben olsam yüzünü bile görmek istemizdim koruyamadığı için o mahluk umarım sürünüyor dur. Ben kizlarıma taciz ile gerekli şeyleri hep anlatıyorum bilgi veriyorum ben ve babanesi başka kimse ile yalnız kalmıyorlar.Burayı yüzlerce kadın okuyor. Sırf bu yüzden yazmak zorunda hissettim. Benim annemin babası hem de bazen babamın yanında bazen evde 25 30 kişi varken sürekli taciz ediyordu. Hatta annem bir keresinde gordu ama kotuye yormak istemedi. Sonra zaten iyice azitti. Yapmaz yapmaz demeyin. Yapıyorlar. Hem de hic ummadığınız beklemediğiniz namazlı abdestli insanlar yapıyor. Malesef benim de aklıma tacize uğradığı aklıma geldi... lutfen dikkatli olun...
İçin rahatlasın aklın kalmaz arkadaşımPedagoga götüreceğim sanirim
Katılıyorum kendisi de acitip uf uf diyor olabilir oğlumda fırsat bulsa hemen oynuyor. baya cekistirir pi.sini gözlemlemek lazım kendisi oynuyormu diye.benim kizim direk kendi merak edip bezi acip yokluyordu
hatta bir gün tirnagini takmisti cisini yapmakta zorlandi yapmak istemedi
bahsedilenler çok ağir bir ihtimal ya
umarim sadece ihtimaldir