Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

istismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
yani oyle bisey olsa cocuk duramazdi ve 2 dr birden görmüş
muhakkak anlarlardi yirtilma olsa
Açık açık söylemek doğru olmaz ama aklıma elle tacize uğramış olma ihtimali geldi. Umarım öyle bir şey yaşanmamıştır. Belki de idrar yolları enfeksiyonu olmuştur sonrasında psikolojik olarak böyle bir şey yaşıyordur

Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.😔 Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde

ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan

İstismarlar vardır yoktur diye söylemiyorum ama, eğer fizyolojik bir sorun yoksa psikolojik mi diye sebep aranmalıdır diye düşünüyorum . Bence bir çocuk psikoloğu ile görüşmelisiniz .

Arkadaslar istismar pek mumkun gozukmuyor. Esim ve ailem disinda kimseye emanet etmedim ama yine de pedagog önerinizi degerlendirecegim en yakin zamanda gidecegim.
Biliyorum yazdıklarım kızdıracak sizi ama ailenizdeki erkekler kimler? Amca, dayı, dede, erkek yeğen eşiniz dahil hangi erkekler görüyor kızınızı?

Açık açık söylemek doğru olmaz ama aklıma elle tacize uğramış olma ihtimali geldi. Umarım öyle bir şey yaşanmamıştır. Belki de idrar yolları enfeksiyonu olmuştur sonrasında psikolojik olarak böyle bir şey yaşıyordur
benim kizim direk kendi merak edip bezi acip yokluyordu
hatta bir gün tirnagini takmisti cisini yapmakta zorlandi yapmak istemedi
bahsedilenler çok ağir bir ihtimal ya
umarim sadece ihtimaldir

Bez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
İnşallah dediğiniz gibidir. Gercekten o ihtimali dusunmek bile ciğerimi parçaladı. Yalniz bez hep ayni degistirmedik. Ama bu durumu son 3 aydir yaşıyoruz

İnşallah dediğiniz gibidir. Gercekten o ihtimali dusunmek bile ciğerimi parçaladı. Yalniz bez hep ayni degistirmedik. Ama bu durumu son 3 aydir yaşıyoruz
İşte değişim zamanı gelmiştir canım büyüdükçe vücutlarındaki değişimlere göre sorunlar olabilir

Biliyorum yazdıklarım kızdıracak sizi ama ailenizdeki erkekler kimler? Amca, dayı, dede, erkek yeğen eşiniz dahil hangi erkekler görüyor kızınızı?
Aynen birde şunu yazayım babaanne torununu taciz ediyor illa erkek olması da şart değil konunun ne kadar hassas bir durum olduğu için açıkça yazdım affınıza siginarak

Bez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
Bence de yani...
Bi ara benim yegenimde de olmuştu ona da kültür testi falan yapildi bisey çıkmamıştı sonra cok basit bi seyden oldugunu anlamisti doktor (su an hatirlamiyorum)
Dediginiz gibi olabiliyo böyle rahatsizliklar istismar falan abarti oldu biraz sanki..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Oğlum 2 yaşını geçti. Çok zaman biz de anne uff oldu diye krizler yaşıyoruz. Bez alerjisi bizimkisi. Çok hassas teni. Benim oğlumun poposu. Fakat kaşındığından tahriş de oluyor. Sizinkinin de öyle olduğuna eminim
Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu

Back