- 24 Mart 2009
- 3.103
- 4.175
- 658
Aynen bencedeİnşallah kötü bir şey değildir alerjiktir diyorum gerçekden merak ettim pedegog a falan gösterin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bencedeİnşallah kötü bir şey değildir alerjiktir diyorum gerçekden merak ettim pedegog a falan gösterin.
Yirtilmadan da taciz oluyor çok yakınım yaşadı lütfen pedogoga goturunistismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
yani oyle bisey olsa cocuk duramazdi ve 2 dr birden görmüş
muhakkak anlarlardi yirtilma olsa
konu sahibi ben degilimYirtilmadan da taciz oluyor çok yakınım yaşadı lütfen pedogoga goturun
Sadece dokunarak taciz edilmiş olabilir.istismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
Açık açık söylemek doğru olmaz ama aklıma elle tacize uğramış olma ihtimali geldi. Umarım öyle bir şey yaşanmamıştır. Belki de idrar yolları enfeksiyonu olmuştur sonrasında psikolojik olarak böyle bir şey yaşıyorduristismara ugramis olsa bile neden surekli uf uf desin ?
Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde
ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
ailenize gittiginizde hircinlasiyormuArkadaslar istismar pek mumkun gozukmuyor. Esim ve ailem disinda kimseye emanet etmedim ama yine de pedagog önerinizi degerlendirecegim en yakin zamanda gidecegim.
Biliyorum yazdıklarım kızdıracak sizi ama ailenizdeki erkekler kimler? Amca, dayı, dede, erkek yeğen eşiniz dahil hangi erkekler görüyor kızınızı?Arkadaslar istismar pek mumkun gozukmuyor. Esim ve ailem disinda kimseye emanet etmedim ama yine de pedagog önerinizi degerlendirecegim en yakin zamanda gidecegim.
benim kizim direk kendi merak edip bezi acip yokluyorduAçık açık söylemek doğru olmaz ama aklıma elle tacize uğramış olma ihtimali geldi. Umarım öyle bir şey yaşanmamıştır. Belki de idrar yolları enfeksiyonu olmuştur sonrasında psikolojik olarak böyle bir şey yaşıyordur
Kusura bakmayınkonu sahibi ben degilim
sadece meraktan sordum
İnşallah dediğiniz gibidir. Gercekten o ihtimali dusunmek bile ciğerimi parçaladı. Yalniz bez hep ayni degistirmedik. Ama bu durumu son 3 aydir yaşıyoruzBez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
İşte değişim zamanı gelmiştir canım büyüdükçe vücutlarındaki değişimlere göre sorunlar olabilirİnşallah dediğiniz gibidir. Gercekten o ihtimali dusunmek bile ciğerimi parçaladı. Yalniz bez hep ayni degistirmedik. Ama bu durumu son 3 aydir yaşıyoruz
Hayır tam tersi cok seviniyorailenize gittiginizde hircinlasiyormu
Aynen birde şunu yazayım babaanne torununu taciz ediyor illa erkek olması da şart değil konunun ne kadar hassas bir durum olduğu için açıkça yazdım affınıza siginarakBiliyorum yazdıklarım kızdıracak sizi ama ailenizdeki erkekler kimler? Amca, dayı, dede, erkek yeğen eşiniz dahil hangi erkekler görüyor kızınızı?
Bence de yani...Bez rahatsız ediyodur ya ne istismarı durduk yere kadının aklına kötü şeyler getirmeye gerek yok, bez çocuklarda bu durumu yaratıyo zaten bu şaşılcak bişey değil
Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil olduÇok geçmiş olsun. Oğlum 2 yaşını geçti. Çok zaman biz de anne uff oldu diye krizler yaşıyoruz. Bez alerjisi bizimkisi. Çok hassas teni. Benim oğlumun poposu. Fakat kaşındığından tahriş de oluyor. Sizinkinin de öyle olduğuna eminim