Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah sana sabır versin arkadaşım
Bebeğinede en yakın zamanda sağlık nasip etsin
Zor çok zor..
bunları kaldırabilmek çok zor..
Allah güç , kuvvet esirgemesin senden...

Durumunda bir değişiklik yokmu hala
okurken içim sizlıyor inan Rabbim sabır versin sana
tez zamanda iyileştirsin meleğini bugece dualarım sizler için olacak :çok üzgünüm:

canım seni ve zümrayı çok merak ettik umarım bir aksilik yoktur hayırlı haberler verirsin bize inşallah.Bir annenin yaşayabileceği en zor olayları yaşıyorsun.En sıkıntılı günleri görüyorsun.Allah'tan ümit kesilmez biliyorsun canım herşey biz insanlar için. onun orada o acıları çektiğini görmek seni mahvediyor biliyorum.Bir de doktorların sözleri eklenince.İnşallah iyi haberler verirsin bize mineciğim.Dualarımız sizinle.

bebeğin iyi olacak inşallah bu kadar teyzesi ona dua ettikten sonra allahın izniyle toplayacak

canım Allah yardımcınız olsun sağsalim yavrunu sana bağışlasın inşallah Rabbim

Allahim bu mubarek gunlerde acil sifalar versin iyisallah:Saruboceq::Saruboceq:nasil bebegin iyimi,,,

Canım Allah sana güç versin, sabır versin, yardım etsin meleklerini göndersin yanına inşallah..
inan ne diyecegimi bilemiyorum, Allah hepimiz için hakkımızda en hayırlısını versın.. o senın meleğin hayatta kalsada öyle olucak, hayata son verse de meleğin olacak..
eğer bu dunyada soluyacagı havası, nimetleneceği seyler varsa kım ne derse desin ölmez..
ama yoksa Allahın takdiri.. yınede isyan etmemek gerek.. çok güçlüsün, anneliğin en zor kısmıyla baslamıssın sen yola..
Allah sevdiklerine daha ağır imtihanlar veririmiş öbür dunyada yeri büyük olsun, sevabı bol olsun diye..
biliyorum ki inancı kuvvetli birisin.. dua et canım benım, Allaha havale et o zaten senın ıcını dısını bılıyor..
bebeğin içinde, kendiniz içinde hakkınızda en hayırlısını ıste..
sonucta o da bır can, bebeğinin canının yanmasına da dayanmaz yuregın..
Allah tez zamanda yardımcın olsun, gözyaslarını görsün, dualarını kabul etsın ınsallahh...

su an evladin hastanedemi yoksa yanindami bilmiyorum ama olayini yeni okudum allahim yar ve yardimcin olsun yanindaysa allahim ikinizede uzun ömürler versin hastaneseydede allahim sana güc kuvet evladinada saglik versin.
aslinda diyecek bisey yok bu durumlarda pek insan bisey bulamiyor ama inan burda bazi seyleri okudukca daha cok sükreder oldum ve senin gibi durumda olan annelerede dua eder oldum allahim cümlemizin evladini korusun

canım bende dua ettım, bebısınle bır omur boyu saglıklı mutlu olursunuz ınsallah:Saruboceq:

zümmin meraba canım bebeğin ne durumda hiç bi bilgimiz yok son gelişmeleri yazarsan sevinirim Allaha emanet olun..

valla allahım yardımcın olsun emınım yuce rabbım sag salım kucagına aldıgın gunlerıde gosterır

inan zümmin sadece senden mesaj varmi diye bakmak icin hergün buraya giriyorum,bende nisan annelerindenim daha önce sana hic mesaj yazmadim ama sürekli yazilarini takip ediyorum ve bebegimle birlikte sizin icin dualar ediyoruz,gelde güzel birseyler yaz buraya nolurrrr.....

zümmiinnn nerelerdesin hepimiz merak ediyoruz seni nolur bişeyler yaz minik kızım nasıl hadi lütfen güzel şeyler söylee

zümmin kardesim bir saattir burada senin konunu okumakla mesgulüm.inan cok üzüldüm ve ve kendi cocuklarimi düsündüm onlari nekadar cok sevdigimi düsündüm.Allah kimseyi evlatlarindan ayirmasin sevdiklerinden koparmasin yarabbim.herkes seni cok merak etmis okudum hepsinin dileklerini.insallah kötü biseyler olmamistir.bebegin iyidir insallah sende mutlusundur ama kücük bir sinyal verseydin hepimize.haberimiz olsaydi iyi oldugunuzdan bizde üzülmezdik canim.Allah kimseye aci vermesin ins.sana mutluluk sihhat ve huzur diliyorum.Allah herseyi gönlüne göre versin.öptüm

canım zümra nasıl bişeyler yaz hepimiz merak ediyoruz, inşallah iyidir ve sen onunla oynamaktan yazmıyosundur bize

en son bunu yazmışsın zümin bir daha har çıkmamış senden inş. iyi şeyler olmuştıurda sen unutmuşsundur bu sayfaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…