Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
saolun arkadaslar, dün bebegim eski kaldigi hastaneye geri nakl ettiler, malesef verebilcekleri bi terapi yok, bekleyin, ümit etmeyin dediler...Allahtan bi mucize bekleyin dediler...demeleri kolay...en zoruma giden laflari rahat ölmesine izin verin dediler...bu kadar iste...tip ilerledi diyorlardi ama hic bisey yok...yavrum göz göre göre birakiyorlar...esim ve ben elimizden geldigini yaptik...Artik dualarimiz kabul olmasi ve Allahin mucizesini beklicez...böyle arkadaslar

Allahın yapamayacagı bırsey yok şüphesiz..
eğer yasayacaksa kım ne derse desın yasar..
Allah hakkınızda hayırlısını versın canım yardımcın olsun..
duaların kabul olsun ınsallah..

olumlu güzel habeler var diyerek geldim ama üzüldüm yine
Rabbim işallah sevindirir sizi :çok üzgünüm:

yeri gogu yaratan Allah insanlara mucizeler gostermis olmayani oldurmus onun kudreti nelere kadirdir senin bebegindende esirgemez nurunu umidi kes demek kolaydir ben kim ne derse desin kizindan asla umidimi kesmiyorum tek kisi kalmasa inanan ben umudumu hic kesmiyorum onu o hastaneden cikmis buyumus saglikli resimlerini gorecegime eminim dr ne derse desin sen sakin kalbini bozma onu melekleri bekliyor Allahin mucizesi gerceklesicek arkadasim saglam bas yere sen aslan gibi kiz anasisin opuyorum ikinizide ama en cok zumrayi :1hug:

saolun arkadaslar, doktorlar böyle konusutkca ümitlerim yok oliyor simdi bekleyip zaman göstercek. Esimle ben herseye haziriz artik Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin...

saol nuraycim Allah senden razi olsun, Allah hepinizden razi olsun...insallah Allahin mucizesi bebegimin hastaligini yok edecek, insallah!

rabbimm şu dar gününüzde imdadınıza yetişsin.o merhametliler merhametlisidir ne olur rabbim dualarımızı duy.zümmin arkadaşımız bebeğini sağ salim kucağına alsın.sağlıcakla büyütsün inşallah.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin bebişlerini bağışlasın.senağlamasenağlamasenağlama

canım allah yavrunuzu size bağışlasın
Bebişin Allaha emanet olsun:teselli:

allah yardım etsin en kısa zamanda sıkıntın bitsin sabır sabır sabır versin

dün yine o odadaydim, aydinlik gibi gelen ama bana göre en karanlik oda daydim, doktorlar gecti yine önüme ve yine bi sürü seyler saydilar...ben o odayi hic sevmiyorum arkadaslar. Yavrum icin bisey yapamicaklarini söyliyorlar arkadaslar, uzun yasamicagi icin neden ona iskence cekelim diyorlar, neden onu bidaha ameliyat edelim diyorlar. Biz daha ne yapalim ki baska biyerde bi tedavi yöntemi olur belki dedik gittik dedikleri tek sey ayni laflar...bu hastaligin tedavisi yok...yavrumda melek olup gidecekmis arkadaslar...öyle diyorlar ben hergecemden korkiyorum...ya nefes almaya birakirsa ve makineye baglanirsa makineyi kapatalimmi diye sordular....bi anneye soruyorlar bunu, icim hep dügüm dügüm oldu..aglamak istemiyorum daha doktorlarin yaninda...artik bende yoruldum, yavrumun yatagini kaldiriyorum, kendimi avutuiyorum herseye hazirim, Allah kimseye böyle aci göstermesin,

dün gece rüyamda yogun bakimin yan odasinda bütün kadinlar annemde var toplanmis kuran okiyoruz sonra birden iki hemsire bir yaslarinda bi cocuk getirdiler...son müdahale yapmamiz gerekiyor sizde dua edin dediler dualar etmeye basladik ama benim gözüm hep zümranin yatagindaydi, fakat yatakta kimse yoktu cocuga bakiyorum o da zümra degildi...cocugu kurtaramadilar ve öldü aglamaya basladim, ve kalktik baska biyere gitmek icin....böyle rüyalar görmek hayr getirmicek biliyorum kafam bozuk arkadaslar bide üstelik kaynanam burda yani hersey karmakarisik oldu...

caım insallah mucize gerceklesir bebeğin hayata döner
dualrımız bebeğin için

Canim benim gordugum en mucadeleci annesin sen kalbimiz seninle sana dedim BU DUNYADA ZUMRANIN YIYECEK EKMEGI SOLUYACAK HAVASI VARSA KIMSE ENGEL OLAMAZ sen ve esin herseyi yapti siz iyi anne babasiniz tabi tipda bunca gun dayandi kizin insallah mucadeleyi birakmaz o anasinin disli kizi ne mucizeler olmus bu evrende dahada olucak insallah o mucizelerden biride Zumra olsun kim ne derse desin umudunu kaybedersen kizin savasi kaybeder dr oldu diyip morga kaldirdigi ve kalbi morgta atan kac kisi var biliyormusun hem ruyanda olu gormusun olu diri getirir kuran okunmus dualarin Allahin katina ulasti belki iyiye yor ruyani iyi olsun

rüyam gercek oldu arkadaslar, kizimin yanindaki bebek öldü...onlarda türk ailesiydi onlarinda bebekleri hastaydi, kapidan iceriye girmemle rüyami hatirladim...artik ben uyumaktan korkiyorum, artik herseyden korkiyorum hayata olmaktan bile korkiyorum

Rabbim bebegıne ve dıger darda zorda olan sıfa bekleyen kullarına acil sifalar vaersın canım
Dularımızdasın

bu çok çetin bi snav zümmin Allah kazananlardan etsin...

lütfen kendini birakma her şerde bi hayır vardir,rabbim düalarini düysün gözünün yaşi dinsin inşallah...

kaybetmk çok aci insan her şeye alişiy0rr sabir sabir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…