yavrum ölecek diye çok korkuyorum(Allah Korusun)

cnm çok geçmiş olsunn okurken tüylerim diken diken olduu allah bir daha yaşatmasın inşallah cnm

canım çok geçmiş olsun
zor bir durum bu yaaaaaa:1no2:
okurken çok kötü oldum allah yardımcınız olsun
inşallah zamanla düzelir

okurken gözyaşlarımı tutamadım çok geçmiş olsun ..of ya dr ne diyor bu duruma ne olacak sebep ne nazamana kadar böyle devam edecek ???? Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın onlara sağlık mutluluk uzun ömür versin...

okurken kalbim SIKIsarak okudum Yuce Rabbim yavrunu sana ve babasina bagislasin cok uzun omurleri olsun insallah.....once sana anne olarak cok gecmis olsun dileklerimi yolluyorum canim......bence kesinlikle soguk kanli olmaya calis sakin bunu kaybetme ve kesinlikle bebeginin bu durumunda bir dr acil onlem fikrini al hizla yapacagin islemleri acil mudahale hareketlerini iyice ogren ve bebegini nerde olursa ol kontrolsuz birakma mikrofonunu acik tut SIK SIK kontrol et benim dr mesela bogazina tukuruk su kacma aninda yan yatirip sirtina sert sekilde vurmami soyledi Allahtan biraz daha tecrubelendim ve en onemlisi bebegine babaannesi bile olsa kimsenin bir sey vermesini yasakla artik sen yeterince bebeginin huyunu ogrendigin icin buyuklukleri secebilirsin ben babasina bile verdirmiyorum gecenlerde farkinda olmadan karpuz kacirmis agzina farkina vardimda cikardim ve kesinlikle yasakladim kim olursa olsun kirilsin umrumda degil evladimdan degerlisi yok insallah birdaha bu tarz tecrubeler yasamazsin sevgilerimle

çok geçmiş olsun cnm....
bizdede bu tur sorunlar vardı oglum dogdugundan takı 5 aylık olana kadar senı o kadar ıyı anlıyorum kı
o anları bende aysadım
bızımkı kendılıgınden gectı umarım kızındada sorun yoktur allahım butun yavruları analarına babalarına bagıslasın

cok gecmıs olsunn allah br daha yasatmasınn. oyle zordur kı o anlar.. bılırım

canım senı cok ıyı anlıyorum okurken bıle gozlerım doldu anne olmak boyle bırsey ıste ıns en kısa zamanda bebegım ıremın saglıgına kavusur kendılıgınden gecer benım kızımdada olmustu bır kac kere bırde aglarken nefesı kacıyordu o an cırpınmıyor bıle kalakalıyor nefesı kacınca cok kotu bır an anlatılacak gıbı degıl ama bızımkınde demır eksıklıgı vardı tedavıye basladık sımdı ıyı cok sukur Allah bebeklerımızı bıze bagıslasın saglık sıhhat uzun omur versın

Ablacim çok üzüldüm çok geçmiş olsun en kisa zamanda sagligina kavuşur inşallah çok tatlida kizin var ablacim maşallah allah nazarlardan korusun melegi sanki ben yaşadim o ani sen anlatinca ablacim allah saglikli huzurlu ve uzun ömür verir inşallah sevgilerimle

canım arkadaşım inan çok duygulanarak okudum senin endişeni içimde hissettim çok geçmiş olsun bencede iyice araştırılsın umarım hiç bi sorun çıkmaz ve büyüdükçe güzel kızının bu sorunuda kalmaz

evet anlatılması zor bir duygu ve telaş yaşıyorum , bakalım tedaviye başladık umarım sonuçlanır, hepinize candan teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.......

selam canım sıkıntını çok iyi bilirim benim oğlumda da aglayınca morarma oluyordu bir günde 3 dr a götürdüğümü bilirim sütümde kesildi üzüntüden zaten çalışıyordum mamaya başladık ve annem morarıyo diye 9 ay oğlumu aldı büyüttü akşamdan akşama gidiyordum 9 ay onun yanında uyudu bir ara uykusu geldi ağlamaya başladı sesi kesildi bizde sustu sandık 1 yaşındaydı o zamanlar bir baktık yere yıgıldı panikledik annem dilini sıktırdı kendine geldi çok çektik şimdi 2.5 yaşında artık alıştık drlar hiç bit şey olmaz merak etmeyin diyo ama çok zor benim rüyalarıma girerdi anlıyacagın.9 ay çocugumdan korkuma ilgilenemedim ya annemsiz morarırsa tek başıma kalamadım oğlumla öcü gibi geliyodu ya bişey olursa diye katı yiyecek ben çok geç başladım sürekli bogazına takıyordu 2 ay kadar oldu karpuzu bile taktı boğazına ters çevirdim bi şekilde çıktı allaha şükür zor oluyo ama insan zamanla atlatıyo Allahım kolaylık versin meleklere bir şey olmasın

Yazılanları okuyunca çok fena oldum, aynı korku bende de var.
bebeğim hastanedeyken daha 2. gününde teyzemin kucağında mosmor oldu bir anda, yataktan bir fırlayışım var, doktor yokmu diye son gücümle bağırdım.Geldiler, boğazına birşey tükürüğü kaçmıştır dediler.O gün bugün onu kaybetme korkusu yaşıyorum.Ya gene olursa, ya ben göremezsem yanında olmazsam diye.Bu olayla doğum sevincim yarıda kaldı, gölge düştü mutluluğuma...

canım gecmıs olsun bır kac ay once aynını yasamıstım bendesını oyle ıyı anlıyorum kı kızını al ozel doktora gotur ozele ama kan tahlılı yaptır mutlaka kansızmı dıye baksınlar bırde bronsıtı varmı dıye baktır bunlar yoksa reflusu olup olmadıgını arastırsınlar hemen. katılma nobetı gıbı geldı bana. baranda gıttı dakıkalarca nefessız morarmıstı ölmustum korkudan 4hastanenın sonunda ozel bır klınıge goturdum neymıs bılıyomusun kansızmıs kansızlıktan katılıyomus ılac verdıler ıyı sımdı unutma dedıklerımı yaptır tamam bak mutlaka sonuc alıcaksın cok gecmış olsun. bılırım nasıl kotu bı duygu o anlar.:teselli:

inşallah bebeğin düzelir canım şun nasıl bilemiyorum ama okurken çok duygulandım evet anne baba olmak çok zor çok allah hepimize yardım etsin allah hepimizin yavrularını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…