• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Saray Tiyatrosu: Allah bizi gelecek gösterilerden korusun!

Bu olay hakikatten de yersiz bir komedi olmus. Cumhurbaskanligi sarayi mi desem, eski basbakanlik sarayi mi, yoksa Aksaray mi, resmen sirke donmus. Allahtan gelen Abbas, onun da Tayyipten geri kalir yani yok.. Neyse... Tayyip'i zaten artik nerdeyse tum dunya liderleri tanidi. Once tum dunyada gitmedik ulke birakmayacak sekilde yaptigi gerekli gereksiz seyahatleri ile, sonra da kirdigi findiklar ile... Tanimayan yok, kendine guldurmedigi ulke de kalmamistir herhalde simdiye.. Artik bu halleri sinirlerimi bozmamaya basladi, en azindan milleti guldururken, ya da hukuksuzluklari ile sasirtirken dunyanin gozunu Turkiyenin ustune cekmeyi basardi. Yakinda bizi tanimayan, "Turkiye de neresi, ilk defa duydum" diyen insan kalmayacak dunyada.. Belki cok iyi bir ulke olarak tanimayacaklar ama, reklamin iyisi kotusu olmaz, hic olmazsa boyle bir ulke de var diyecekler, o da yeter simdilik..:KK39:

Lafi sokarlar sonrada ah bacim ben ne dedimki olurlar. Bugünde "Oglumun" nickli hatun arkamdan bana hristiyan diyor sonrada yok öyle demek istemedimde öyle algiladim oluyor.
Dürüst olun artik ya. Ne diyecekseniz acik ve net söyleyin, manali manali konusup, sonrada saflari oynamayin.
Neyse konuya gelecek olursak cok eglendim ve cok güldüm bizimle paylastigin icin tesekkürler okypete.
Buradaki hayranlarini gördükten sonra, artik hic bir seye sasirmiyorum. Yakisir bizim Cumhurbaskanimiza. Her yer Tayyyiiippp erdogaannnn, her yerrr tayiippp erdogaaannnn....

Ne oldu? 16 Türk Devleti'nin askerleri de mi bir tarafınıza battı?

Hanımlar,
ama gerçekten son zamanlarda artık yorumlarınız iyice standart dışına çıktı.
Tasvip etmemekle alay etmek arasındaki ayar kaçtı.
Sayın Mune,
İşinize karışmak gibi olmasın ama,şu az yukarıdaki mesajı yazan üye ceza almak yerine nasıl hala millete cevap verebiliyor?Birbirimize böyle şeyler söyleyebiliyor muyuz?Söyleyebiliyorsak ben hiç tutmayayım kendimi.

AK SARAY’A ÖZEL FREAK SHOW

Osmanlı Avengers ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Saray’ı çok çok düşük bütçeli bir Marvel stüdyosuna çevirdi.

Hayatta her şeyi gördüğünü iddia edenleri bu ülke temiz bir tokatla kendine getiriyor. Çünkü böyle bir şey görmediniz, gördük diyorsanız sizin ağzınız yalan konuşuyor. Gösteriş ve mütevazilik konusunda tutumunu “1000 değil, 1150 odalı!” diyerek özetleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, polis ve jandarmaya yeterince güvenmediği için Osmanlı Avengers’ı hizmete soktu. Bir koşu köşedeki bakkaldan sigara kapıp, iddaaları yatırdıktan sonra yeniçeri isyanı çıkaracakmış gibi duran kadro; Cumhurbaşkanı’nın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı karşılaması sırasında beliriverdi...

Bu Tarz Benim: Tarih Special programı çeviren dönem askerleri, sıralandıkları merdivenden bakışlarıyla bize bir imdat çığlığı atıyor. Filistin Devlet Başkanı’nı sarayında Jumanji oynamaya davet eden Cumhurbaşkanımız ise dönem askerlerinin önünde muzaffer bir komutan edasıyla arzı endam ediyor.

Ülkeyi Marvel stüdyosuna çeviren Cumhurbaşkanımızın her yere bu askerlerle gidebileceği düşüncesiyle irkilsek de, ruhumuzun derinliklerinde Özdilek Adam’ı, Captain Osmanlı’yı, Bizans Askeri Olmayı İki Puanla Kaçıran Tımarlı Sipahi’yi ve daha nicesini daha sık görmek istiyoruz.

YbCemeM.jpg

qfkjUhi.jpg

mev1unX.jpg

PUlmTtE.jpg

dWlXugu.jpg

http://playtusu.com/haber/detay/11678/ak-saraya-ozel-freak-show

Ne oldu? 16 Türk Devleti'nin askerleri de mi bir tarafınıza battı?

yoo valla batmadı batsa ne yapacaksın çıkaracak mısın?

önce ben mumdan heykel sandın onları sonra bornoza benzeyen kıyafeti giyen batı hun imparatoru kımıldayınca amanın canlandı zaar dedim :KK70:

ama gösteri olmamış yani sanatsal olarak bi şeyler eksik yazar ne demek istemiş pek belli değil ne bileyim cumhurbaşkanı da bi kaftan giyseydi eşi de osmanlı sultanları gibi giyinseydi oscara bile aday olabilirdi

Back