• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Saray Tiyatrosu: Allah bizi gelecek gösterilerden korusun!

Sayın Mune,
İşinize karışmak gibi olmasın ama,şu az yukarıdaki mesajı yazan üye ceza almak yerine nasıl hala millete cevap verebiliyor?Birbirimize böyle şeyler söyleyebiliyor muyuz?Söyleyebiliyorsak ben hiç tutmayayım kendimi.
Farkındaysanız henüz yapılan bildirimler değerlendirilmemişti, üsluplarda sitenin tavrını biliyorsunuz ama siyasilere karşı üsluplardaki yaptırımlarımızda belli ve polemik olduğunda da.

B7LxhG7CYAASCP6.jpg:large

ben bunu daha yeni gördüm bayılazaaam :KK70:

Ben ne rte hayranıyim ne de bir partizanim. Ülkemi de ecdadımı da severim. Yalnız şu Erdoğan'ın arkasında olan askerlerin bizim geçmişimiz ile bağlantısını çözemedim. Biz gösteriş ile değil icraat ile bir yere gelen bir ecdadin torunlariyiz. Şu görüntü ile neyi ispat ediyoruz?
Hele ki dizi izleyerek ya da çakma tarihçilerin kitaplarini kaynak edinip tarihimizi yeni yeni öğreniyorken?
Biz büyüğüz korkun bizden imajı mi var burada? Yoksa biz Türkler gülmeyi ve güldürmeyi severiz imajı mi?
Gülelim amenna ama gülünç olmayalım yeter ki. Gerisi laf-ü güzaf!

Ben de bu resimde bir eksiklik var diyorum.. Osmanli padisahi eksik...:KK53: Bir dahakine artik RTEden giymesini bekliyoruz. Bu bahane ile artik sarayda bir padisahligin zevkini de tatmis olur bare... Zaten belki de amac odur, ilkinde milleti hazirliyorlar, bir dahakinde artik RTEyi de Sultan Suleymanin kaftani ve sarigi icinde gorurseniz sasirmak sok olmak olmasin deyi..:KK66:

Ben de bu resimde bir eksiklik var diyorum.. Osmanli padisahi eksik...:KK53: Bir dahakine artik RTEden giymesini bekliyoruz. Bu bahane ile artik sarayda bir padisahligin zevkini de tatmis olur bare... Zaten belki de amac odur, ilkinde milleti hazirliyorlar, bir dahakinde artik RTEyi de Sultan Suleymanin kaftani ve sarigi icinde gorurseniz sasirmak sok olmak olmasin deyi..:KK66:
Mehter marşı ile yürüyüş provası başlamış ceddin deden neslin baban diye :D

Back