Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok geçmiş olsunn okurken tüylerim diken diken olduu allah bir daha yaşatmasın inşallah cnm
bunu sizlerle paylaşmak istedim,bebeğim şuan 8buçuk aylık ve 7buçuk aylık doğmuştu ve 1-2 aylıktan bu yana hep ağlayınca yada birşeyi ağzında geveleyip yutamayıp midesi kalkınca heyecan yapıp tükrüğünü nefes borusuna kaçırarak tıkanıyor ve son 3 aydırda geniz akıntısı olduğu kanatine varıldı, yavrum öyle tıkanıyorki mosmor oluyor çaresizce çırpınıyor eğer (tabi önce Allahın izniyle) eceremesek açmayı çocuk gitti.. kaç defadır yavrum öldü ölecek sanıyorum ne yapacağımı bazen şaırıp titrmeye başlıyorum, geçen mesela ben salondaydım kızım uyuyordu bir öksürük sesi geldi bir de geldim ki;mosmor olmuş gözleri yerinden fırlamış kıpkırmızı çırpınıyor Allahım ölüyor s<andım hemen elime alıp parmağımı soktum ağzına olmadı ters çevirdim olamadı sırtına vurdum parmağımı sokup iyice doladım içerde sonra balgam çıkarmaya başladı ve rahatladı,ve enson dün akşam babaanesindeydik iftarda ve kayınvalidem kızıma patates verirken biraz büyük kaçırmış, tabi o da yutamayınca içi kalktı ve yine ağlamaya başlayıp tıkandı ve dün akşam hepsinden daha da kötüydü ben malesef karşıdan izledim kaldım yavrumun sesi soluğu kesildi babaannesi irem yavrum yavrum,eşim kızım gitme ,kayınpederim kızm kendine gel diye bağrışmaya başladılar bir yandanda açmak için çaba sarfettiler ,bense bayılcak gibi oldum ve inanırmısnız,hiç bir harf bile çıkmadı ağzımdan kilitlendim yavrum gözlerimin önünde gididyor sandım ve onu taşıdığım günler ve onu doğurduğum an, onu emzirdiğim anlar ,ve onunla geçen her zmanaım bir anda gözümün önünden geçti ...........senağlama. Allahım sana çok şükür kendine geldi... ve hepimiz mafolmuştuk ve dün gece bebeğimi yanımdan bir an olsun ayırmak bile istemedim, ona baktıkça o an aklıma geliyor ve yavruma sımsıkı sarılıyorum,ALLAHIM HEPİMİZİN EVLATLARINI BAĞIŞLASIN..... anne baba olmak ne zor ama ne kutsal ve güzel birşey...............a.s..
canım gecmıs olsun bır kac ay once aynını yasamıstım bendesını oyle ıyı anlıyorum kı kızını al ozel doktora gotur ozele ama kan tahlılı yaptır mutlaka kansızmı dıye baksınlar bırde bronsıtı varmı dıye baktır bunlar yoksa reflusu olup olmadıgını arastırsınlar hemen. katılma nobetı gıbı geldı bana. baranda gıttı dakıkalarca nefessız morarmıstı ölmustum korkudan 4hastanenın sonunda ozel bır klınıge goturdum neymıs bılıyomusun kansızmıs kansızlıktan katılıyomus ılac verdıler ıyı sımdı unutma dedıklerımı yaptır tamam bak mutlaka sonuc alıcaksın cok gecmış olsun. bılırım nasıl kotu bı duygu o anlar.:teselli:bunu sizlerle paylaşmak istedim,bebeğim şuan 8buçuk aylık ve 7buçuk aylık doğmuştu ve 1-2 aylıktan bu yana hep ağlayınca yada birşeyi ağzında geveleyip yutamayıp midesi kalkınca heyecan yapıp tükrüğünü nefes borusuna kaçırarak tıkanıyor ve son 3 aydırda geniz akıntısı olduğu kanatine varıldı, yavrum öyle tıkanıyorki mosmor oluyor çaresizce çırpınıyor eğer (tabi önce Allahın izniyle) eceremesek açmayı çocuk gitti.. kaç defadır yavrum öldü ölecek sanıyorum ne yapacağımı bazen şaırıp titrmeye başlıyorum, geçen mesela ben salondaydım kızım uyuyordu bir öksürük sesi geldi bir de geldim ki;mosmor olmuş gözleri yerinden fırlamış kıpkırmızı çırpınıyor Allahım ölüyor s<andım hemen elime alıp parmağımı soktum ağzına olmadı ters çevirdim olamadı sırtına vurdum parmağımı sokup iyice doladım içerde sonra balgam çıkarmaya başladı ve rahatladı,ve enson dün akşam babaanesindeydik iftarda ve kayınvalidem kızıma patates verirken biraz büyük kaçırmış, tabi o da yutamayınca içi kalktı ve yine ağlamaya başlayıp tıkandı ve dün akşam hepsinden daha da kötüydü ben malesef karşıdan izledim kaldım yavrumun sesi soluğu kesildi babaannesi irem yavrum yavrum,eşim kızım gitme ,kayınpederim kızm kendine gel diye bağrışmaya başladılar bir yandanda açmak için çaba sarfettiler ,bense bayılcak gibi oldum ve inanırmısnız,hiç bir harf bile çıkmadı ağzımdan kilitlendim yavrum gözlerimin önünde gididyor sandım ve onu taşıdığım günler ve onu doğurduğum an, onu emzirdiğim anlar ,ve onunla geçen her zmanaım bir anda gözümün önünden geçti ...........senağlama. Allahım sana çok şükür kendine geldi... ve hepimiz mafolmuştuk ve dün gece bebeğimi yanımdan bir an olsun ayırmak bile istemedim, ona baktıkça o an aklıma geliyor ve yavruma sımsıkı sarılıyorum,ALLAHIM HEPİMİZİN EVLATLARINI BAĞIŞLASIN..... anne baba olmak ne zor ama ne kutsal ve güzel birşey...............a.s..