Ne gaddarlık ya hu! Hem suçlu hem güçlü. Midemi bulandırıyor böyle tipler. Bence hiç de abartıyor değilsiniz LadyEvil. Yerinizde olsam ben de aynı şeyleri yapardım. Tebrik ediyorum sizi. Bir ceza alacaklarını ya da utanıp, hatalarını anlayacaklarını sanmıyorum ama hiç bir şey olmayacak diye uğraşmamak da olmaz. En azından biraz canları sıkılsın, rahatsız olsunlar. Hayret bir şey cidden!
Geçen kış Ankara'da bir pet shopın önüne iki tane papağan koymuşlar. Ama hava nasıl soğuk anlatamam, papağanlar birbirine sokulmuş, kıpırdayamıyorlar bile. Gidip dükkanın sahibine, bunları niye içeri almıyorsunuz, üşüyorlar dedim. Pişkin pişkin; üşümezler, onlar eksi bilmem kaç derecede yaşıyorlar diye saçmaladı. O cinsin tropikal iklim hayvanı olduklarını söyledim. Hiç bir şey olmaz, zaten kaç dolarlık hayvanlar, bir şey olmasını zaten göz önüne alamayız dediler. Hayvana mal gözüyle bakıyor elbette. Sizi şikayet edeceğim dedim, ettim de. Birkaç gün sonra hayvanlar dışarıda değildi. Ancak bu kış Ankara'dan bir arkadaşım aradı. Aynı şeyi bu sene de yapmışlar. Bir de o kadar işlek bir cadde ki,insanların bunu görüp ses çıkarmaması beni deli ediyor. İstiyorum ki bir kaçını o kafeslere tıkıp, bir kaç saat bekleteyim soğukta. Belki beyin hücreleri çalışmaya başlar.
Çenem düştü ama bu konuda içim o kadar dolu ki anlatamam. Daha çocuk yaşta insanlardan bu konuda nefret etmeye başladım. En büyük örneği de dedem. Tavuklara saldırıyor diye, bahçeye giren kedileri vurup,öldürüyordu. Şaka filan değil. Çöpe atmaktan daha beterini yapan yaratıklar da var yani.
Off şuan içim öfke dolu! İzmir'de yaşıyormuşsunuz. Bu olayın İzmir'de olduğuna inanamıyorum. Orada uzun yıllar yaşadım, İzmir insanının kedi sevgisini başka hiç bir yerde görmedim. Sanırım bir kaç tane numuneye denk gelmişsiniz.