Bir gün elimden bi kaza cikacak bunun gibiler yüzünden. Bizim burda da var bi tane bahcesine giren yavru kediyi sopayla kovalicam diyerekten öldürmeye kalkan. Resmen tutmus sopayi hayvanin karnina karnina batiriyor. Dedim birak öldürcen hayvani, aldim arkadasimin bahcesine koydum. Fazla bisey diyemedim desem devami gelecek cünkü. Sonu da pek iyi olmayacak.
Orasi onunmuymus?! Ee baska nereleri onunmus sor bakalim? Ha bi de daha önceden buralari kiminmis onu da sor, daha sonra kim gelip buralari isgal etmis onu da soruver bi zahmet. Bir de onun gibiler giyimimizden ötürü senin ve benim gibilere satanist, kedi kesen gibi lakaplar takmayi da iyi bilirler biz onlara ne lakaplar taksak acaba??
Sen iyi yapmissin, gözlerini korkut biraz. Bir cana zarar vermenin o kadar kolay olmadigini bilsinler. Kahretsin ben burada odama giren karincalari süpürmemek icin binbir sekle giriyorum, elalemin basit hatunlari daha güzel, daha seksi görünebilmek icin üzerlerine harika(!) kürklerini giyiyorlar. Kan kokuyor onlar be kadin kan! Aciyor Allah kahretsin onun da cani aciyor, seninde mi canini yakayim bunu anlaman icin?? Ben mi bosuna nefes tüketiyorum, dünya her türlü dönüyor ben burada böyle yirtinsam da yirtinmasam da..