Yavru kediyi çöpe atan insan (!)

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Şuan çok sinirliyim elim ayağım titrio annem köpeğimi gezdirirken bi kadının ufacık bi kediyi çöpe attığını görmüş mahallenin çocukları da almış kediyi şuan onlar bakıo bahçede ben dayanamayıp evine gittim atan kişinin bana durmadan evime giriodu,attım ama çöpe değil çöpün yanına dedi gözleriyle görmüş kaç kişi yalan mı söylüo dedim sen kimsin bana yasal yolla gel madem dedi tamam dedim orda oturan başka bi adam bana hakaretler etmeye başladı burası benim ben attım napçaksın defol git diye bağırdı üzerime yürüdü hayvan hakları derneğini aradık yarın geliceklerini söylediler
Nasıl bi vicdan var bu insanlarda nasıl utanmadan hala hakaretlerle üste çıkmaya çalışıolar!

keşke herkes sen gibi olsa canım. çok görüyoruz böyle insanları ama bi insana hayvan sevgisi başta aşılanmadığı sürece ne yapsan boş

Sevmiosa da nasıl canına kast eder sevmiosa uzak dursun nasıl çöpe atar ya aklım almıo üzerime yürüdüler hakaretler ettiler burda yazamıcağım şeyler söylediler terbiyesiz insanlar

haklısın tabi içinde az biraz merhamet olsa yapmazlar zaten. şikayet et dicem ama kime şikayet ediceksin. sonra seni haksız görüyolar. elin kolun bağlı oluyo. tartışsanda sen haksız oluyosun. sinirden kafayı yememek içten değil

Sikayet ettim sivil kuruluşlara ve barınak veterinerine söyledim yarın geliceklerini söylediler adresi istediler umarım gelirler en azından birilerinin bu işin ardını takip ettiğini bilsinler bu tür insanlar

umarım çabaların sonuçsuz kalmaz canım. tebrik ederim ayrıca duyarlılığından dolayı

Saol canım,tek ilgilenen sen oldun zaten ben de senin duyarlılığına teşekkür ederim.
Yaptıkları cezasız kalmasın istiorum en azından yaptığı şeyin görüldüğünü duyulduğunu resmi kanalların uyumadığını bilinmesini istiorum

Onlar gerçekten vicdansız insanlar..Yatıcak yerleri yok çok iyi yapmışsın canım..Allah'ın verdiği canı nasıl almaya kast ederler bilmem..Senin yerinde olsam bende aynısını yapardım

Muattap bile olmadığım bi adam çıktı ordan üstüme yürüdü ben attım napcan dio bide sanki eşyadan bahsedio yazıklar olsun ya can taşıyan bişeyden bahsedilio umarım çabalarım sonuçsuz kalmaz gayet ukalaca gidin kimi getiriosanız getirin dedi eğer belediye birini gönderip bu olayın arkasını ararsa bu insanlar için caydırıcı olur bidaha yapmaya cesaret edemezler

Son düzenleme:
yazıklar olsun onu çöpe atanada üstüne yürüyenede hayret bişey ya!
insanlarda ne merhamet kalmış ne başka bişey...
özür dileyip hatasını telafi edeceğine .. bide üstüne yürümüş terbiyesiz....

S...git dedi bana koskoca adam üzerime yürüdü çıldırmak isten değil doğru şeyi yapan onlarmış gibi sanki :s

Kendileri insan mı ki.
Bide bitek siz hayvan sevmiosunuz dedi bana
Siz sevdiğiniz şeyleri çöpe mi atarsınız dedim bide attığı şey eşya değil bi canlı.
Yazık.

Bir gün elimden bi kaza cikacak bunun gibiler yüzünden. Bizim burda da var bi tane bahcesine giren yavru kediyi sopayla kovalicam diyerekten öldürmeye kalkan. Resmen tutmus sopayi hayvanin karnina karnina batiriyor. Dedim birak öldürcen hayvani, aldim arkadasimin bahcesine koydum. Fazla bisey diyemedim desem devami gelecek cünkü. Sonu da pek iyi olmayacak.

Orasi onunmuymus?! Ee baska nereleri onunmus sor bakalim? Ha bi de daha önceden buralari kiminmis onu da sor, daha sonra kim gelip buralari isgal etmis onu da soruver bi zahmet. Bir de onun gibiler giyimimizden ötürü senin ve benim gibilere satanist, kedi kesen gibi lakaplar takmayi da iyi bilirler biz onlara ne lakaplar taksak acaba??

Sen iyi yapmissin, gözlerini korkut biraz. Bir cana zarar vermenin o kadar kolay olmadigini bilsinler. Kahretsin ben burada odama giren karincalari süpürmemek icin binbir sekle giriyorum, elalemin basit hatunlari daha güzel, daha seksi görünebilmek icin üzerlerine harika(!) kürklerini giyiyorlar. Kan kokuyor onlar be kadin kan! Aciyor Allah kahretsin onun da cani aciyor, seninde mi canini yakayim bunu anlaman icin?? Ben mi bosuna nefes tüketiyorum, dünya her türlü dönüyor ben burada böyle yirtinsam da yirtinmasam da..

Ah aynı şeyleri ben de söylüorum hep.
Görünüşümüzden dolayı bize binbir laf eden insanlar allah yolunda din yolunda görünen,müslüman geçinen insanlar tanrının yarattığı canı vahşice alabiliolar.
Ben hep diorum,çok yaşamam bu tür şeyleri o kadar takıorum ki çevreye,hayvanlara verilen zararlar beni o kadar yaralıo ki,cidden sonum bunlar yüzünden olcak,ya da bi caninin sonunu kendi ellerimle getiricem

Balkonuma giriodu rahatsız oldum dio bide.
Bi düşün bakalım o hayvan senin evine neden girmeye çalışıo.
Aç çünkü aç ya da susuz!
Çöpün kenarına artık yemeklerini koysan ölür müsün kediyi çöpe atmak ne!
Düşündükçe ve engel olamadığım buna benzer olaylar olduğunu düşündükçe kötü oluorum.

Ya biz atmayı bırakın burada hamile bir kedi vardı annem sürekli o kediyi beslerdi..
Dogum yapıcağı için onu binaya aldık o kediye en alt katta yer yaptık.
Apartmandaki herkes o kediyi ne güzel besledi..
Sonra dogum yapınca yavru biraz büyüyünce dışarda dolanmaya basladılar..
Annem gene hep besledi.
Annem böyle her akşam yemekten arta kalanları böyle çöpün kenarına koyar o kedileri besler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…